Mekot vaaleanpunainen

3 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Valintasi:Vaaleanpunainen
Vila Dobby Spot Tulle Mini Dress In Pink
Vila
Vila Dobby Spot Tulle Mini Dress In Pink
15,99
38
Vero Moda Floral Tie Midi Shift Dress In Pink
Vero Moda
Vero Moda Floral Tie Midi Shift Dress In Pink
25,49
M
Asos Tall Oversize T-shirt Dress With Seam Detail-pink
ASOS Tall
Asos Tall Oversize T-shirt Dress With Seam Detail-pink
10,49
32

Upeat, vaaleanpunaiset mekot joka makuun

Oletko hulluna kauniisiin, vaaleanpunaisiin mekkoihin? Vai oletko yksi niistä naisista, joiden mielestä vaaleanpunainen on vaikea väri vaatteissa. Katonin sivuilta löydät mielettömän määrän kauniita vaaleanpunaisia tuotteita, jotka joko saavat sinut liittymään vaalaeanpunaisen värin faneihin tai houkuttelevat jo olemassa olevat fanit ostamaan lisää saman sävyisiä vaatteita laajaan kokoelmaasi. Valikoimasta löytyy tietenkin yksinkertainen lyhyt että pitkä vaaleanpunainen mekko, ja mekkoja löytyy monissa eri malleissa, merkeissä ja värisävyissä. Löydät varmasti jotain myös sinun makuusi.

Vaaleanpunainen väri on aikaisemmin ollut kiistanalainen väri ja usein se on yhdistetty Barbie-tyyliin. Mutta tilanne ei enää ole sama. Nykyään väristä on tullut suosittujen muotibloggareiden suosikki, ja usein vedotaan kulttifilmistä Mean Girls suosituksi tulleeseen lauseeseen "On Wednesdays we wear pink".
Jos rakastat kaikkea kimaltavaa, on seuraava ostoksesi ehkä paljettimekko, joka päällä pääset varmasti ramppivalojen loisteeseen. Jos pinkki paljettimekko on liikaa, voit katsoa hillitympiä mekkoja useissa eri sävyissä – aina hot pinkistä vauvan vaaleanpunaiseen. Ja tietenkään ei saa unohtaa klassista punaista. Vaaleanpunaisen sävyisiä mekkoja voi käyttää eri tilanteissa ja niitä voi stailata lukemattomin tavoin. Kannattaa myös harkita laittaa vaaleanpunainen mekko häihin ja muihin kesän suuriin juhliin.

Lyserøde kjoler i lyse og pink nuancerVaaleanpunaista lämpimiin iltoihin

Mikä on ihanampaa kuin lämpimät Suomen kesäillat? Vastauksia on vaikea löytää. Ihanasta kesäillasta tulee täydellinen, kun siitä nauttii kaunis vaaleanpunainen mekko päällä. Täältä sivultamme löydät paljon ihania, vaaleanpunaisia ja pinkkejä mekkoja, jotka sopivat täydellisesti hyvässä seurassa vietettävään kesäiltaan. Valikoimasta löytyy myös useita upeita, lyhyitä mekkoja, jotka tekevät kesäauringon ruskettamista sääristäsi entistä ehommat. Sinun kannattaa valita väriltään hyvin vaalea vaaleanpunainen mekko, kuten blush tai sumuinen roosa – ne korostavat rusketustasi entisestään.

Jos suosit pidempää mallia, löytyy valikoimastamme tietenkin myös kauniita maximekkoja, jotka tekevät sinusta illan kuningattaren. Jos hempeä vaaleanpunainen mekko häihin tai muihin juhliin ei mielestäsi tee asusta tarpeeksi näyttävää, kannattaa sinun valita voimakkaampi sävy, kuten esimerkiksi ’shocking pink’.

Olipa haaveissasi minkä pituinen mekko tahansa, löydät varmasti valikoimastamme mallin, joka sopii tyyliisi ja tarpeisiisi. Lisäksi mekkoja on tarjolla monia eri värisävyjä. Mallistostamme löytyy sekä pinkki mekko, joka antaa tyylillesi poweria ja wow-efektin, että hempeän vaaleanpunainen mekko häihin tai muihin romanttisiin tilaisuuksiin - ja kaikkea niiden väliltä.

Pinkkiä perfektionismiä parhailta brändeiltä

Mikä on sinun suosikkisävysi monista vaaleanpunaisen vaihtoehdoista: blush, puuteri, roosa, pinkki tai joku muu sävy? Löydät varmasti oman suosikkisävysi Katonin laajasta valikoimasta. Meiltä löytyy mekkoja useilta eri brändeiltä kuten Ganni, Rosemunde ja Mbym. Olipa valintasi yksi niistä tai edullisempi merkki kuten vila vaalenapunainen mekko on mahdollista löytää monen eri mallisena ja eri tyylisenä.

Meiltä löydät parhaat ja suosituimmat merkit ja monia niistä löytyy myös alennusmyynnistä. Jokaisella tyylitietoisella naisella, jolla on vaatekaappi järjestyksessä ja päivitettynä, tulisi olla vaaleanpunainen mekko vaatekokoelmassaan. Vaaleanpunainen väri sopii moneen tyyliin ja tilaisuuteen – sitä voi itse asiassa käyttää paljon useammin kuin uskotkaan! Olitpa värin vakikäyttäjä tai vasta aloittelija pinkkien sävyjen maailmassa, lötyy valikoimastamme varmasti ainakin yksi vaaleanpunainen mekko, jota ilman et yksinkertaisesti tule toimeen.

Mekkoja muissa upeissa väreissä:

Siniset mekot
Valkoiset mekot
Vihreät mekot
Punaiset mekot
Lilat mekot


 

 

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset