Pikkulaukut

6 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Day Birger Et Mikkelsen Day Gweneth Mini 11022 Understated One Size
Day Birger et Mikkelsen
Day Birger Et Mikkelsen Day Gweneth Mini 11022 Understated One Size
17,90
One Size
Pieces Nancy Suede Clutch Black One Size
pieces
Pieces Nancy Suede Clutch Black One Size
21,90
One Size
Pieces Pomona Suede Clutch Black One Size
pieces
Pieces Pomona Suede Clutch Black One Size
15,90
One Size
Menbur Centauro Bag Stone One Size
Menbur
Menbur Centauro Bag Stone One Size
49,90
One Size
Tiger Of Sweden Suzanne Leather Purse Burgundy One Size
Tiger of Sweden
Tiger Of Sweden Suzanne Leather Purse Burgundy One Size
95,90
One Size
Menbur Beata Bag Grey One Size
Menbur
Menbur Beata Bag Grey One Size
44,90
One Size

Pikkulaukut- juhlien välttämätön ystävä

Tämä pieni, siro laukku ei koskaan mene pois muodista - pikkulaukku sopii kävelyille, bileisiin ja perhejuhliin. Pieni mutta tilava asuste, joka kätkee sisälleen kaiken tarvittavan. Kyllä, kyseessä on clutch iltalaukku.

Clutch mallinen pikkulaukku on ihana, koska se on riittävän suuri, mahduttaakseen sisälleen lompakon, puhelimen, avaimet ja muut pikkutavarat, mutta samalla se on niin pieni ja tyylikäs, että sitä voidaan käyttää tilaisuudessa, kuin tilaisuudessa.  Täällä Katonilla olemme ainakin sen faneja - ei vähiten siksi, että pikkulaukut löytyvät niin useassa eri tyylissä ja muodossa ja se sopii aina vähintään yhteen asukokonaisuuteen.

Vaikka useimmat clutch pikkulaukut ovatkin melko pieniä, niiden koko ja muoto vaihtelevat kuitenkin suuresti, ja usein niihin mahtuu paljon enemmän kuin uskoisikaan. Lisäksi pikkulaukut luonnollisesti löytyvät useissa erilaisissa tyyleissä, olipa etsinnässä klassinen ja tyylipuhdas musta pikkulaukku tai värikäs ja kuviollinen malli. Ihastu iltalaukkujemme valikoimiin ihanilta merkeiltä, kuten ADAX tai GUESS. 

Clutches i forskellige designs og farverErilaisia tyylejä ja cooleja ​​yhdistelmiä

Maailmasta ei löydy yhtäkään asukokonaisuutta, jonka kanssa tämän tyyppinen pikkulaukku ei sopisi yhteen. Se luo upean ja persoonallisen silauksen tyyliin ja voit käyttää sitä usealla eri tavalla, kuten kantamalla sitä kädessä, hihnasta tai olkapään ylitse, silloin kun laukussa on hihna.

Jos valitset nahkaisen laukun niiteillä tai muilla yksityiskohdilla ja yhdistät sen kulutettujen farkkujen, yksinkertaisen T-paidan ja nahkatakin kanssa, saat coolin arkilookin, joka toimii varmasti. Jos tiedossa on kesän suurimmat juhlat,  yhdistä värikäs iltalaukku ihanaan bilemekkoon ja olet valmis.

Pienet iltalaukut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Varsinkin jälkimmäisenä mainittuun tilaisuuteen iltalaukku on must. Pitkän iltapuvun kanssa pikkulaukku on välttämätön, jotta vältät juhlavan tyylin tuhoamisen suurella tilanteeseen sopimattomalla laukulla. Gaala-illalliselle suosittelemme juhlavia ja kiiltävästä materiaalista valmistettuja malleja.

Jos iltalaukut ilman hihnaa eivät houkuttele, saatat ihastua clutch laukkuihin, joissa on olkahihna. Näin molemmat kädet ovat vapaana, mutta tyyli pysyy juhlavana.  Useissa tapauksissa olkahihna voidaan irrottaa ja tämä mahdollistaa laukun monikäyttöisyyden.

Löydä itsellesi sopiva iltalaukku

Sivuiltamme löydät valtavan valikoiman pikkulaukkuja erilaisissa materiaaleissa ja tyyleissä. Valikoimista löytyy myös musta pikkulaukku, joka ei mene koskaan pois muodista. Jos olet valmis kokeilemaan jotain hieman erilaista, voit myös kokeilla hopeista laukkua vuoden suurimpiin juhliin tai roosan sävyistä laukkua lounaalle ystävien kanssa.

Jos tarvitset uuden pikkulaukun tai iltalaukun kuljettamaan kaikista tärkeimpiä tavaroitasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä sivuiltamme löydät suuren valikoiman pieniä, kauniita laukkuja, jotka sopivat kaikkeen. Löydät meiltä luonnollisesti laukut kaikista suurimmilta tuotemerkeiltä, kuten Malene Birger ja Pieces, joten löydät taatusti itseäsi miellyttävän laukun.

Jos etsinnässä on klassinen valkoinen tai musta pikkulaukku tai haluat kokeilla kuviollista, tai vaikkapa vihreää, punaista tai sinistä laukkua, löydät ne taatusti täältä Katonilta. Tutustu laajaan valikoimaan ja ihastu upeisiin iltalaukkuihimme.  Löydät mieltä myös suuren määrän muita laukkuja tilanteisiin, joihin iltalaukku on astetta liian juhlava. Katso esimerkiksi valikoimamme vyölaukuista, jotka jättävät kädet vapaiksi ja ovat rennompi vaihtoehto juhlalaukulle.

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset