Baggy-farkut

1 tuotetta
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla koko.
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
Suosituimmat
Only Tonni Jeans Light Blue Denim 25/32
ONLY
Only Tonni Jeans Light Blue Denim 25/32
39,90
25/32 / 26/32 / 31/32 / 27/32 / 30/32

Baggy-farkut, boyfriend farkut, mum, loose fit...

Rakkaalla lapsella on monta nimeä - niin myös baggy-farkuilla. Nimensä mukaisesti baggyt ovat löysät farkut eli tästä tulee nimi loose fit. Baggy jeans farkut on perinteisesti löytyneet miehen vaatekaapista, mutta ovat nyt löytäneet tiensä myös naisten suosioon, kun naiset ovat kuin konsanaan ottaneet lainaan poikaystävänsä farkut. Ja tästä tulee nimitys boyfriend farkut. Naisen baggy-farkkuja kutsutaankin usein myös mom-farkuiksi. Suosituin kutsumanimi tällä hetkellä lienee boyfriend farkut. 

Yhteistä kaikille nimityksille on se, että kyseessä on löysästi istuvat farkut, joiden kankaassa on usein kulumia ja reikiä - ja joita yleensä pidetään lahkeet ylös kääräistyinä. Baggy-farkut ovat oikea valinta rentoon tyyliin niin naiselle kuin miehelle.

Löydä uudet baggy-farkut online

Boyfriend farkut antavat tyylillesi särmää ja ripauksen huoletonta välinpitämättömyyttä. Sivuiltamme löytyy useamman verkkokaupan valikoima, joten joten sinulla on runsaasti valinnanvaraa löytää juuri sinulle sopivat loose fit farkut. Jotta sinun olisi helppo löytää juuri sinulle sopiva baggy-pari, olemme kehittäneet tehokkaan hakukoneen, jolla voit rajata valtavaa valikoimaa esimerkiksi koon ja merkin mukaan ja näin löytää helposti juuri sinulle sopivat farkut.

Naisten baggy-farkut casual-tyyliin

Naisen baggy-farkkuja on kahden eri tyylisiä. Boyfriend farkut ovat tyypillisesti matalavyötäröiset ja nimensä mukaisesti näyttävät siltä, kuin ne olisi napattu poikaystävän kaapista päälle. Tällaiset löysät, kenties polvista puhki kulutetut farkut sopivat täydellisesti neulepuseron ja korkeakorkoisten sandaalien kanssa. Jos tyyliin haluaa vielä lisää rentoutta, voi farkut yhdistää t-paitaan ja sujauttaa jalkaan ruskeat Birkenstock sandaalit. 

Toinen löysä farkkumalli naiselle on niin sanotut mom-farkut, jotka ovat kuin suoraan 90-luvun kulttisarja Beverly Hillsistä. Malli on edelleen löysä, mutta farkut ovat vyötäröltä korkeat ja sopivat täydellisesti lyhyen topin tai napapaidan ja groovien sandaalien kanssa. Pidit sitten enemmän boyfriend- tai mom-mallista, voit hyvin yhdistää ne molemmat myös makeiden korkkareiden ja löydän bleiserin kanssa, mikä tekee tyylistäsi astetta feminiinisemmän.

Miesten baggy-farkut cooliin tyyliin

Miehen baggy-mallien löysyys voi vaihdella hyvin paljon. Tavalliset loose fit farkut miehille sopivat rentoon tilaisuuteen muodikkaalle miehelle. Kokonaisuuteen voi yhdistää makeat tennarit, t-paidan ja groovin parkatakin. Jos tyylistä haluaa hieman asiallisemman, voi farkkuihin yhdistää siistin neuleen ja kävelykengät. Aidot baggyt antavat tyylille puolestaan amerikkalaista hip hop -henkeä, ja kun vielä valitset farkkusi vaaleina, yhdistät ne löysään farkkupaitaan ja sujautat jalkaasi Air Jordanit ja päähäsi makean lippiksen, olet tyylille täysin uskollinen. Jos pidät enemmän mustista farkuista, yhdistä niihin valkoinen t-paita, sen päälle napittamaton kauluspaita ja huomiota herättävät tennarit. Kaksi hyvin makean rentoa lookia à la Kanye West.

Baggy-farkut tarjouksessa

Hait sitten naisten tai miesten baggy-farkkuja - boyfriend- tai mom-mallia, loose fit -paria tai aitoa Mr West -tyyliä - löydät ne kaikki meiltä. Merkkivalikoimamme on laaja, joten kurkkaapa vaikka merkkejä Levi's, G-Star ja Diesel ja heidän makeita baggy-mallejaan ja löydä juuri se pari, joka sopii sinulle parhaiten.

Meillä on myös aina farkkuja tarjouksessa, joten voit käyttää hakukoneen suodatinta, jonka avulla näet kaikki tarjoustuotteet. Näin voit löytää uudet baggyt todella edullisesti. Jos löysä malli on sinulle uusi tuttavuus, sinun ei siis tarvitse käyttää paljon rahaa kokeillaksesi, olisiko se kenties uusi lempimallisi!

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset