Pallokuvioidut mekot

4 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Vila Dobby Spot Tulle Mini Dress In Pink
Vila
Vila Dobby Spot Tulle Mini Dress In Pink
15,99
38
Asos Design Asymmetric Cami Midi Dress In Spot And Floral Lace-multi
ASOS DESIGN
Asos Design Asymmetric Cami Midi Dress In Spot And Floral Lace-multi
30,99
36
Asos Design Mixed Floral And Spot Print Midi Dress-multi
ASOS DESIGN
Asos Design Mixed Floral And Spot Print Midi Dress-multi
28,49
36
Lost Ink Dress With Frill Detail In Polka Dot-black
Lost Ink
Lost Ink Dress With Frill Detail In Polka Dot-black
16,49
36

Pallomekko - modernia nostalgiaa

Pilkullinen mekko on taas muodissa, mutta pallomekko ei suinkaan ole uusi ilmiö. Itse asiassa termiä "polka dots" on käytetty vuodesta jo 1857, jolloin naistenlehdet käyttivät sitä kuvaillessaan huiveja. Sittemmin pallokuvioita on käytetty mekoissa, joista kuuluisin lienee Minni-hiiren punainen pallomekko valkoisilla pilkuilla, jonka Disney esitteli vuonna 1928.

Pallokuviot saivat tunnustusta muotipiireissä vuonna 1954, jolloin ne olivat näkyvästi esillä Diorin kuuluisassa New Look -mallistossa. Pallomekko tuli jäädäkseen, kun Julia Robertsilla oli yllään ruskea pallomekko valkoisilla pilkuilla elokuvassa Pretty Woman.

Nykyään pallokuvioituja mekkoja löytyy useissa eri väreissä - esimerkiksi sininen tai musta mekko valkoisilla pilkuilla, tai vaikkapa vihreä pilkullinen mekko. Vain mielikuvitus on rajana, kun kyseessä on pallomekko. Kokonaisuudesta saa entistä näyttävämmän kokeilemalla mekkoa kultaisilla pilkuilla, joita löytyy esimerkiksi Stine Goya brändin valikoimista.

Pallokuvioidut mekot

Valitse naisellisia materiaaleja kuten silkkiä tai läpinäkyvää mesh-kangasta, jos haluat korostaa naisellista puoltasi. Jos haluat ilmeestä neutraalimman ja vähemmän perinteisen, kokeile runsasta oversized - mallia tai kuosia, jossa pallokuviot ovat eri kokoisia. Jos haluat tyyliin huumoria ja elämäniloa, kokeile suuria pilkkuja ja räiskyviä värejä.

Suosittujen pilkkujen lisäksi raidat ovat tämän kauden hitti. Raidallinen mekko voi olla lyhyt, pitkä, reilu tai tiukka. Löydät ne myös useissa eri väreissä. Pitkittäiset raidat tekevät siluetista pidemmän ja leveät hoikemman vaikutelman.

Löydä pilkullinen mekko suosituilta merkeiltä

Monet tanskalaiset suunnittelijat ovat ottaneet pallokuviot omakseen. Olemme keränneet kaikki suosikit sivuillemme. Meiltä löydät esimerkiksi paljon kauniita Gannin mekkoja myös pallokuvioilla. Tällä kaudella Ganni on luonut toinen toistaan kauniimpia pilkullisia mekkoja, hameita ja toppeja.Tämä kööpenhaminalainen merkki on aina ajan hermolla seuraten kauden trendejä ja suuntauksia, eikä pallokuvioidut kuosit ole poikkeus.

Myös Masai tuotemerkin suunnittelijat ovat sisällyttäneet pallomekot kokoelmiinsa. Masai perustettiin vuonna 1992 ja brändin tuotteita myydäänkin tällä hetkellä jo yli 25 maassa. Brändin mekot on suunnattu moderneille naisille, jotka arvostavat mukavuutta ja rentoa tyyliä.

Myös kurvikkaille naisille suunnatuilta merkeiltä löytyy tyylikkäitä pallokuvioituja mekkoja. Tästä esimerkkinä on tanskalaisen Zizzi - merkin mekot. Vuonna 2000 perustetulla Zizzillä on jo yli 120 myymälää Tanskassa ja Pohjois-Euroopassa. Tanskalaisten pilkkujen ja pallojen lisäksi löydät meiltä suuren valikoiman pallomekkoja myös muilta kansainvälisiltä tuotemerkeiltä. Selailemalla huolellisesti valikoimiamme, löydät juuri sinulle oikean mekon.

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset