Rantakassit

2 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Day Birger Et Mikkelsen Day Gweneth Parrot Bag 03058 Pink Flush One Size
Day Birger et Mikkelsen
Day Birger Et Mikkelsen Day Gweneth Parrot Bag 03058 Pink Flush One Size
59,90
One Size
Day Birger Et Mikkelsen Day Gweneth Twig Bag Shade Of One Size
Day Birger et Mikkelsen
Day Birger Et Mikkelsen Day Gweneth Twig Bag Shade Of One Size
64,90
One Size

Tilavat rantakassit kaikille tavaroillesi

Aina silloin tällöin saamme nauttia auringosta ja lämmöstä myös täällä Suomessa. Muutoin lämpimistä päivistä nauttiminen onnistuu etelän lomamatkoilla, mutta missä ikinä rantalomailusta nautitkaan, asiaan kuuluu loman viettäminen rannalla tai uima-altaalla. Siitä syystä vedenpitävä kassi on välttämätön lomavaruste. 

Erilliset rantakassit ovat siitä käteviä, että niihin voi pakata kaikki rannalla tarvitsemasi tavarat aina vesipullosta pyyhkeeseen, kirjaan ja aurinkorasvaan. Rantalaukku on parhaimmillaan niin tilava, että sinne voi pakata rantasandaalit. Mitä sitten päätätkään ottaa mukaan rannalle, rantakassit auttavat tekemään rantaseikkailuistasi miellyttävämmän ja vältyt kantamasta pyyhettä olallasi ja aurinkorasvaa takataskussasi. 

Ajattelitko pakata rantakamat omaan lempiolkalaukkuusi? Jos haluat välttää hiekan ja aurinkorasvan joutumista arkikassiisi, kannattaa hankkia rantakassiksi sopiva vedenpitävä laukku. Rantakassit säästävät omaa suosikkilaukkuasi kärsimästä tuulesta, auringosta ja hiekasta, sillä rannalla kassi kastuu ja menee saletisti hiekkaiseksi ja rasvaiseksi. Siksi on hyvä idea jättää oma lempilaukku kotiin ja satsata edulliseen rantakassiin. Muovinen, parhaimmillaan kierrätysmateriaalista valmistettu versio on edullinen, vedenpitäviä laukku. 

Millainen rantalaukku on malliltaan paras rannalle? 

Rantakassista tulee monelle ensimmäisenä mieleen perinteiset punotut rantakassit - ja moni päätyykin hankkimaan sellaisen rannalle pelkästään nostalgiasyistä. Punotut rantakassit eivät mene koskaan pois muodista, joten se on nappivalinta niille, jotka haluavat seurata perinteitä. Punottu rantakassi on ajaton ja tyylikäs, ja se kestää monet rantareissut. 

Strandtasker i stof, med lynlås, i flet, net og plastik
Täältä Katonin verkkopalvelusta löydät myös monen muunlaisia rantalaukkuja. Erityisen kätevä rantalaukku on vetoketjullinen versio kaasista, sillä se pitää parhaiten hiekan poissa sekä kassista että sieltä löytyvistä aurinkolaseista.  

Jos et pelkää hiekkaa, voit valita rannalle mukaan vuoden 2024 trendilaukun: verkkokassin. Eriväriset verkkokassit ovat olleet näkyvästi esillä viime aikoina sosiaalisessa mediassa - unohtamatta kadehdittavan ihania lomakuvia rannalta. Kaikille malleille on yhteistä, että ne auttavat täydentämään kesälookiasi ja ovat ehdottoman välttämättömiä, jos olet aikeissa nauttia kävelystä rannalla tulevana kesänä tai seuraavalla lomallasi. 

Kaikille malleille on yhteistä se, että ne auttavat täydentämään kesäkuvasi ja ovat ehdottoman välttämättömiä, jos aiot kävellä rannalla kesällä tai seuraavalla lomallasi!

Täydellinen rantalook Katonilta 

Jos tarvitset päivitystä rantavarusteluusi, muista tarkistaa ennen kaikkea bikinien ja uimapuvun kunto ja istuvuus - vieläkö ne mahtuvat päälle ja ovat mieleesi?
Mukava ranta-asu on myös suositeltava hankinta - kevyt pitkä paitanen on helppo pukea uikkareiden päälle ja kipaista lähikioskille ostamaan lisää kylmää vettä tai jäätelöt. 

Katonilta löydät kaiken, mitä tarvitset lomallasi tai rantaretkellä. Tarvitsetpa sitten aurinkolaseja, sandaaleita, bikineitä tai käytännöllisiä rantakasseja. Tutustu laajaan valikoimaamme, tarjonnassamme on vamasti jotain, mitä huomaat tarvitsevasi. 

Tsekkaa myös nämä tuotteet rantalomallesi: 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset