Reput

1 tuotetta
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
Suosituimmat
Menbur Draconis Bag Stone One Size
Menbur
Menbur Draconis Bag Stone One Size
54,90
One Size

Upeat reput miehille, naisille ja opiskeluun 

Meille monille perinteinen selkäreppu liittyy lapsuuteen ja peruskoulussa vietettyihin vuosiin, mutta reput eivät todellakaan ole vain muisto menneistä vuosista. Monet tunnetut ja suuret muotibrändit ovat viime sesonkien aikana antaneet tälle vanhalle klassikolle modernin ilmeen, ja reput ovat palanneet muotiin. Nykyään selkäreppu ei olekaan enää vain erittäin käytännöllinen laukku, joka on helppo ottaa mukaan tien päälle, vaan myös erittäin muodikas asuste.

Täällä Katonin reppuvalikoimassa ovat värit valloillaan ja meillä on mieletön määrä erilaisia printtejä ja reppumerkkejä, joista voit valita omasi. Jos suosit minimalistista tyyliä, kannattaa sinun etsiä nahkareppua tai hyvin perinteistä mallia, joita löytyy Eastpackin ja Vansin mallistoista. Vans reppu on itseasissa varma valinta erityisesti nuorisolle ja kaikille skeittimuodista pitäville ikään katsomatta. Valinta on sinun ja sivun yläreunassa olevat filtterit auttavat sinua löytämään reput määrätyn värin, merkin tai hinnan mukaan.

Urbaani ja rento ilme

Me täällä Katonilla olemme hulluina upeisiin ja käytännöllisiin naisten ja miesten reppuihin. Reppu tuo tyyliisi rennon ja urbaanin ilmeen, joka juuri nyt dominoi katukuvaa. Meillä on laaja valikoima upeita reppuja ja meiltä löytyy edullisia vaihtoehtoja niille, joiden budjetti on tiukemmalla, sekä luksusreppuja niille, jotka ovat valmiita käyttämään enemmän rahaa ja etsivät rahoilleen pitkäaikaista sijoituskohdetta. 

Oletko modernista ja urbaanista tyylistä pitävä mies? Silloin voit hyvin valita selkääsi miesten repun, jossa on huomiota herättävät värit ja kuviot. Huomiota herättävä selkäreppu antaa ehdottomasti viimeisen silauksen asulle, joka koostuu mustista housuista, bomber-takista ja statement t-paidasta esimerkiksi Wood Wood -mallistosta. Jos tyylisi on klassisempi, voimme auttaa sinua löytämään tyylipuhtaan miesten repun, joka on väriltään hillitty ja valmistettu nahasta.

Reput eivät tietenkään ole tarkoitettu vain miehille. Naisten reput valtaavat nopeasti suosiota naispuolisten kuluttajien joukossa. Reput sopivat kaikkeen shoppailusta ja mielenkiintoisesta lomamatkasta aina opintoihin ja kiireiseen arkipäivään. Varsinkin urheiluun ja kuntosalille on upea ja sporttinen selkäreppu esimerkiksi Nike Performancen mallistosta lähes välttämätön investointi. Se tekee matkasta treeneihin helpon ja mukavan.

Pieni reppu on myös aikuisille suosittu ja varma arkipäivän valita opiskeluun tai töihin. Kaksiolkaiminen selkäreppu antaa sinulle vapauden liikkua ja se jakaa painon tasaisesti molemmille hartioille, mikä säästää selkääsi parhaalla mahdollisella tavalla silloin, kun repun sisältö on erityisen painava. Repussa on yleensä tilaa niin työpapereille, kannettavalle tietokoneelle ja ylimääräiselle neuleelle. Jos valitset mallin Herschelin mallistosta, sinun ei välttämättä tarvitse tehdä kompromissia designin ja tyylin kanssa, vaikka valitsetkin käytännöllisen ja tilavan arkirepun.  

Löydä uusi reppu netistä alennuksesta täältä

Olipa etsinnässä koulureppu netistä, reppu matkalle, retkeilyreppu, reppu kannettavalle tai reppu lentokoneeseen,  löydät useiden verkkokauppojen valikoiman sivuiltamme sisältäen satoja erilaisia vaihtoehtoja. Jos etsit käytännöllistä ja varsinkin edullista reppua, kannattaa sinun valita filtteri ’aletuotteet’. Sivuillamme on jatkuva  reppu ale sisältäen satapäin repputarjouksia. Laajan ja monipuolisen reppuvalikoiman lisäksi täältä Katonin sivuilta löydät tietenkin myös suuren valikoiman laukkuja. Olitpa sitten etsimässä upeaa reppua, viikonloppukassia, kaunista olkalaukkua tai jotain aivan muuta, löydät sen ja paljon muuta täältä sivuiltamme. Nauttikaa!

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset