Just Female

3 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
-
Hinta
Suosituimmat
Valintasi:Just Female
Niro Maxi Wrap Dress Polvipituinen Mekko Black Just Female
Just Female
Niro Maxi Wrap Dress Polvipituinen Mekko Black Just Female
145,00
34
Mandy Maxi Dress Polvipituinen Mekko Black Just Female
Just Female
Mandy Maxi Dress Polvipituinen Mekko Black Just Female
165,00
XS
Bloom Dress Polvipituinen Mekko Multi/patterned Just Female
Just Female
Bloom Dress Polvipituinen Mekko Multi/patterned Just Female
135,00
40

Just Female

Just Female on upea brändi naisille. Sen perusti vuonna 2006 Kööpenhaminassa Pernille Andersen. Ensimmäinen mallisto esiteltiin Kööpenhaminan muotiviikoilla helmikuussa 2007. Tämä ensimmäinen syysmallisto esitteli selvästi brändin yleisilmeen ja linjan – minimalismi ja estetiikka.

Brändi on kasvanut vahvemmaksi ja vahvemmaksi sitten vuoden 2007, ja on nykyään yksi kaikkein suosituimpia brändejä Tanskassa. Se on onnistunut rakentamaan itsenäisen imagon ja nykyään brändi voi ylpeänä kertoa olevansa edustettuna monissa maissa ympäri maailman.  

Puhdas ja minimalistinen ilme

Visuaalisesti tämä brändi tarjoaa pohjoismaista ilmettä, puhtaita silhuetteja, yksinkertaisia leikkauksia ja hillittyjä värejä. Se ei tietenkään estä suunnittelijoita leikkimästä uusilla printeillä, materiaaleilla ja tyyleillä sesongista toiseen. Brändi sopii laajalle asiakaskunnalle, ja malleista löytyy jotain jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Sama pätee toiseen tanskalaiseen brändiin Second Female, jonka nimessä myöskin korostuu naisellisuus.

Yhdistä esimerkiksi yksi monista yksivärisistä Just Female:n puuvillapaidoista johonkin sesongin kuumaan hittiin, kuten nahkahameeseen tai jännittävin ja värikkäin printein koristettuihin housuihin. Yhdistämällä jotain yksinkertaista erilaiseen laatuun tai huomiota herättävään kuviolliseen kankaaseen saat päivitettyä lookisi ja luot oman, persoonallisen tyylisi. Lisää asuun kauniit ballerinakengät ja sinulla on asu, joka toimii sekä päivällä että illan menoissa.  

Löydä Just Female netistä Katonin sivuilta

Hameet, housut, paidat, T-paidat ja mekot Just Female:ltä... mitä etsitkin, sen löydät täältä! Täällä Katonilla tarjoamme laajan valikoiman tuotteita tältä tanskalaiselta merkiltä: kaikkea lämpimistä villatakeista ja neuleista upeisiin jumpsuit-haalareista kaksiosaisiin co-ords -asuihin. Just Female tarjoaa kaikkea ja voit onneksi löytää kaikki upeat tuotteet täältä meiltä.

Brändin fokus on designissa ja sen suunnittelijat ovat hyviä poimimaan sesongin tendenssit ja trendit nopeasti heidän omiin mallistoihinsa. Kokeile meidän ’uutuudet’-hakufiltteriä ja pidä sen avulla itsesi ja vaatekaappisi ajan tasalla uusista tuotteista nopealla ja helpolla tavalla. Oikein mukavaa shoppailua!

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset