Farkkumekot

3 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Tommy Hilfiger Denim Dress 901 Dress Blues M
Hilfiger Denim
Tommy Hilfiger Denim Dress 901 Dress Blues M
82,90
M / L / XL
Tommy Hilfiger Denim Hknit Dress Light Grey Htr Xl
Hilfiger Denim
Tommy Hilfiger Denim Hknit Dress Light Grey Htr Xl
96,90
XL
Stylein Jabir Dress Denim Sininen S
Stylein
Stylein Jabir Dress Denim Sininen S
84,90
S

Löydä uusi farkkumekko netistä 

Farkun kanssa ei voi mennä vikaan! Ja naisen farkkuvalikoimaan kuuluu luonnollisesti myös farkkumekot, jotka antavat arkeen ripauksen rokkia. Asusteeksi tarvitaan vain kevyet saappaat - ja olet valmis moneen menoon! Eikä naisten farkkumekko tarkoita automaattisesti country-tyyliä vaan sen voi asustaa lukemattomilla eri tavoilla ja luoda näin hyvin monenlaisia eri tyylejä. Olemme koonneet sivuillemme laajan valikoiman farkkumekkoja netin parhaista vaatekaupoista, joten löydät varmasti juuri tyyliisi sopivan farkkumekon.

Farkkumekot käyvät moneen menoon

Farkkumekot on hyvin monikäyttöinen vaate, jonka voi asustaa kaikkiin arjen tilanteisiin sopivaksi. Esprit farkkumekko yhdessä mustien tai ruskeiden nilkkureiden ja lempilaukun kanssa on kiva keväinen arkiasu. Farkkupaitamekon saa puolestaan stailattua helposti aitoon cowgirl-tyyliin cowboy-saappailla ja vyöllä. Ja jos sää on vielä viileähkö, lisää asuun mustat sukkahousut ja oversize-raitaneule, ja olet valmis arjen menoon kuin menoon.

Farkkumekot taipuvat myös juhlaan, kun siihen yhdistää suloiset ballerinat ja näyttävän kultasomisteisen vyön. Ja jos rohkeutesi riittää, yhdistä farkkumekkoon nyt niin ajankohtaiset mustat mokkanahkaiset ylipolvensaappaat - look, joka kerää varmasti ihailevia katseita kaupungin kaduilla.

Osta uusi farkkuinen mekko Katonilta

Laajasta farkkumekkovalikoimastamme löytyy farkkumekko naiselle kuin naiselle.  Joten etsit sitten paitamekkoa, oversize-mekkoa tai tyylikästä a-linjaista farkkumekkoa, löydät ne kaikki meiltä. Myös merkkivalikoimamme on laaja - suosituista merkeistä mainittakoon G-Star ja Mads Nørgaard, mutta mukana on lukuisia, lukuisia muita. Jotta sinun olisi helppo löytää suuresta valikoimastamme juuri tarpeitasi vastaava denimmekko, olemme luoneet tehokkaan hakukoneen, jonka suodattimia käyttämällä löydät nopeasti juuri haluamasi.

Oletko hulluna farkkuvaatteisiin - katso myös nämä: 

 

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset