Tietoa Katonista

Katoni.fi on Suomessa toimiva verkkosivusto, joka kokoaa yhteen usean vaatteisiin, kenkiin ja muotiin keskittyneen verkkokaupan sisällön. Ydinajatuksena on tarjota kuluttajille mahdollisuus tutustua useamman eri toimijan tuotevalikoimaan yhdellä sivustolla sisältäen yli 100 000 tuotevaihtoehtoa. Kun haluat lisätietoa tuotteista, sinut ohjataan kunkin tuotetta myyvän verkkokaupan omille sivuille. Ostaminen tapahtuu aina vaatteita ja kenkiä myyvien verkkokauppojen omilla sivuilla.

 

Taustaa yrityksestä 

Katoni on vuonna 2014 perustettu tanskalainen yritys, jonka toimisto sijaitsee Aarhusissa. Yritys työllistää 9 verkkokaupan kehityksen, mainonnan, muodin, viestinnän ja markkinoinnin osaajaa Tanskasta, Norjasta, Suomesta, Ranskasta ja Espanjasta. 

Katoni sai alkunsa vuonna 2013 kolmen tanskalaisen kaveruksen Steenin, Jacobin ja Simonin yhteisestä ideasta. Kaveruksista Steen vastaa nykyisin Katonin toiminnasta ja Jacob ja Simon jatkavat menestyneen tanskalaisen, yli sata henkeä työllistävän IT- ja mobiiilipeliyritys Kiloon kehittämistä, ja jonka pelituotannosta ainakin Subway Surfers saattaa olla ainakin osalle suomalaisista tuttu. 

Tiimi

Steen Christensen

Steen Christensen

CEO

steen@katoni.dk

Steen on yrityksen alulle panija ja perustaja ja tiimimme markkinointiekspertti, joka vastaa myös yrityksen päivittäisestä johtamisesta.

Martin Skovvang Petersen

Martin Skovvang Petersen

Software Engineer

martin@katoni.dk

Martin on vastuussa Katonin verkkosivuston kehittämisestä, ylläpidosta ja kaikesta muusta tekniikkaan liittyvästä.

Mille Lade

Mille Lade

Marketing Manager

mille@katoni.dk

Mille tuli Katoniin suorittamaan media-alan opintoihin liittyvää harjoittelua ja on nykyisin markkinointitiimin vahva lenkki.

Rikke Ulsøe Nielsen

Rikke Ulsøe Nielsen

Communications Coordinator

rikke.nielsen@katoni.dk

RIkke on opiskellut tanskan kieltä ja retoriikkaa ja hän hyödyntää ammatillista taustaansa tuottamalla muotiin liittyvää sisältöä Katonille.

Frederik Drost

Frederik Drost

Graphic Designer

frederik@katoni.dk

Frederik on tiimimme graafisen alan luova nero, jonka avulla saamme kerrottua ideoistamme myös visuaalisesti.

Sarah Jensen

Sarah Jensen

Student Assistant

sarah.jensen@katoni.dk

Sarah opiskelee yritysviestintää ja opiskeluidensa ohessa tekee töitä Katonilla tuoden tiimiin alan tuoreita kuulumisia ja osaamista.

Marie Linde Mayer

Marie Linde Mayer

Communication Coordinator

marie@katoni.no

Marie on valmistunut toimittajaksi ja hänen vastuulla on Katonin toiminta Norjassa.

Marjonnika Nyman

Marjoannika Nyman

Communication Coordinator

marjoannika@katoni.dk

Marjoannika on tiimimme suomalainen vahvistus ja vastaa Katoni.fi - verkkopalvelusta ja sen kehittämisestä Suomessa. Ennen Tanskaan muuttoa Marjoannika on työskennellyt yhdessä suurimmista vähittäiskaupan alan yrityksistä Suomessa.

Visio ja missio

Vaatteiden ja kenkien ostaminen verkosta on jo tänä päivänä tosi helppoa ja kätevää, mutta me Katonilaiset haluamme tehdä siitä vieläkin helpompaa. Panostamme sivustomme kehittämisessä käyttäjäystävällisyyteen, laajaan uniikkiin valikoimaan ja mahdollisuuteen hakea tuotteita erilaisilla hakukriteereillä, jotta voimme auttaa kuluttajia tekemään hyviä löytöjä ja ostamaan vaatteita ja kenkiä parhailla saatavilla olevilla hinnoilla ja alhaisimmilla mahdollisilla rahti- ja palautuskustannuksilla. 

Yhteistyökumppanit

Katoni.fi verkkopalvelu kerää yhteen useiden eri verkkokauppojen tuotevalikoiman pienistä erikoisputiikeista suosituimpiin suuriln toimijoilhin kuten Zalando.fi, Boozt.fi, Stylepit.fi ja Ellos.fi. Katoni.fi - verkkopalvelun ydinajatus on tarjota mahdollisuus tutustua useamman eri toimijan tuotevalikoimaan yhdellä sivustolla. 


Vastuullista ja asiakaslähtöistä liiketoimintaa

Kannatamme vastuullista ja asiakaslähtöistä liiketoimintaa ja teemme yhteistyötä muotialan toimijoiden lisäksi esimerkiksi verkkosivustoille laatusertifikaatteja myöntävän tanskalaisen E-merkin kanssa. Yhteistyö mahdollistaa meille keinon edistää avointa ja luotettavaa verkkoasiointia. Sivustomme käyttäjänä voit siis olla 100% varma, että sivustoltamme löytyvien tuotteiden myyjät ovat kuluttajien arvostamia,  luotettavia yrityksiä. Yhteistyökumppaniverkostossamme on mukana myös ekologisia vaatteita myyviä kauppiaita. 


Yhteyksiin! 

Kuulemme mielelämme, miten voisimme kehittää toimintaamme ja palvella entistä paremmin. Otamme lämpimästi vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia Katoni.fi - verkkopalveluun iittyen. Meidät saa kiinni parhaiten sähköpostitse: hello@katoni.fi  

Blogistamme löydät ajankohtaisia toimituksellisia juttuja ja vinkkejä - tervetuloa seuraamaan blogiamme!

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Google+, Instagram ja Facebook. 

Katoni ApS
Klostergade 28
DK-8000 Aarhus C

Email: hello@katoni.fi 
Puh: (+45) 31 23 61 10 
VAT DK35545905


Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Kategoria
   • Koko
    • Väri
     • Merkki
      • Hinta
      • Vain aletuotteet
      • Vain ilmainen toimitus
      • Vain ilmainen palautus
      Peruuta
      Katso kaikki tulokset