Birkenstock sandaalit

10 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit (1)
-
Hinta
Suosituimmat
Valintasi:Birkenstock
Birkenstock Arizona Snake Black 40
Birkenstock
Birkenstock Arizona Snake Black 40
89,90
40
Birkenstock Arizona Silver Silver 41
Birkenstock
Birkenstock Arizona Silver Silver 41
99,90
37 / 39 / 41
Birkenstock Gizeh White 39
Birkenstock
Birkenstock Gizeh White 39
79,90
36 / 38 / 39 / 40 / 41
Birkenstock Arizona Black Oiled 40
Birkenstock
Birkenstock Arizona Black Oiled 40
89,90
37 / 38 / 39 / 40 / 41
Birkenstock Magic Black 36
Birkenstock
Birkenstock Magic Black 36
94,90
36 / 38 / 39 / 40 / 41
Birkenstock Gizeh Black 38
Birkenstock
Birkenstock Gizeh Black 38
79,90
38 / 39
Birkenstock Arizona Habana 39
Birkenstock
Birkenstock Arizona Habana 39
89,90
36 / 37 / 39
Birkenstock Arizona Black 39
Birkenstock
Birkenstock Arizona Black 39
89,90
36 / 38 / 39 / 41
Birkenstock Magic White 36
Birkenstock
Birkenstock Magic White 36
94,90
36 / 38 / 39 / 40 / 41
Birkenstock Arizona Copper Met 36
Birkenstock
Birkenstock Arizona Copper Met 36
89,90
36

Jalkaineiden no-go:sta muodikkaiksi must have tuotteiksi

Terveyssandaaleista on tullut trendikkäät! Ja siksi saksalainen valmistaja Birkenstock on saanut suosiota muotitietoisten keskuudessa. Kun suunnittelija Peoebe Philo esitteli SS13 mallistonsa ranskalaiselle muotitalo Célinelle Pariisissa, mallit olivat pukeutuneet turkiksilla vuorattuihin slip-on kenkiin.  Inspiraatiota oli luonnollisestikin haettu aikaisemmin kaukaa kierretyistä terveyssandaaleista. Nämä sandaalit olivat periaatteessa ylellinen versio käytännöllisistä terveyssandaaleista. Näin terveydenhuollon ammattilaisten jalkineita alkoi näkymään kaikkien suurten eurooppalaisten kaupunkien katukuvassa. Ja siellä ne ovat edelleen. Terveyssandaalit ovat sekä miesten että naisten suosiossa.

Hypermodernit Birkenstockit

Birkenstock valmistaa sandaaleja molemmille sukupuolille.  Kaikki Birkenstock sandaalit ovat periaatteessa unisex malleja ja sopivat niin miehille kuin naisillekin. Pheobe Philon suunnittelemien sandaalien jälkeen eritoten yksi malli on noussut valtavaan suosioon. Heti Suomen sään lämmetessä Birkenstock ”Arizona" sandaalit on helppo bongata kaduilta ja kujilta. Tässä versiossa on kaksi paksua remmiä ja ne muistuttavat kaikista parhaiten useiden satojen arvoisia Céline sandaaleita. 

Lisäksi muutamat muut Birkenstock sandaalit ovat erittäin suosittuja. Hieman kevyemmässä "Madrid" mallissa on vain yksi remmi, kun Arizona mallissa niitä on kaksi. Malli on hieman naisellisempi - niin naisellinen kuin terveyskandaalit voivat olla - eikä se siksi ole tyypillinen valinta miehille. "Gizeh" malliset Birkenstock sandaalit ovat kolmannet Birkenstock kengät, jotka näkyvät olevan kaikkien jaloissa. Ne ovat flip-flopit, joissa yhdistyy terveyssandaalit. Näissä sandaaleissa varpaiden välissä kulkeva remmi on miellyttävämpi, kuin normaaleissa varvassandaaleissa ja ne ovat varma kesän merkki.

Tyylikkäät Birkenstock sandaalit

Yleensä sanoja tyyli ja terveyssandaalit ei löydy samasta lauseesta. Mutta. Nämä paljon hehkutetut Birkenstock sandaalit sopivat hyvin skandinaviseen makuun ja miehille ne ovat sopivan rento valinta kesäpäivien viettoon. Oletko rento kaveri, jonka tyyliin kuuluu farkut ja reilu t-paita? Kuumina kesäpäivinä voit vaihtaa ne rakastetut lenkkarit rusehtavan tai harmaan sävyisiin Birkenstock sandaaleihin. Skarppiin tyyliin kangashousujen ja farkkutakin lisäksi kuuluu Arizona malliset Birkenstock sandaalit. Ne sopivat luonnollisesti yhteen myös shortsien ja paitapuseron kanssa.

Muodikkaat tytöt ovat ottaneet Birkenstock sandaalit omikseen. Ja se näkyy kaikissa mahdollisissa tyyleissä. Inspiraatiota on haettu nuoren Kate Mossin kuuluisista 1990-luvun kuvista. Yksinkertainen ja ihana asu syntyy yhdistämällä kapeat skinny jeans farkut mielenkiintoiseen t-paitaan ja mustiin Arizona sandaaleihin. Nämä Birkenstock kengät sopivat täydellisesti käytännölliseen asuun yhdistämällä ne kangashousuihin ja naiselliseen toppiin. Madrid sandaalit mekon kanssa - kevyempi malli sopii täydellisesti kesämekon kanssa, ja heittämällä olalle vielä trenssitakin, olet valmis kahvilakierrokselle. Birkenstock Gizeh -sandaalimalli sopii pelkistetympään tyyliin, yhdistämällä ne farkkushortseihin ja oversize paitapuseroon saat ihanan asun rentoihin kesäpäiviin.

Birkenstock sandaalit Katonilta

Katonin laajoista valikoimista löydät Birkenstock kengät. Löydät edellä mainitut mallit, sekä paljon muita sandaaleja - kaikki koottuna samaan paikkaan helpottaen sinua löytämään täydelliset kengät. Ehkä jahtaat haluttuja ”all black” Arizona sandaaleita? Katso myös Birkenstock ale, jotta voit korvata jo kuluneet sandaalit uusiin. Käytä hakusuodattimiamme, jos etsit tiettyä väriä tai kokoa. Voit myös katsella sandaaleja muilta brändeiltä, kuten Havaianas, jos tarvitset rantasandaalit hiekkarannalle. Mukavat Ecco sandaalit sopivat lomalle, pidempiä kävelymatkoja varten.

Inspiroidu muista suosituista tuotemerkeistä:


 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset