FAQ - useimmin kysytyimmät kysymykset

 

 

1. Mikä on Katoni.fi?


Katoni.fi on Suomessa toimiva verkkosivusto, joka kerää yhteen useiden suomalaisten ja ulkomaalaisten vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvien verkkokauppojen valikoiman.Katoni kehittää digitaalista alustaa ja asiakaskokemusta eikä toimi vaatteiden myyjänä tai verkkokauppana. Ostaminen tapahtuu aina vaatteita ja kenkiä myyvien verkkokauppojen omilla sivuilla.  Katonin blogista löydät tarinoita tuotemerkkien takaa ja vinkkejä ja inspiraariota. 

 

2. Mitkä yritykset ovat mukana Katoni.fi-ostoportaalissa?  

Katoni kerää yhteen useiden suomalaisten ja ulkomaalaisten vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvien verkkokauppojen valikoiman. Suomessa yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi Zalando.fi, Boozt.fi, Stylepit.fi ja Ellos.fi.

 

3. Onko hinnat samat Katoni.fi–verkkopalvelussa ja verkkokaupoissa, joista valikoima kerätään Katonin sivuille?

Hinnat ovat samat.Katoni kerää yhteen useiden suomalaisten ja ulkomaalaisten vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvien verkkokauppojen valikoiman. Kun haluat tarkastella tarkempia tietoja tuotteesta tai ostaa tuotteen, se tapahtuu aina tuotetta edustavan ja myyvän verkkokauppiaan omilla sivuilla. Katoni ei siis vastaa tuotteiden hinnoittelusta eikä toimi tuotteiden myyjänä.

 

4. Miksi shoppailisin Katoni.fi–verkkopalvelussa?

Katoni kerää yhteen useiden suomalaisten ja ulkomaalaisten vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvien verkkokauppojen valikoiman sisältäen yli 100 000 tuotetta ja satoja eri merkkejä. Katoni.fi–verkkopalvelussa saat pääsyn siis uniikkiin tuotevalikoimaan sisältäen niin isoja brändejä kuin pieniä niche-tuotteitakin.

Laajan uniikin valikoiman lisäksi panostamme Katonin verkkosivuston kehittämisessä käyttäjäystävällisyyteen ja mahdollisuuteen hakea tuotteita erilaisilla hakukriteereillä kuten kengän numero, väri, hinta tai merkki. Jos kengännumerosi on vaikkapa 39 ja budjettisi 50€ ja haluat lisäksi nähdä vain tuotteet, joilla on ilmainen toimitus ja parhaat alennetut hinnat, näet sivustomme kautta useamman verkkokaupan valikoiman ja saatavuuden vaikkapa juuri edellä mainittujen hakukriteerien perusteella yhdellä silmäyksellä. 

Katonin blogista löydät lisäksi muotiin ja pukeutumiseen liittyviä vinkkejä ja inspiraatioita.

 

5. Näenkö Katonin sivuilla myös alennetut tuotteet?

Kyllä näet. Keräämme yhteen myös yhteistyökumppaneidemme verkkokauppojen alennusmyyntituotteet ja tästä syystä löydät Katonin verkkopalvelusta myös massoittain edullisia vaatteita ja kenkiä. Voit myös halutessasi asettaa hakukriteeriksi ”aletuotteet”  tai ”säästä eniten”, jolloin saat listauksen tuotteista aleprosenttien mukaan.

 

6. Onko Katoni suomalainen yritys?

Katoni ApS on tanskalainen yritys, jonka toimipiste sijaitsee Aarhussissa. Katonin palvelu avattiin ensimmäisenä tanskalaisille vuonna 2014 ja norjalaisille vuonna 2016. Huhtikuusta 2017 alkaen myös suomalaiset ovat pääseet hyödyntämään palvelua, kun Katoni avasi palvelun Suomessa osoitteessa Katoni.fi.

Katoni työllistää kymmenkunta verkkokaupan kehityksen, mainonnan, muodin, viestinnän ja markkinoinnin osaajaa Tanskasta, Norjasta, Suomesta, Espanjasta, Ranskasta ja Saksasta. 

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Katonista yrityksestä ja sen toiminnasta, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Katonin toimitusjohtajaan Steen Christensen, p. +45 42 83 41 39 (englanniksi) tai Katonin suomenkieliseen tiimiläiseen Marjoannika Nyman, p. +45 60 21 83 89 (suomeksi).

 

7. Ketkä ovat Katonin liiketoiminnan takana? 


Katoni on vuonna 2014 perustettu tanskalainen startup-yritys ja mobiilipelejä kehittävän Kiloo-nimisen yrityksen sisaryhtiö. 

Katoni sai alkunsa kolmen tanskalaisen kaveruksen Steenin, Jacobin ja Simonin yhteisestä ideasta. Kaveruksista Steen on nykyisin Katonin toimitusjohtaja ja Jacob ja Simon jatkavat menestyneen tanskalaisen mobiilipeliyritys Kiloon kehittämistä ja jonka pelituotannosta hittipeli Subway Surfers on varmasti ainakin osalle suomalaisista tuttu. 

 

8. Olen kiinnostunut saamaan verkkokauppani tuotteita myyntiin Katoni.fi–verkkopalveluun, onko se mahdollista?

Katoni.fi kerää yhteen useiden suomalaisten ja ulkomaalaisten vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvien verkkokauppojen valikoiman.Katonin toiminta perustuu vastuulliseen ja asiakaslähtöiseen liiketoimintaa ja laadukkaaseen tuotetietoon ja käymme yhteistyöneuvotteluita arvot kanssamme jakavien kumppaniehdokkaiden kanssa myös Suomessa.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Katonin toiminnasta ja yhteistyömahdollisuuksista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Katonin toimitusjohtajaan Steen Christensen, p. +45 42 83 41 39 (englanniksi) tai Katonin suomenkieliseen tiimiläiseen Marjoannika Nyman, p. +45 60 21 83 89.

 

9. Haluaisin tiedustella yhteistyömahdollisuuksista Katoni.fi–verkkopalvelusta löytyvän blogin suhteen. Miten toimin?

Otamme lämpimästi vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia Katoni.fi - sivustoon liittyen. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen hello@katoni.fi tai soittaa Katonin Suomen markkinoista vastaavalle suomenkieliselle tiimiläisellemme Marjoannika Nyman p. +45 60 21 83 89.

 

10. Katoni on tanskalainen verkkopalvelu, miten pitkään tuotteiden toimitus kestää? 


Katoni.fi kerää yhteen useiden suomalaisten ja ulkomaalaisten vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvien verkkokauppojen valikoiman. Katoni.fi-verkkopalvelusta kuluttajat ohjataan aina tuotteen myynnistä vastaavan verkkokauppiaan sivuille ja tuotteiden toimituksesta vastaa aina tuotetteita myyvät verkkokaupat. Tuotteiden toimitusajat ovat siis yksilöllisiä ja riippuvat, mistä verkkokaupasta tuotetilaus tehdään. Suosittelemme tutustumaan verkkokauppiaan toimitusehtoihin tuotteiden tilaus- ja ostovaiheessa.

 

11. Katoni on tanskalainen verkkopalvelu, millaiset ovat tuotteiden toimitus- ja postituskulut Suomeen? 

Katoni.fi kerää yhteen useiden suomalaisten ja ulkomaalaisten vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvien verkkokauppojen valikoiman. Katoni.fi - verkkopalvelusta kuluttajat ohjataan aina tuotteen myynnistä vastaavan verkkokauppiaan sivuille ja tuotteiden toimituksesta vastaa aina tuotetteita myyvät verkkokaupat. Tuotteiden toimitus- ja postituskulut ovat siis yksilöllisiä ja riippuvat, mistä verkkokaupasta tuotetilaus tehdään. Suosittelemme tutustumaan verkkokauppiaan toimitusehtoihin tuotteiden tilaus- ja ostovaiheessa.

 

12. 

Vaihteleeko tuotevalikoima maittain?

Katonin ostoportaalin tuotevalikoima vaihtelee maittain. Suomessa toimivan ostoportaalin ja palvelussa mukana olevat yhteistyökumppanit löydät osoitteessa Katoni.fi.

 

13. Mikä tekee Katoni.fi–verkkopalvelusta turvallisen paikan aloittaa vaate- ja kenkäostokset netissä? 


Katoni.fi - verkkopalvelun ydinajatus on tarjota mahdollisuus tutustua useamman eri netissä vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvän verkkokauppiaan tuotevalikoimaan yhdellä sivustolla ja helpottaa näin netissä vaatteita ja kenkiä ostavien suomalaisten shoppailua.

Kannatamme vastuullista ja asiakaslähtöistä liiketoimintaa ja edellytämme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Yhteistyö tanskalaisen verkkokaupoille laatusertikaatteja myöntävän E-merkin kanssa mahdollistaa meille Katonissa keinon edistää avointa ja luotettavaa verkkoasiointia. Sivustomme käyttäjänä voit siis olla 100% varma, että sivustoltamme löytyvien tuotteiden myyjät ovat kuluttajien arvostamia, luotettavia yrityksiä.

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset