Leopardikuvio

3 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Object Spencer S/s Dress Oatmeal 40
OBJECT
Object Spencer S/s Dress Oatmeal 40
55,90
34 / 36 / 38 / 40 / 42
Twist & Tango Sasha Dress Wine Leopard 36
Twist & Tango
Twist & Tango Sasha Dress Wine Leopard 36
77,90
34 / 36 / 40
John Zack Long Sleeve Rouch Dress Animal/black S (uk10)
John Zack
John Zack Long Sleeve Rouch Dress Animal/black S (uk10)
54,90
XS / S / M

Leopardimekot - aina pinnalla olevat mekkoklassikot

Eläinkuvioidut vaatteet ovat aina olleet mukana muotimaailman trendeissä. Leopardimekko on lyönyt aina läpi vai mitä sanot muistellessasi vaikkapa Audrey Hepburnin tyylikästä hattua, Jaqueline Kennedyn päällystakkia tai Jennifer Lopezin seksikästä mekkoja? Toisin sanoen leopardimekko on aina ollut suosiossa ja siksi leopardiprintti on kuvio, joka on koristanut fashionistien vaatekaapeista löytyviä asusteita aikakaudesta toiseen. 

Yksi aikamme suosituimmista, leopardikuvioilla varustetuista vaatteista on leopardimekko. Sivuiltamme löydät laajan valikoiman trendikkäitä leopardileninkejä - eri malleissa, pituuksilla ja tyyleillä. Vaikka eläinpainatus liittyy usein rohkeampaan ja aistilliseen muotiin, leopardimekko voi olla malliltaan niin viettelevä kuin  konservatiivinen. Nämä eläinkuvioiset leningit ovatkin melkoinen ikonen asuste kaikenikäisille naisille! 

Leopard kjoler i forskellige designsPäivitä vaatekaappi kuvioilla ja printeillä 

Skandinaviselle muodille on tyypillistä, että vaatteet ovat yksiväriset ja mielellään valkoiset, harmaa tai mustat. Nykyään moni muotibrändi ja -ikoni on tehnyt printeistä, kuvioista ja väreistä uuden mustan. Voit siis tehdä kuten useat muotibloggaajat ja seurata virtausta "more is more" sekoittamalla rohkeasti erilaisia printtejä yhdeksi asusteeksi. 

Jos haluat hypätä mukaan trendiin - joko kokonaan tai osittain - kannattaa investoida kuvioituun mekkoon. Voit esimerkiksi valita kauniin Just Female - mekon leopardipainatuksella. Pidätpä enemmän lyhyestä tai pidemmästä mekkomallista, ei sen väliä - sillä leopardikuvioituna mekkona molemmat vaihtoehdot ovat erittäin moderneja.

Jos leopardiprintti tai muu eläinkuvioitu vaate ei ole sinun juttusi tai vaatekaappisi on jo pullollaan sellaisia, löydät sivuiltamme myös monia muita kauniita kuvioita. Esimerkiksi kauniit kesämekot ovat ehdottomia kesän suosikkeja ja kietaisumekot kevään ja syksyn suosikkeja vuodesta toiseen. 

Yllättävän suuri valikoima leo printtejä 

Monelle leopardimekko tuo mieleen mekot kullanhohtoisina, oransseina ja rusehtavan väreissä. Mutta leopardiprintillä varustettuja mekkoja löytyy monissa muissakin väreissä, mikä takaa, että löydät helposti omaan tyyliisi ja väreihisi sopivan leopardiprinttimekon vaatekaappiasi täydentämään. Yksi suosittu muunnelma on sininen leopardimekko, josta löytyy monia eri malleja. Lisäksi löydät myös paljon muita värejä aina vihreästä lilaan, punaiseen ja vaaleanpunaiseen leopardikuvioilla tai ilman. 

Löydät sivuiltamme monia mekkomalleja kauniissa väreissä. Valikoimassa on kaikkea aina klassisesta eläinfiguureista leopardikuvioisiin maxi-mekkoihin. Lisäksi useilta mekkobrändeiltä löytyy nyt pinnalla olevat mekkomallit kuten kietaisumekot tietenkin leopardiprintillä. Laajasta mekkovalikoimastamme on helppo löytää oma suosikki! 

Käy myös kurkkaamassa Vilan mekkoja ja mekkoja Gannin valikoimista. Nämä merkit ovat viime vuosien aikana julkaisseet useita leopardileninkejä taaten tyylikkään ja naisellisen tyylin sinulle, joka rohkenet tarttua ikonisiin eläinprintillä varustettuihin mekkoihin!  

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset