Valkoiset mekot

1 tuotetta
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
Suosituimmat
Valintasi:Valkoinen
Boohoo Exclusive Button Down Mini Dress-white
Boohoo
Boohoo Exclusive Button Down Mini Dress-white
12,99
44

Ihanat valkoiset mekot 

Valkoiset mekot ovat erityisen tärkeitä monille, koska niihin liittyy elämän merkittävämpiä juhlia kuten vuosipäivät, rippijuhlat ja häät. Toki valkoinen mekko sopii myös moneen muuhun tilaisuuteen, sillä väri on klassinen ja toimiva ympäri vuoden. 

Valitse mekkomalli ja materiaali vuodenajan ja sään mukaan. Voit esimerkiksi valita talvella tuhdista materiaalista valmistetun pitkän mekon ja lyhyen, ohutkankaisen mekon kesäkuukausina. Valkoinen mekko toimii siis ympäri vuoden niin aurinkoisina kesäpäivinä kuin talven lumisateessa. 

Erityisiin päiviin 

Vaikka valkoinen mekko sopii monenlaisiin tilanteisiin, on kuitenkin olemassa niitä erityispäiviä, jolloin mekko pääsee muita tilaisuuksia enemmän oikeuksiinsa. 
Oletko yksi niitä onnekkaista, joka pian valmistuu opinnoista, saa valkolakin päähänsä tai menee naimisiin? Erityistä päivää on hyvä juhlia nimenomaan valkoisessa mekossa. Rippijuhliin sopii pitsein ja helmin koristeltu valkoinen mekko, ylioppilaalle oiva valinta on enemmän tyköistuvampi mekko kuten kotelomekko. Ja sitten jäljellä on vielä naisten tärkein asu valkoisena - nimittäin valkoinen mekko häihin. Jos olet menossa vihille lähiaikoina, kannattaa tutustua juhlamekkoihimme ja suodattaa näkyviin vain valkoiset mekot.

Valkoinen kesäunelma 

Valkoista mekkoa voi käyttää ympäri vuoden, mutta onhan se myönnettävä, että valkoinen väri pääsee kauniisti esiin hieman tummemmassa hipiässä ja auringonpäivettämällä iholla. Päivitä kesätyylisi hankkimalla ihana valkoinen mekko, joka päällä näytät hyvältä niin kesätuulessa, rannalla ja kesämökillä, kuin Euroopan suurkaupunkien kiemuraisilla kaduilla. 

Jos haluat olla "boheemi chic", valitse pellavainen tai puuvillainen mekko. Klassisen tyylin edustajille paitamekot ovat aina iso hitti. Kun lisäät asuun vielä mukavat sandaalit, olet valmis nauttimaan lämpimistä päivistä hvyin pukeutuneena. 

Valkoinen mekko Katonilta 

Sivuiltamme löydät laajan valikoiman valkoisia mekkoja kaikissa eri malleissa. Etsitpä mekkoa päivittäiseen käyttöön tai juhliin, kesäkäyttöön tai talven piristykseksi, 
löydät sen takuuvarmasti sivuiltamme. 
Olemme keränneet parhaat verkkokaupat saman katon alle, joten voit olla varma, että löydät mekoista oman valkoisen suosikkisi. Hakusuodattimia hyödyntämällä löydät mekkojen joukosta juuri sinulle sopivan lyhyen tai pitkän valkoisen mekon. 

Jos metsästät tarjouksia, käytä hakufiltteriä "aletuotteet" ja näin näet kaikki alennetut mekot. Jos haluat nähdä jonkun tietyn brändin mekkovalikoiman, kuten Guessin
tai budjettiystävällisen Vilan mekot, valitse brändi ja väriksi valkoinen. Tai jos haluat etsiä valkoisia pitsimekkoja, valitse mekkovalikko ja väri "pitsimekko valkoinen". 

Meidän Katonilaisten tavoitteena on tehdä verkko-ostamisesta helppoa ja nopeaa. Hyviä ostoshetkiä!

 

Katso myös muut värivaihtoehdot mekoille: 

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset