Tietoa Katonista

Katoni.fi on Suomessa toimiva verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen suomalaisten ja ulkomaalaisten vaatteita, kenkiä ja muotia myyvien verkkokaupan sisällön. Ydinajatuksena on tarjota kuluttajille mahdollisuus tutustua useiden satojen, asiakaslähtöisesti ja asiallisesti markkinoilla toimivien verkkokauppojen valikoimaan helposti yhdellä sivustolla ja auttaa löytämään tuotteita erilaisiin tarpeisiin olipa kyseessä ekologiset vaatteet, alennetut tuotteet tai vaatteet arkeen ja juhlaan. Katoni kehittää digitaalista alustaa ja asiakaskokemusta eikä toimi vaatteiden myyjänä tai verkkokauppana. Kuluttaja ohjataan Katonin sivuilta kunkin tuotetta edustavan verkkokaupan omille sivuille tutustumaan tarkemmin tuotteisiin. Ostaminen tapahtuu aina vaatteita ja kenkiä myyvien verkkokauppojen omilla sivuilla. 

 

Taustaa yrityksestä 

Katoni on vuonna 2014 perustettu tanskalainen yritys, jonka toimisto sijaitsee Aarhusissa. Yritys työllistää kymmenkunta viestinnän, asiakaskokemuksen ja digitaalisen alustan osaajaa Tanskasta, Norjasta, Suomesta, Ranskasta, Espanjasta ja Itävallasta.

Katoni sai alkunsa vuonna 2013 kolmen tanskalaisen kaveruksen Steenin, Jacobin ja Simonin yhteisestä ideasta. Kaveruksista Steen vastaa nykyisin Katonin toiminnasta ja Jacob ja Simon jatkavat menestyneen tanskalaisen, yli sata henkeä työllistävän IT- ja mobiiilipeliyritys Kiloon kehittämistä, ja jonka pelituotannosta Subway Surfers saattaa olla ainakin osalle suomalaisista tuttu. 

Tiimi

Steen Christensen

Steen Christensen

CEO

steen@katoni.dk

Steen on yrityksen perustaja, tiimimme markkinointiekspertti ja hän vastaa myös yrityksen päivittäisestä johtamisesta.

Martin Skovvang Petersen

Martin Skovvang Petersen

Software Engineer

martin@katoni.dk

Martinin vastuulla on Katonin verkkosivuston kehittäminen, ylläpito ja jotakuinkin kaikki muu tekniikkaan liittyvä.

Rikke Ulsøe Nielsen

Rikke Ulsøe Nielsen

Head of Communication, Denmark

rikke.nielsen@katoni.dk

RIkke on tanskan kieltä ja retoriikkaa opiskellut kielitieteilijä. Työssään hän hyödyntää nyt ammatillista taustaansa tuottamalla muotiin liittyvää viestinnällistä sisältöä. 

Frederik Drost

Frederik Drost

Head of Communication, France

frederik@katoni.fr

Frederik on tiimimme graafisen alan luova nero, jonka avulla saamme kerrottua ideoistamme myös visuaalisesti. Hän vastaa myös Katonin verkkopalvelusta ja viestinnästä Ranskassa. 

Marie Linde Mayer

Marie Linde Mayer

Head of Communication, Norway

marie@katoni.no

Marie on koulutukseltaan toimittaja ja hänen vastuulla on Katonin toiminta Norjassa. Hän on myös taitava valokuvaaja ja toimii tiimin apuna valokuvausta vaativissa tehtävissä. 

Marjonnika Nyman

Marjoannika Nyman

Head of Communication, Finland

marjoannika@katoni.fi

Marjoannika vastaa yhteistyökumppanuuksista ja viestinnästä Suomessa. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteilijä ja omaa monipuolisen työkokemuksen erilaisisista viestinnän tehtävistä Suomessa ja Tanskassa. 

Jesús Lozano Fernández

Jesús Lozano Fernández

Head of Communication, Spain

jesus@katoni.es

Jesús vastaa viestinnästä Espanjassa. Hänellä on sekä kääntäjän ja kansainvälisen yritysviestinnän koulutustausta.  

Carina Fuerbeck

Carina Fuerbeck

Head of Communication, Austria

carina@katoni.at

Karina on tehnyt aiemmin töitä digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän tehtävien parissa kansainvälisillä ja saksankielisillä markkinoilla. Nyt hän hyödyntää osaamistaan Itävallan markkinoilla.  

 

 

Greta Zarankaitė

Greta Zarankaitė

Graphic Assistant

greta@katoni.at

Liettuasta kotoisin oleva Greta opiskelee multimediadesignia Aarhusissa. Hän työstää graafista suunnittelua vaativia kuvia ja infografiikoita Katonin sivustolle.  

 

 

Katrine Tranberg

Katrine Tranberg

E-commerce Assistant

katrine@katoni.dk

Markkinointiekonomiksi pian valmistuva Katrine omaa monipuolisesti markkinointiin ja myyntiin liittyvää tietoa, jota hän käyttää uusien yhteistyökumppanien kartoittamiseen ja markkinoiden kysytympien ja halutuimpien verkossa toimivien muotia myyvien kauppojen feedien päivittämiseen Katonin palveluun.

Steffen Nissum Sørensen

Steffen Nissum Sørensen

E-commerce Assistant

steffen@katoni.dk

Steffenin vastuulla on uusien yhteistyökumppaneiden kartoitus ja verkkosivuston optimointi. Hän opiskelee myös kansainvälistä kauppaa ja markkinointia. 

 

 

 

 

Nikolaj Wickberg

Nikolaj Wickberg

E-commerce Assistant

nikolaj@katoni.dk

Nikolaj opiskelee markkinointiekonomiaa ja haluaa syventää osaamistaan Katonilla verkkosivuston optimoinnin ja uusien verkkokauppojen kartoittamisen parissa.

 

 

 

 

 

 

 


Visio ja missio

Vaatteiden ja kenkien ostaminen verkosta on jo tänä päivänä tosi helppoa ja kätevää, mutta me Katonilaiset haluamme tehdä siitä vieläkin helpompaa. Panostamme sivustomme kehittämisessä käyttäjäystävällisyyteen, laajaan uniikkiin valikoimaan ja mahdollisuuteen hakea tuotteita erilaisilla hakukriteereillä, jotta voimme auttaa kuluttajia tekemään hyviä löytöjä ja ostamaan vaatteita ja kenkiä parhailla saatavilla olevilla hinnoilla ja alhaisimmilla mahdollisilla rahti- ja palautuskustannuksilla. 

Yhteistyökumppanit

Katoni.fi verkkopalvelu kerää yhteen suomalaisten ja ulkomaalaisten verkkokauppojen valikoiman aina pienistä erikoisputiikeista suosituimpiin suuriln toimijoilhin kuten Zalando.fi, Boozt.fi, Stylepit.fi ja Ellos.fi. Katoni.fi - verkkopalvelun ydinajatus on tarjota mahdollisuus tutustua useamman eri toimijan tuotevalikoimaan yhdellä sivustolla. 


Vastuullista ja asiakaslähtöistä liiketoimintaa

Kannatamme vastuullista ja asiakaslähtöistä liiketoimintaa ja teemme yhteistyötä muotialan toimijoiden lisäksi esimerkiksi verkkosivustoille laatusertifikaatteja myöntävän tanskalaisen E-merkin kanssa. Yhteistyö mahdollistaa meille keinon edistää avointa ja luotettavaa verkkoasiointia. Sivustomme käyttäjänä voit siis olla 100% varma, että sivustoltamme löytyvien tuotteiden myyjät ovat kuluttajien arvostamia,  luotettavia yrityksiä. Yhteistyökumppaniverkostossamme on mukana myös ekologisia vaatteita myyviä kauppiaita. 


Yhteyksiin! 

Kuulemme mielelämme, miten voisimme kehittää toimintaamme ja palvella entistä paremmin. Otamme lämpimästi vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia Katoni.fi - verkkopalveluun iittyen. Meidät saa kiinni parhaiten sähköpostitse: hello@katoni.fi  

Blogistamme löydät ajankohtaisia toimituksellisia juttuja ja vinkkejä - tervetuloa seuraamaan blogiamme!

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Google+, Instagram ja Facebook. 

Katoni ApS
Bülowsgade 68
DK-8000 Aarhus C

Email: hello@katoni.fi 
Puh: (+45) 31 23 61 10 
VAT DK35545905

MiljøvenligpakningErhvervssponsor hos VerdensnaturfondenCO2 Neutralt Website


 

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Kategoria
   • Koko
    • Väri
     • Merkki
      • Hinta
      • Vain aletuotteet
      • Vain ilmainen toimitus
      • Vain ilmainen palautus
      Peruuta
      Katso kaikki tulokset