Kalvosinnapit

3 tuotteita
LajitteluMiehetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Simony Kalvosinnapit Black Boss
Hugo Boss
Simony Kalvosinnapit Black Boss
59,95
One Size
B-logoinsert-cuf Kalvosinnapit Black Boss
Hugo Boss
B-logoinsert-cuf Kalvosinnapit Black Boss
75,00
One Size
Simony Kalvosinnapit Blue Boss
Hugo Boss
Simony Kalvosinnapit Blue Boss
59,95
One Size

Tyylikäs asuste

Klassinen, tyylikäs tyyli à la viktoriaanisen ajan englantilaisten herrasmiesten edestä laskostettu kauluspaita, jossa on kovat kaulukset ja ennen kaikkea kiiltävät kalvosinnapit, on viime vuosina tehnyt massiivisen paluun kansainvälisen muodin näyttämöille.

Paidan laskokset ja jäykät kaulukset ovat nykyään harvinainen näky, mitä nähdään lähes yksinomaan smokin kanssa, mutta kalvosinnapit eli mansetinnapit ovat yleisemmin käytettyjä. Kalvosinnapit ovat tehneet paluun modernin ja tyylikkään miehen vaatekaappiin, eivätkä ne enää ole yläluokkainen statussymboli vaan vain tyylikäs asuste, joka antaa tyylikkäälle puvulle viimeisen silauksen. 

Skjorte med manchetknapper

Kalvosinnapit arkeen ja juhlaan

Jokaisen miehen tulisi omistaa ainakin yhdet kalvosinnapit. Monet jättävät ne kuitenkin hankkimatta, sillä miten ja milloin kalvosinnappeja tulisi käyttää ja miten ne saa sovitettua omaan tyyliin voivat olla hankalia kysymyksiä. Kalvosinnappeja löytyy lukemattoman mallisia ja useista eri materiaaleista, joten ne antavat miehille mahdollisuuden tuoda lisää persoonallisuutta ja eleganssia pukeutumiseensa. Ja jos stailaat ne oikein, voivat kalvosimennapit helposti tulla tärkeäksi osaksi pukeutumistasi sekä arkeen että juhlaan.  

Kalvosinnappien käyttöön ja oikeiden nappien valintaan ei ole suoranaisesti mitään ohjekirjaa tai etikettiä, mutta pääsääntönä on, että neutraalit kultaiset kalvosinnapit ja hopeiset kalvosinnapit kuuluvat juhlatilaisuuksiin ja taas erikoisia ja näyttäviä malleja voi käyttää arkena ja epävirallisemmissa tilaisuuksissa. 

Näin stailaat kalvosinnappisi

Kalvosinnapit voi stailata monella tavalla ja ainoa, mitä sinun tulee muistaa on, että valitsemasi kalvosinnapit tulee sopia asuusi ja tyyliisi. Muuten asusi ja tyylisi saavat sekavan ilmeen. Kaikkein yleisin ja tavallisin paikka käyttää kalvosinnappeja on viralliset ja juhlalliset tilaisuudet, joissa pukukoodina on smokki tai frakki. Ne ovat klassisia pukukoodeja, joten sinun tulee jättää värikkäät ja suurikuvioset kalvosimennapit laatikkoon. Valitse siis mieluimmin hyvin yksinkertaiset hopeiset tai kultaiset kalvosimennapit tai käy hakemassa inspiraatiota Tiger of Sweden:in malliston klassisista vaihtoehdoista. Jos tarvitset vielä kiiltonahkaiset kävelykengät tekemään asustasi täydellisen, voimme tietenkin auttaa sinua myös löytämään täydellisen parin.

Nykypäivänä ei ole enää tavallista käyttää kalvosinnappeja arkena tai tavallisena päivänä konttorilla, mutta jos sinulla on kokous tai joku muu tärkeä tilaisuus päivän aikana, voi kalvosinnapit antaa tyylikästä lisäpotkua asuusi. Arkipäivän tilaisuuksissa voit huoletta antaa kalvosinnappien väreille ja kuvioille vallan, sillä ne lisäävät persoonallisuutta ja antavat särmään muuten rentoon asuun. Paul Smith:in värikkäät ja uniikit kalvosimennapit valkoisen paidan, chinojen ja upean bleiserin kanssa tekevät casual lookistasi täydellisen.

Farverige manchetknapper på hvid skjorte

Mitä sinun pitää huomioida

On hyvä mainita, että kaikki kauluspaidat eivät ole tehty kalvosinnappien kanssa käytettäviksi. Eli ennen kuin kiirehdit ostamaan uudet kalvosimennapit, kannattaa miettiä, sopivatko kaapissa roikkuvat paitasi kalvosinnappien kanssa. Jos haluat käsiisi aivan oikean kalvosinnapeille tehdyn paidan, on sinun etsittävä uusi paitasi ’mansettipaidoiksi’ kutsuttujen paitojen joukosta. Silloin voit olla aivan varma, että kalvosimennapit saa kiinnitettyä ilman ongelmia.

Sinun tulee myöskin ottaa huomioon kalvosimennappien koko. Kalvosimennapin syvyys ratkaisee, kuinka tiukalla paidan mansetit tulevat istumaan. Jos sinulla on leveä ranne, suosittelemme sinulle pitkäkantaisia kalvosimennappeja. Ohutranteisille vastaavasti sopii kalvosimennapit, joissa kanta on lyhyt. Mitä pidenpi kanta on, sitä löysempi mansetti on. 

Löydä kalvosinnapit Katonilta

Oletko hullaantunut kalvosinnappeihin ja siihen eleganttiin lisään, minkä ne tuovat asuusi? Sinä et ole yksin. Täällä Katonilla me olemme hurjan innostuneita tästä eleganssista asusteesta, ja siksi olemme keränneet laajan valikoiman kalvosinnappeja aikamme suurimmista nettikaupoista kotimaasta ja ulkomailta. Valikoimamme kattaa kaikenlaiset versiot, aina kirjavista täysin klassisiin brändeihin kuten Hugo Boss. Lisäksi meiltä löytyy kalvosinnappeja kaikista hintaluokista.

Oletko valmis tekemään löytöjä tai oletko etsimässä jotain määrättyä väriä, sinun kannattaa käyttää sivumme monia suodattimia. Käytä filtteriä ”säästä eniten” etsiessäsi parhaita alennuksia tai valitse väri ja saat näkyviin vain sen väriset tuotteet. Oikein mukavaa shoppailua täällä Katonin sivuilla!

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset