Korkeakorkoiset saappaat

6 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Sofie Schnoor High Boot Black 40
Sofie Schnoor
Sofie Schnoor High Boot Black 40
199,90
6 kokoa
Billi Bi Black Suede High Booties Roma 37
Billi bi
Billi Bi Black Suede High Booties Roma 37
224,90
6 kokoa
Billi Bi Black Suede High Booties Black 36
Billi bi
Billi Bi Black Suede High Booties Black 36
224,90
36 / 39 / 40 / 41
Sofie Schnoor High Boot Gold 36
Sofie Schnoor
Sofie Schnoor High Boot Gold 36
199,90
36 / 38
Vero Moda Siwie Leather Boot Black 41
Vero Moda
Vero Moda Siwie Leather Boot Black 41
59,90
41
Twist & Tango Twiggy Boots Black 36
Twist & Tango
Twist & Tango Twiggy Boots Black 36
219,90
6 kokoa

Korkeakorkoiset saapikkaat - taattua tyyliä

Ei liene naista ilman saapikkaita. Varsinkin matalat saapikkaat löytynevät jokaisen naisen kenkäkaapista, ovathan ne täydelliset kengät arkeen, työhön ja rentoon vapaa-aikaan - yhtä aikaa käytännölliset ja tyylikkäät. Mutta jos tiedossa on juhlavampaa menoa, treffit kaupungilla tai iltamenoja ystävien kanssa, antavat korkeakorkoiset saapikkaat asulle kuin asulle sen viimeisen silauksen ja ovat oiva vaihtoehto klassisille korkeakorkoisille avokkaille tai sandaaleille.

Meiltä löydät upean valikoiman korkeakorkoisia saapikkaita netin parhaista kenkäkaupoista. Klikkaa siis sisään ja syötä toiveesi tehokkaaseen hakukoneeseemme - oli se sitten tietty väri, merkki tai vaikkapa ilmainen toimitus.

Korkeilla koroilla nostetta asuun

Koroilla on voimaa. Siitä ei pääse mihinkään. Kun sujautat jalkaasi korkeakorkoiset kengät, saa asusi heti lisää naisellisuutta, voimaa ja asennetta. Koroissakin on valinnanvaraa: ne voivat olla ohuet ja hyvin korkeat stilettikorot, jotka ovat elegantit mutta hieman haastavammat jaloillesi, tai tukevammat tolppakorot, joille paino jakautuu tasaisemmin. Saapikkaiden ilmeeseen vaikuttaa myös kärjen muoto: onko se terävä vai pyöreä vai jotakin siltä ja väliltä.

Klassisin valinta on teräväkärkiset stilettikorkoiset saapikkaat. Ne sopivat niin jakkupuvun, suorien housujen ja silkkipuseron kuin tyylikkään arkimekonkin kanssa. Niillä voi myös tehdä ihmeitä arkisemmalle asulle - jos rento farkut ja toppi -yhdistelmä pitää saada nopeasti iltamenokuntoon, vetäise jalkaasi stilettikorkoiset saapikkaat - ja voilà, olet naisellisen tyylikäs ja valmis menoon!

Jos olet arkena paljon jaloillasi, ovat tolppakorkoiset saapikkaat paras valinta. Ne ovat huomattavasti mukavammat jalassa kuin stilettikorkoiset saapikkaat - mutta silti huipputyylikkäät. Yhdistä ne esimerkiksi herrainhousujen, paitapuseron ja pehmeän neuletakin kanssa - rento ja mukava mutta tyylikäs arkiasu. Jos haluat olla trendien aallonharjalla, valitse pyöreäkärkiset saapikkaat kontrastivärisellä tolppakorolla ja pue ne Levi's 501 -farkkujen ja yksivärisen puseron kanssa - tämä 70-lukuinen look on nyt kuuminta hottia!

Löydä saapikkaat kätevästi online

Jos siis etsit tyylikkäitä ja naisellisia korkeakorkoisia saapikkaita, löydät ne varmasti valikoimastamme. Ja tsekkaa samalla nilkkurivalikoimamme, jossa on niin ikään runsaasti valinnanvaraa. Meillä on myös aina paljon tuotteita tarjouksessa - nekin löydät käyttämällä apunasi tehokasta hakukonettamme. Antoisaa kenkäshoppailua!

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset