sininen mekko

8 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Valintasi:Sininen
Dagmar Martha Blurred Stripe 34
Dagmar
Dagmar Martha Blurred Stripe 34
219,90
34 / 36 / 38 / 42
Chiara Forthi Piubella Ice Silk Maxi White Xs (eu32/34)
Chiara Forthi
Chiara Forthi Piubella Ice Silk Maxi White Xs (eu32/34)
27,90
XS
Jacqueline De Yong Jdygold Dress Knit Sky Captain S
JACQUELINE de YONG
Jacqueline De Yong Jdygold Dress Knit Sky Captain S
29,90
XS / S / L
Only Abbie Stripe Calf Dress Night Sky Stripe Xs
ONLY
Only Abbie Stripe Calf Dress Night Sky Stripe Xs
8,90
XS
Tommy Hilfiger Denim Dress 901 Dress Blues M
Hilfiger Denim
Tommy Hilfiger Denim Dress 901 Dress Blues M
82,90
M / L / XL
Only Line Fairy Lace Dress Night Sky 40
ONLY
Only Line Fairy Lace Dress Night Sky 40
22,90
40
Asos Curve One Shoulder Double Ruffle Midi Bodycon Dress-blue
ASOS Curve
Asos Curve One Shoulder Double Ruffle Midi Bodycon Dress-blue
17,49
56
Ichi Silvia Dress 14044 Total Eclipse Xs
ICHI
Ichi Silvia Dress 14044 Total Eclipse Xs
29,90
XS

Sininen mekko – ikuinen klassikko

Sininen väri on ollut hitti jo monen vuoden ajan ja sitä löytyy useissa eri sävyissä: taivaansininen, keskiyönsininen, laivastonsininen, sähkönsininen ja monia, monia muita sävyjä. Sininen mekko on monen valinta, koska se sopii meistä useimmille ja sitä voi käyttää niin kesällä kuin talvellakin. Lisäksi se on klassinen väri, joka pitää pintansa sesongista toiseen.

Tänä päivänä ihanista mekoista – väristä ja tyylistä riippumatta – on tullut vaatekappale, jota käytetään niin arkena kuin juhlissakin, ja jonka voi juhlistaa korkkareilla tai arkistaa karuilla bootseilla ja coolilla nahkatakilla. Näin mekosta on tullut hyvin joustava vaate, ja jos valitsen sen käytännöllisen värisenä kuten sinisenä, on sinulla aina jotain päälle pantavaa vaatekriisien keskellä.

Tämän hetken mekkotrendit

Aivan kuin kaikki muukin muodin maailmassa myös mekkomuoti vaihtuu sesonkien mukaan. Pitsein koristellut mekot ovat olleen ja ovat yhä vieläkin hyvin suosittuja. Pitsit tuovat mekolle naisellisuutta, eleganssia ja seksikkyyttä. Tätä suosittua tyyliä edustaa tanskalainen Ganni, joka on onnistunut tekemään sen täydellisesti viimeisimmissä mallistoissaan. Niissä on nähty paljon erilaisia pitsimekkoja niin lyhyt- kuin pitkähihaisinakin. Ganni on tehnyt suosittuja mekkojaan monissa eri väreissä ja varsinkin sininen mekko on ollut yksi suurista suosikeista.

Pitkä tummansininen mekko nousee yleensä suosioon syksyllä ja talvella, jolloin monet meistä suosivat ainakin polveen asti ulottuvia malleja. Pitkä mekko on erityisen sopiva iltamenoihin ja erityisen juhlallisiin tilaisuuksiin, kuten häihin ja pyöreiden vuosien syntymäpäiville. Yleisesti voidaan sanoa, että lyhyet hihattomat mekot sopivat lämpimiin kesäkuukausiin ja pitkät ja enemmän peittävät mekot ovat hyvä valinta silloin kun ilma alkaa viiletä.

Vuonna 2022 kietaisumekosta on jälleen tullut fashion statement. Kietaisumekkoa voi hyvin käyttää myös kylminä kuukausina paksujen sukkahousujen ja pitkähihaisen paidan päällä. Tämän trendin kohdalla sininen mekko on erityisen dominoiva – usein yhdistettynä naisellisiin yksityiskohtiin kuten pilkkuihin tai pieniin tähtiin.

Löydä uusi sininen mekko Katonilta

Me olemme tänne Katonin sivuille keränneet huolella valitun kokoelma lyhyitä ja pitkiä sinisiä mekkoja – sekä arkeen että juhlaan. Meiltä löydät monen eri sinisen sävyiset mekot, klassiset sekä hillityt nyanssit. Meillä on esimerkiksi laaja valikoima mekkoja InWear:in mallistosta, josta löytyy vaatteita tyyli- ja laatutietoisille naisille. Toinen tanskalainen merkki, joka kannattaa tässä yhteydessä mainita on Samsøe & Samsøe, joka tuo markkinoille useampia ihania ja jokaiseen garderobiin sopivia mekkoluomuksia joka sesonki.

Meiltä löytyy monen kansainvälisen brändin siniset mekot. Tavoitteenamme on ollut tarjoa mahdollisimman laaja ja monipuolinen valikoima, jotta kaikkien on helppo löytää sininen mekko netistä. Me olemme tehneet parhaamme, jotta sinä löydät juuri sinulle sopivan mekon – niin hinnan, mallin kuin värinkin suhteen. Olipa kiikarissasi sitten tummansininen tai vaaleansininen mekko, kurkkaa sisään ja inspiroidu monista upeista malleista. Löydä oma suosikkisi jo tänään.

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset