Chelsea nilkkurit

1 tuotetta
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
Suosituimmat
New Look Chunky Chelsea Boot Black 41 (uk8)
New Look
New Look Chunky Chelsea Boot Black 41 (uk8)
39,90
39 / 40 / 41 / 42

Klassikoksi muodostuneet Chelsea nilkkurit

Muodin historia kulkee ajassa taaksepäin. Sama koskee tiettyjä tyylejä ja malleja kuten vaikkapa esimerkkinä brittihenkiset ”chelsea” nilkkurit. Tämä kenkämalli joustavilla varsilla ajoittuu 1800-luvun Englantiin kuningatar Victoria I:n valtakaudelle. Kuningattaren hovisuutari loi klassikoiksi muldostuneet Chelsea nilkkurit ja niistä tuli nopeasti suositut kengät kävelyyn ja ratsastukseen.

1960-luvulla nämä nilkkurit nousivat uudelleen suosioon. Länsi-Lontoon hienostuneella Chelsean alueella nilkkurit olivat tuttu näky heti sen jälkeen, kun The Beatlesin ja Rolling Stonesin jäsenet olivat ottaneet saappaat omikseen. Silmänräpäyksessä Chelsea bootsit muuttuivat Lontoon elinvoimaisen nuorison ja elävän musiikin symboliksi.

Chelsea bootsien erityinen historia on tehnyt niistä kuolemattomat klassikot. Nykyisin meistä useimmille tutuimmat Chelsea nilkkurit ovat nilkkurit resorilla ja tukevalla pohjalla. Suunnittelu takaa, että nilkkurit ovat yhtä helppo laittaa jalkaan kuin ottaa pois ja se on yksi niistä syistä, miksi Chelsea bootsit ovat nousseet valtavaan suosioon.

Käytännöllisyys kohtaa muodin

Chelsea bootsit ovat vähintäänkin yhtä käytännölliset kuin muodikkaat. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tekee nilkkureista erittäin halutu niin naisten kuin miestenkin keskuudessa. Kenkien pelkistetyn tyylin avulla on helppo pukeutua tyylikkäästi arkeen. Se jo itsessään on houkuttelevaa.

Bootsit kuuluvat jokaisen miehen vaatekaappiin. Poikkeuksetta. Chelsea nilkkurit ovat yhdet niistä kengistä, jotka sopivat yhteen niin puvun kuin farkkujenkin kanssa. Miesten Chelsea bootsit voivat olla tyylikkäät ja klassiset, mutta ne voivat olla myös boheemit ja tyyliltään rennot. Mustat Chelsea bootsit sileästä nahasta ovat täydellinen kumppani miesten puvulle ja sopivat muodollisiin tilaisuuksiin vähintäänkin yhtä hyvin kuin juhlakengät.

Chelsea bootsit löytyvät toki myös pehmeässä mokkanahassa. Valitsemalla beigen mallin, saat täydelliset nilkkurit arkikäyttöön. Yhdistä ne hyvin istuviin farkkuihin ja pitkähihaiseen t-paitaan. Chelsea nilkkurit antavat asennetta arkiselle asulle. Trendikästä potkua tyyliin tuo mokkanahkaiset nilkkurit yhdistettynä harmaaseen villasta valmistettuun pukuun ja paitapuseroon. Muista vielä aurinkolasit ja asenne. Yksinkertaisesti sanottuna Chelsea nilkkureista on tullut pakollinen osa klassista miesten pukeutumista.

Mutta tämä ei tarkoita sitä etteikö myös naiset tarvitse tyylikkäitä nilkkureita. Kyllä tarvitsevat. Naisten Chelsea nilkkurit takaavat sen, että sinulla on aina sopivat kengät niin mekon kanssa käytettäväksi kuin myös kangashousujen ja neuleen kanssa. Jos haluat hieman naisellisempaa ilmettä, voit valita Chelsea nilkkurit pienellä korolla. Rohkea nainen, joka haluaa tyyliinsä asennetta, valitsee teräväkärkiset Chelsea bootsit. Ne sopivat loistavasti yhteen tiukkojen farkkujen ja paitamekon kanssa, kun arki kaipaa suoraviivaista tyyliä.

Oletko mies tai nainen, joka käyttää mielellään lenkkareita? Chelsea bootsit ovat hyvä vaihtoehto lenkkareille. Bootsit ovat hieman tyylikkäämpi valinta päivinä, jolloin tyylin pitäisi olla hieman tyylikkäämpi ja vähemmän urheilullinen. Sama pätee myös talvella. Lämpöiset saapikkaat saattavat olla hieman 'raskaat’ , ellet ole menossa tarpomaan lumeen. Chelsea bootsit sopivat varsin hyvin erityisesti Etelä-Suomen vähälumisille talvipäiville.

Chelsea bootsit netistä

Suurin osa kenkämerkeistä valmistaa erilaisia versioita näistä suosituista nilkkureista esimerkkinä Red Wing, R.M. Williams ja Tiger of Sweden. Näiden upeiden nahkakenkien hinnat saattavat olla hintahaitarin yläpäässä. Jos et ajatellut käyttää satoja euroja chelsea nilkkureihin, kannattaa miesten vilkaista tuotemerkkejä kuten Burton Menswear, Jack & Jones ja Only ja Angulus chelsea bootsit naisille.

Katonilla olemme keränneet suuren valikoiman englantilaisia ​​chelsea bootseja. Kuten aina, voit käyttää sivujemme hakusuodattimia löytääksesi halutun koon, värin tai tuotemerkin. Löydät Katonilta myös hyviä tarjouksia. Meillä on alennusmyynti ympäri vuoden. Klikkaamalla aletuotteet -välilehteä, olet jo hyvässä vauhdissa kohti seuraavaa alelöytöä.

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset