Revityt farkut

4 tuotteita
LajitteluMiehetNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Missguided Vice High Waisted Super Stretch Skinny Jean In Navy
Missguided
Missguided Vice High Waisted Super Stretch Skinny Jean In Navy
27,99
36
Liquor N Poker Skinny Jeans With Extreme Distressing Ripped Knees-black
Liquor N Poker
Liquor N Poker Skinny Jeans With Extreme Distressing Ripped Knees-black
23,99
38
Sixth June Skinny Jeans In Lightwash Blue With Knee Rips Exclusive To Asos
Sixth June
Sixth June Skinny Jeans In Lightwash Blue With Knee Rips Exclusive To Asos
28,99
W36 L36
Just Junkies Cropped Patch Jean-blue
Just Junkies
Just Junkies Cropped Patch Jean-blue
88,99
W32 / L32

Mænd og kvinder i ripped jeans Rosoinen look revityillä farkuilla

Kuten nimestä voi päätellä ovat ’ripped jeans’ eli revityt farkut denimpöksyt, jotka on tarkoituksella tehty kuluneen näköisiksi. Ripped-efekti antaa farkuille rosoisemman ja erilaisen lookin kuin perinteiset farkut. Ne jalassa annat varmasti Rock ’n’ Roll -vaikutelman, ja teet sen tyylillä.

Trendi saikin alkunsa rock-piireistä, mutta siitä on tullut muotihitti ympäri maailman. Tarkoituksella kulunut tyyli sopii parhaiten cooliin ja rentoon arkipäivänasuun. Juhlavampiin tilaisuuksiin kannattaa ehkä vieläkin valita farkut ilman reikiä. Toisaalta revityt ja klassiset farkut ovat vain kaksi monista vaihtoehdoista, joita löydät meidän laajasta farkkuvalikoimastamme.

Mustat revityt farkut ovat hyvä valinta, sillä ne voi yhdistää lähes kaikkeen. Jos haluat hillitymmän tyylin, valitse housut, joissa reikiä on vain polvien kohdalla. Vastaavasti voit mennä toiseen ääripäähän ja valita mallin, jossa koko lahje on repaleinen – ne jalassa saat varmasti paljon huomiota.

Revityt farkut miehille ja naisille

Valikoimistamme löytyy revityt farkut miehille ja naisille, ja niitä löytyy monia eri vaihtoehtoja. Kulunut ja reikäinen look on löytänyt tiensä niin suosittujen skinny jeans -farkkujen kuin rennompien baggy-jeans -farkkujenkin joukkoon. Voit siis vapaasti valita oman suosikkimallisi.

Farkut – olipa niissä reikiä tai ei – voi yhdistää lähes kaikkeen. Naisten revityt farkut sopivat upeasti bleiserin, kauniin topin ja saapikkaiden kanssa ja se asu päällä voi mennä niin toimistolle kuin iltamenoihin kaupungille. Löysät miesten revityt farkut yhdistettynä huppariin tai T-paitaan ja upeisiin tennareihin saa jokaisen miehen näyttämään coolilta ja rennon tyylikkäältä.

Toisin sanoen revityt farkut miehille ja naisille ovat vaatekappale, jonka ilmettä voi helposti muuttaa tilanteen mukaan eli ne voi vetää jalkaan niin arkimenoihin kuin vähän virallisempiin tilaisuuksiinkin. Lisäksi niitä löytyy monissa eri väreissä kuten sinisenä, harmaana ja mustana. Omien suosikkien löytäminen on helppoa.

Löydä suosikkifarkkusi Katonilta

Tänne Katonille olemme keränneet laajan valikoiman erilaisia farkkuja. Tyyleistä löytyy niin skinny, baggy, ripped kuin klassisemman mallitkin. Lisäksi farkkuja on saatavilla monia eri kokoja ja malleja, joten joukosta löytyy jotain kaikille vartalomuodoille. Mukana on niin kotimaisia kuin kansainvälisiä brändejä ja suunnittelijoita, joten farkkuja löytyy monista eri hintaluokista. Se takaa, että valikoimastamme voit löytää juuri ne housut, joista haaveilet.

Farkut ovat monille klassinen go-to vaatekappale, jota tulee käytettyä aina uudestaan. Siksi onkin tärkeää, että niistä pitää myös hyvää huolta: farkut eivät esimerkiksi tykkää liiasta pesusta. Useat pesukerrat nimittäin heikentävät denimkankaan väriä ja joustavuutta.

On myös tärkeää, että valitset oikean kokoiset housut ostoskoriisi. Skinny jeans -farkkujen pitää uusina olla hyvin vartalonmyötäiset, sillä niiden materiaali on niin joustavaa, että housut voivat venyä melkein yhtä kokoa suuremmiksi jo päivän käytön jälkeen. 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset