Burton Menswear London

1 tuotetta
LajitteluMiehetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Suosituimmat
Valintasi:Burton Menswear London
Burton Menswear Skinny Fit Shirt In White
Burton Menswear
Burton Menswear Skinny Fit Shirt In White
21,99
M

Laatuvaatteita miehille

Nimensä mukaisesti Burton Menswear London on englantilainen miestenvaatemerkki. Merkin perusti mies nimeltä Montague Burton, joka oli vain 18-vuotias alkaessaan suunnitella miesten vaatteita vuonna 1903 tavoitteenaan laadukkuus ja tyylikkyys, jotka korostavat miehen itsearvostusta.

Kaikki alkoi räätälöidyistä puvuista, joita merkki valmistaa yhä edelleen. Jo vuonna 1929 Burtonilla oli melkein 400 myymälää ja tehdasta, ja kyseisenä vuonna yhtiö myös noteerattiin pörssiin. Vuonna 1931 Montague Burton lyötiin ritariksi ansioistaan mm. työmarkkinasuhteiden ja kansainvälisen rauhan edistämisessä. Tämän lisäksi Burton sai jatkuvasti tunnustusta yhteistyöstään kulttuurin ja koulutuksen edistämisen saralla. Sir Montague Burton kuoli vuonna 1952, ja silloin brändi oli maailman suurin alallaan.

Burton Menswear London - Englannin jalkapallomaajoukkueen virallinen pukija

Burton Menswear London on yhä edelleen hyvin tunnustettu merkki, ja ajan myötä se on laajentanut tuotevalikoimaansa. Sir Burtonin perintö elää, ja etenkin merkin kotimaassa Englannissa merkki on edelleen yksi suosituimmista miestenvaatemerkeistä. Merkki on toimittanut vaatteita myös Englannin jalkapallomaajoukkueelle, mm. vuonna 1966, kun Englanti voitti maailmanmestaruuden. Vuonna 1999 merkistä tuli Englannin jalkapallomaajoukkueen virallinen "pukija", ja se toimitti joukkueelle puvut jalkapallon EM-kilpailuihin vuonna 2000 ja MM-kilpailuihin vuonna 2002.

Nuorekasta miesten muotia

Burton Menswear Londonin laajasta valikoimasta löytyy nuorekkaita ja tyylikkäitä vaatteita niin arki- kuin juhlapukeutumiseen. Merkki on suunnattu 18-30-vuotiaille miehille, ja sen insiraation lähteenä toimivat Lontoon sykkivät kadut.

Merkiltä löytyy niin klassisen tyylipuhtaita kuin värikkäitä printtikuvioisia kaluluspaitoja. Niiden lisäksi löydät sivuiltamme laajan valikoiman merkin neuleita, housuja ja takkeja. Tämä merkki on varma valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen, sillä sen muodikkaita ja nuorekkaita vaatteita on helppo yhdistellä muiden vaatteiden kanssa.

Jos siis olet itsevarma ja tyylitietoinen nuori mies ja etsit jotakin uutta ja tyylikästä vaatekaappiisi, tämä merkki on juuri sinua varten. Löydät sivuiltamme laajan valikoiman Burton Menswear Londonin vaatteita ja kenkiä netin parhaisiin hintoihin - ja myös paljon tarjoustuotteita. Mukavaa shoppailua!

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset