Koulureput

1 tuotetta
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
Suosituimmat
Pieces Malou Backpack Black One Size
pieces
Pieces Malou Backpack Black One Size
49,90
One Size

Koululaukku - kaikenikäisten klassikko

Meillä kaikilla on ollut sellainen ja ehkä useampikin: koululaukku. Välttämätön klassikko, joka on seurannut meitä uskollisesti peruskoulun ja mahdollisten jatko-opintojen ajan. Sen on oltava sekä tilava, kestävä ja ergonominen, koska sen täytyy pystyä kantamaan raskaat kirjat ja tietokone. Jos et halua kantaa tietokonettasi koulurepussa, voit valita sille tietokonelaukun.

Koululaukut ovat muuttuneet paljon viimeisten 50 vuoden aikana ja ne myös jatkavat muuttumistaan - onneksi. Ne nimittäin muuttuvat paremmiksi! Jotkut klassikot pysyvät muuttumattomina, jotkut klassikot kokevat jälleensyntymisen ja toiset katoavat kuvioista kokonaan. Kun puhumme klassikoista, törmäämme amerikkalaisiin Eastpak koululaukkuihin. Tämä brändi valmistaa tyylikkäät koululaukut aikuisille, lapsille ja nuorille.

Eastpakin koulureput ovat saatavilla useissa malleissa ja tyyleissä, tarjoten mahdollisuuden löytää juuri sinulle sopiva koulureppu. Lisää inspiraatiota löydät ihanasta Eastpak koululaukkujen valikoimista, josta löydät kaiken klassisista "pehmustetuista" kangasrepuista kahdella säilytystilalla, uudemman mallisiin nahkaisiin ”Ciera" reppuihin, jossa on yksi iso säilytystila. Molemmat koululaukut ovat ihanteellisia koululaukuiksi, sillä niissä molemmissa on tarpeeksi tilaa kirjoille ja tietokoneelle. Lisäksi repuissa on säädettävät ja verhoillut hihnat.

Koulureppu laatua ja ergonomiaa

Monet mieltävät reput koululaukkuihin - esimerkiksi Eastpackin laukut - mutta nykyisin koulureput tarkoittavat useita erilaisia malleja, useilta eri tuotemerkeiltä. Koululaukku aikuiselle löytyy esimerkiksi muotimerkeiltä DAY Birger et Mikkelsen ja Rains. Koulureppuja kutsutaan myös työlaukuiksi, sillä useimmat meistä haluavat ottaa tilavan laukun mukaan työpaikalle.

Jos etsinnässä on koululaukku aikuiselle, suosittelemme, että katsot klassisia nahkalaukkuja, jotka näkyivät kouluissa 1950-luvulla ja jotka ovat sittemmin tehneet nostalgisen comebackin. Brändit, kuten belgialainen Ruitertassen suunnittelee ajattomia ja laadukkaita olkalaukkuja. Brändi tunnetaan heidän kauniista nahkalaukuistaan, joista suurin osa saa ajatukset seikkailemaan 50-luvun opettajien laukkuihin. Nahkainen koululaukku löytyy valikoimista erilaisista nahkamateriaaleista valmistettuna, useissa eri väreissä ja kokoluokissa.

Jos etsinnässä on koululaukku yläasteelle, suosittelemme Zwei Olli merkin valikoimia, sillä ne sopivat jokaisen nuoren makuun. Zwei Olli valmistaa vettä hylkiviä koulureppuja luonnonläheisissä väreissä, kuten musta, harmaa ja beige. Reppujen keinonahkaiset remmit ja soljet tekevät laukuista muodikkaita. Brändin koululaukut sopivat erinomaisesti kouluun, opiskeluun ja työhön, koska ne ovat uskomattoman kestäviä ja vedenpitäviä. Laukkuja voidaan käyttää säästä riippumatta ja ne on kehitetty kestämään niiden avaamisen ja nostamisen päivittäin ja jatkuvasti.

On tärkeää pitää silmällä ergonomiaa, kun ostoslistalla on esimerkiksi lasten koulureppu, koulureppu yläasteelle tai koululaukku lukioon. Laukkua käytetään päivittäin, pitkiäkin aikoja kerralla. Siksi on hyvä huolehtia selästä ja hartioista. Varmista, että löydät laukun, jossa on hyvä selkäosa ja säädettävät ja pehmustetut olkahihnat. Säädettävät olkahihnat antavat kasvuvaraa. Jos valitset olkalaukun, on tärkeää vaihdella sen kantamista oikean ja vasemman olkapään välillä. 

Löydä uusi lasten koulureppu ja koululaukku aikuiselle Katonilta

Koululaukut ovat saatavilla monissa eri hintaluokissa, joten on vain itsestäsi kiinni, kuinka paljon haluat sijoittaa. Ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, etteikö hinta ja laatu kulkisi käsi kädessä, kun kyseessä ovat laukut. Hyvä idea ennen laukun hankintaa on laittaa hieman ylimääräistä rahaa säästöön. Meiltä löydät kuitenkin myös edulliset koululaukut, joten sukella valtavaan valikoimamme ja inspiroidu! Tarjoamme kaiken perinteisistä kangasrepuista moderneihin nahkaisiin olkalaukkuihin.

Voit hyödyntää sivujemme "aletuotteet" tai "Säästä eniten" -suodatusvaihtoehtoja. Tällä tavoin sinulle esitellään upeat koululaukut alennetuilla hinnoilla tai suurimmilla säästöillä. Joten mitä vielä odotat? Sukella valtavaan valikoimaan ja löydä oma suosikkisi. Uusi laukku tekee matkasta koululle tai työpaikalle paljon helpompaa. Erittäin hauskaa shoppailua!

Löydä tyylikkäitä koululaukkuja näiden merkkien valikoimista:

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset