T-paitamekot

1 tuotetta
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
Suosituimmat
Asos Tall Oversize T-shirt Dress With Seam Detail-pink
ASOS Tall
Asos Tall Oversize T-shirt Dress With Seam Detail-pink
10,49
32

Kvinder iklædt T-shirt-kjoler i forskellige farver

T-paitamekot arkeen ja juhlaan

Paitamekot tekevät asuvalintasi aina onnistuneen. Yksinkertaisesti. Paitamekon voi pukea päälle kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin, ja sen voi stailata monella tavalla. Juuri siksi paitamekot ovat tärkeä pala jokaisen tyylitietoisen naisen vaatekaappia. Niiden avulla voit tainnuttaa alkavat vaatekriisit nopeasti ja helposti.

Oversized t-paitamekot yhdistettynä cooleihin trikoisiin ja upeisiin tennareihin, luovat aina luotettavan, katu-uskottavan ja rennon arkiasun. Jos taas lisäät paitamekkoon kauniin takin ja korkokengät, olet valmis juhliin ja tanssimaan aamuruskoon asti. Paitamekot antavat mielettömästi mahdollisuuksia, joten oikeastaan vain oma fantasia on rajana niiden käyttömahdollisuuksille. Ne ovat vaatteita, jotka kutsuvat leikkimään eri tyyleillä ja stailaamaan monilla erilaisilla asusteilla.

Lyhythihainen mekko eli t-paitamekko joka makuun

Paitamekoissa on tarjolla todella paljon erilaisia malleja. Riippumatta tyylistäsi löydät varmasti juuri sinulle ja sinun tyyliisi sopivat mekot. Valikoimasta löytyy monia hauskoja malleja, joissa erilaiset kuviot, jännät printit ja yksityiskohdat tekevät niistä yksilöllisen ja mielenkiintoisen. Skaalan toisesta päästä löytyvät yksiväriset klassikot harmaan, valkoisen ja mustan sävyissä.

Yksivärinen versio on ajaton ja varma valinta vaatekaappisi perustaksi. Värikkäämpi ja erikoisempi malli taas tuo tyylin, joka on sekä rento että jännittävä. Molemmat versiot ovat todella mukavia päällä. Sillä sitä t-paitamekot ovat – ne ovat yksinkertaisesti vain pitkiä t-paitoja, mikä tarkoittaa mukavuutta, joustavuutta ja liikkumavaraa.

Lyhythihainen mekko on hyvä vaihtoehto sinulle, joka et ole tottunut kaivamaan mekkoa esiin vaatekaapistasi. Lyhythihainen mekko on välimuoto, joka voi tuntua vähemmän pelottavalta vaihtoehdolta kuin varsinainen mekko niille naisille, jotka ovat tottuneet kulkemaan housuissa lähes joka tilanteessa. Lyhythihainen mekko päällä saat pitää rennon ja mukavan casual-tyylin, mutta olet joka tapauksessa pukeutunut mekkoon.

Rakastettavat T-paitamekot Katonilta

Me täällä Katonilla olemme innoissamme paitamekoista, koska ne antavat pukeutumiselle mielettömästi eri mahdollisuuksia. Niitä voi stailata mielin määrin ja niitä löytyy monia eri vaihtoehtoja. Kaiken lisäksi ne ovat vielä aivan uskomattoman mukavia päällä, mikä on tietysti suuri plussa jokaiselle vaatteelle.

Riippumatta siitä, oletko tottunut käyttämään mekkoja vai et, löydät varmasti ihanat, juuri sinulle sopivat t-paitamekot täältä Katonin sivuilta. Valikoimissamme on monia eri malleja eri brändeiltä, kuten Esprit mekot,  ja valikoiman paitamekot tulevat eri tyylisinä ja pituisina. Valikoimassa on varmasti myös se mekko, joka sopii juuri sinun persoonalliseen tyyliisi, on kuin sinun kropallesi tehty ja vastaa tilaisuuden asettamia tarpeita. Pitkä t-paitamekko on mega-cool nahkatakin ja upeiden tennareiden kanssa. Jos valintasi osuu kuviolliseen mekkoon, voit vetää sen myös uikkarien päälle kesälomalla.

Mahdollisuudet ovat monet ja varsinkin upeat ja monipuoliset t-paitamekot voivat pelastaa sinun monilta ikäviltä vaatekriiseiltä. Löydä suosikkisi jo tänään Katonilta.

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset