Kotelomekot

3 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Asos Design Rib Colour Block Maxi Dress-multi
ASOS DESIGN
Asos Design Rib Colour Block Maxi Dress-multi
11,99
46
Boohoo Exclusive Button Down Mini Dress-white
Boohoo
Boohoo Exclusive Button Down Mini Dress-white
12,99
44
Motel Bodycon Mini Dress In Rainbow Candy Stripe-multi
Motel
Motel Bodycon Mini Dress In Rainbow Candy Stripe-multi
16,49
 

Garderobiklassikot: kotelomekko ja bodycon mekko

Oletko kuullut suositusta bodycon mekosta? Nimi tule Yhdysvalloista ja viittaa kireään, vartalonmyötäiseen mekkoon, joka tuo esiin naiselliset muodot parhaalla mahdollisella tavalla. Nimi on lyhennyt sanoista ‘body conscious’ eli kehotietoisuus. Bodycon mekko on tehty erityisestä, suhteellisen vankasta ja joustavasta materiaalista, joka sekä korostaa kurvejasi että kiristää juuri oikeista kohdista. Tämä auttaa sinua saamaan kauniin tiimalasivartalon, jota monen naiset toivovat.

Bodycon mekosta on nopeasti tullut suosikki ympäri maailman. Sitä on varsinkin nähty monien laulajien ja näyttelijöiden päällä Hollywoodin punaisilla matoilla. Vaikka bodycon on hyvin kireä, se on elastisen materiaalinsa takia myös mukava päällä. Mallista riippuen sitä voi käyttää juhlamekkona tai arkisempana vaihtoehtona toimistolla.

Vartalonmyötäiset mekot monissa malleissa

Bodycon mekko on kotelomekon serkku. Molempia löytyy monissa malleissa, väreissä ja kuvioissa. Kun olet löytänyt suosikkisi näiden joukosta, haluat varmasti useampia vaihtoehtoja vaatekaappiisi, sillä tämä mekko sopii moneen tilaisuuteen. Valitse musta kotelomekko hautajaisiin, valkoinen kotelomekko juhliin kesäkuukausina, ja vaikka iloisen värinen kotelomekko häihin. Värin lisäksi saat vaihtelua vaatteeseen hihojen pituudella, kauluksen mallilla tai yksityiskohdilla kuten pitsi ja röyhelöt. Laukuilla voi helposti myös vaikuttaa kokonaisvaikutelmaan, olkalaukku pukee kotelomekkoa parhaiten ostosreissulla kaupungilla ja pikkulaukku tuo ripauksen lisää juhlatunnelmaa bileiltaan. Löydät siis varmasti sopivan mekon joka tilaisuuteen!

Vartaloamyötäilevää mekkoa voi käyttää vuoden ympäri. Kylminä vuodenaikoina voit laittaa kauniin neuletakin tai bleiserin mekon päälle ja pukea sukkahousut lämmittämään sääriäsi. Jos mekkosi on hyvin tiukka, valitse saumattomat sukat ja alusvaatteet, jotta saumat eivät näy läpi.

Löydä tiukat mekot, joissa viihdyt
Katonin sivuille olemme keränneet laajan valikoiman erilaisia mekkoja: pitkiä, lyhyitä, löysiä ja tietenkin myös vartaloa myötäileviä malleja. Olemme koonneet yhteen sekä kotimaalaisten että ulkomaalaisten suunnittelijoiden malleja ja joukosta löytyy sekä Marimekkoa että Esprit mekkovalikoimasta kotelomekkoja. Inspiroidu esimerkiksi ihanista ja eleganteista pitsimekoista ja löydä uusi suosikkisi. 


Hyvin istuvan mekon löytäminen on taidetta. Sen täytyy istua hyvin ja tuntua omalta. Sen tulee korostaa parhaita puoliasi, eikä se saa olla liian pieni eikä liian suuri. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan mekon, kannattaa harkita saman mallin ostamista eri värisinä. Näin vähennät tulevaisuuden vaatekriisejä.

Käytä avuksesi sivumme hakukoneen eri filttereitä, joiden avulla sinun on helppo löytää etsimäsi. Ne auttavat shoppailua, jos esimerkiksi etsit määrättyä vaatemerkkiä, jonka mallistosta löytyy kotelomekko aikuiselle naiselle tai määrättyä kokoa, jos ostoslistallasi on esimerkiksi kotelomekko xxl. Voit hakea mekkoja myös määrätyn värin tai alennuksien mukaan. Oikein hyvää shoppailua!

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset