PItkähihaiset mekot

1 tuotetta
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
Suosituimmat
Vila Floral Printed Mini Dress With Frill Hem-multi
Vila
Vila Floral Printed Mini Dress With Frill Hem-multi
17,99
S

Pitkähihainen mekko - ikuinen klassikko

Mekot ovat olleet naisten asuja niin kauan kuin muistamme. Varsinkin pitkähihainen mekko on ollut käytössä jo esi-isiemme aikaan, sillä se on hyvin kiitollinen ja hieno tapa pukeutua. Pitkähihainen mekko on pitänyt pintansa ja on nykypäivänäkin hyvin suosittu. Se löytyykin suurimmasta osasta naisten vaatekaappeja.

Pitkähihainen mekko voi olla lyhyt, midi, pitkä tai niin kutsuttu maximekko – jokaisen oman tyylin, tottumusten ja ilmaston mukaan. Viime vuosina ovat myös trendit tuoneet omat vaatimuksensa mekon tyyliin. Pitkähihainen kietaisumekko on tullut taas muotiin niin neutraaleissa väreissä – mustana, harmaana ja valkoisena – kuin kukka- ja eläinkuvion koristeltuina.

Pitkähihaiset mekot joka tilaisuuteen

Mekkojen malleissa, väreissä ja hintaluokissa on valinnanvaraa. Musta pitkähihainen mekko – esimerkiksi pitsisenä - on aina hitti, sillä tämä klassinen väri ei koskaan mene pois muodista. Kesällä valkoinen pitkähihainen mekko taas on täydellinen valinta ja korostaa ruskettunutta ihoa kauniisti.

Langærmede kjoler med forskellige detaljer samt tekstHienompiin tilaisuuksiin on pitkähihainen maximekko elegantti ja oiva vaihtoehto. Siinä voi olla seksikkäitä yksityiskohtia, kuten avonainen selkä, syvä kaula-aukko tai korkeat halkiot. Juhlallisesta ja ultranaisellisesta kategoriasta löytyy myös vartaloa myötäilevä bodycon-mekko, jonka tiukka malli ja materiaali korostaa kauniisti naisellisia muotoja.

Tämän tyylinen mekko on myös yllättävän miellyttävä päällä, sillä mekon joustava materiaali antaa tilaa liikkumiselle. Pitkähihaisen bodycon-mekon alle kannattaa valita saumattomat eli seamless alusvaatteet, jotta saumat eivät näy mekon läpi.

Löydä pitkähihaiset mallit täältä

Täällä Katonilla haluamme auttaa sinua löytämään suosikkimekkosi, joka pelastaa sinut kaikilta tulevaisuuden vaatekriiseiltä. Siksi olemme koonneet yhteen laajan ja monipuolisen valikoiman pitkähihaisia mekkoja. Täältä löytyy mekkoja, joissa on avoin selkä, korkea kaulus, avoimet olkapäät tai muita ihania yksityiskohtia. Niitä löytyy väljinä ja vartaloa myötäilevinä vaihtoehtoina ja niiden välimuotoja. Mekkoja on sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä merkeiltä, joten niitä löytyy kaikissa hintaluokissa.

Suomen ilmasto antaa mahdollisuuden käyttää pitkähihaista mekkoa koko vuoden. Kesällä se on cool matalien sandaalien kanssa ja elegantti korkokenkien seurana. Talvella se on upea yhdistettynä vahvoihin korkeisiin korkoihin. Ja punainen pitkähihainen mekko on tietenkin kuin tehty joulun juhliin.

Pitkähihaisten mekkojen lisäksi meillä on kasoittain pitkähihaisia T-paitoja – perusvaate, jota ilman suuri osa meistä ei tule toimeen. Pitkähihainen T-paita kun sopii niin farkkujen kuin hameiden ja shortsienkin kanssa.

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset