Ganni mekot

1 tuotetta
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit (1)
Suosituimmat
Valintasi:Ganni
Printed Mesh Polvipituinen Mekko Multi/patterned Ganni
Ganni
Printed Mesh Polvipituinen Mekko Multi/patterned Ganni
195,00
34 / 36 / 38 / 40 / 42

Tanskalaista designia parhaimmillaan

Gannin pääkonttori on Kööpenhaminassa, mistä on luotu ready-to-wear -mallistoja vuodesta 2000 lähtien. Mallistot sisältävät vaatteita, kenkiä, asusteita ja alusvaatteita. Brändin missio on ollut luoda muotia arkeen ja juhlaan ja luoda vaatteita, jotka ovat mukavia päällä.

Gannin design voi täyttää koko vaatekaapin, mutta varsinkin heidän mekkonsa ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Ganni mekko on vuosien myötä saanut aivan oman erityisen tyylinsä, jota rakastetaan maailman ympäri. Niitä on saatavilla 18 putiikissa Tanskassa, Norjassa ja Saksassa, ja yli 400 liikkeessä yli 20 eri maassa, ja se osoittaa, että brändi on vahvasti mukana vaikuttamassa muotimaailmaan.

Tee arjesta juhlaa oikea mekko päälläsi

Monet mekoista ovat todella kauniita ja niissä on monia uniikkeja yksityiskohtia. Ne näyttävät ehkä ensisilmäyksella vaateilta, jotka sopivat parhaiten juhlallisiin tilaisuuksiin. Mutta miksi et voisi tehdä arjesta juhlaa kaunis Ganni mekko päälläsi? Jos se tuntuu yhä arveluttavalta, voit tietenkin pukea mekon kanssa arkisemmat kengät tai neuletakin, joiden avulla koko asu saa arkisemman ilmeen. Esimerkiksi vaihtamalla kauniit ja korkeat korkkarit, jotka tietenkin valitsisit jalkaasi juhliin lähtiessäsi, mataliin, neutraalin värisiin ballerinoihin, teet mekosta heti arkisemman.

Voit myös pukea villatakin mekkosi päälle, mikä peittää osan mekosta, mutta samalla antaa kauniiden kuvioiden ja upean värin tulla kauniisti esille. Näin mekko saa yhä kaiken sen huomion, jonka se ansaitsee, mutta sinä näytät enemmän konttoriin kuin juhliin menijältä. Saat varmasti huomiota ja positiivia kommentteja Ganni mekko päällä. Jos olet valmis ottamaan kehut vastaan, on arjen juhlistaminen ehdottomasti sen arvoista.

Seuraavaksi vuorossa: raidallinen Ganni mekko

Kaipaatko rennompaa arkipäivän mekkoa? Musta Ganni mekko on silloin varma valinta. Se on elegantti, mutta samaan aikaan tyyliltään rento. Toinen vaihtoehto arkipäivän asuksi on raidallinen mekko. Se on myöskin täydellinen arkeen, mutta siinä on enemmän jujua kuin mustassa mekossa. Jos olet yleisesti ottaen rennon tyylin suosija, joka ei nauti monista väreistä, kuvioista ja pitseistä, voit käyttää näytä mekkoja myös juhlissa, kunhan valitset lisukkeiksi kauniita asusteita.

Kokeile yhdistää musta tai raidallinen Ganni mekko korkeakorkoisiin avokkaisiin, jotka ovat räväkän väriset, esimerkiki siniset, turkoosin väriset tai vielä villimmät punaiset tai pinkit. Huomaat, että mekkosi saan nopeasti uuden ilmeen ja olet valmis kaupungille suoraan töiden jälkeen ilman vaateongelmia. Siis täydellinen ratkaisu monipuolisen arkipäivän asuksi, jonka pitää sopia niin töihin, yksityiselämään kuin moniin kissanristijäisiinkin.

Löydä hyvät tarjoukset Ganni mekoista Katonilta

Oletko sinäkin Ganni-fani, mutta haluat myös säästää rahaa, kun hankit mekkojasi? Siinä tapauksessa voimme varmasti täällä Katonilla auttaa sinua. Meiltä löytyy aina hyviä tarjouksia ja jos käytät meidän ”aletuotteet” filtteriämme suosikkimerkkisi kohdalla, saat nähtäväksesi kaikki ne tuotteet, jotka tällä hetkellä ovat alennuksessa. Näin voit rauhassa keskittyä katselemaan edullisempia mekkoja, eivätkä kalliimmat vaihtoehdot häiritse päätöksentekoa. Pieni budjetti ei missään tapauksessa saa rajoittaa uuden mekon tuomaa iloa. Hyvää alennusjahtia meiltä kaikilta katonilaisilta!

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset