Paidat musta

5 tuotteita
LajitteluMiehetNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla koko.
Koko
Väri (1)
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Valintasi:Musta
Jbs Basic Grandad Black
JBS
Jbs Basic Grandad Black
29,95
 
Jbs Basic Longsleeve Black
JBS
Jbs Basic Longsleeve Black
24,95
 
Craft Trict Polartec Hood Women
Craft
Craft Trict Polartec Hood Women
174,95
 
Calvin Klein Modern Structure Lounge Long Sleeve
Calvin Klein
Calvin Klein Modern Structure Lounge Long Sleeve
37,90
 
Craft Trict Polartec Hood Men
Craft
Craft Trict Polartec Hood Men
174,95
 

Kaikki tarvitsevat hyvän, mustan paidan vaatekaappiinsa

On asioita, joita jokaisella on oltava vaatekaapissaan. Yksi niistä on kaunis paita, joka voi auttaa jokaisessa vaatekriisissä. Varsinkin musta vaihtoehto on ehdoton valinta. Musta paita on stailattavissa mielettömän monella tavalla, mikä tekee siitä ehdottomasti pakollisen vaatekappaleen kaappiisi.

Täältä Katonilta löydät laajan valikoiman klassisia mustia paitoja miehille ja kauniita mustia paitoja naisille. Musta kaulupaita on ehdoton investoinnin kohde, sillä se on todellakin vaatekaappisi peruskamaa. Hyvin istuva musta kauluspaita on etsimisen väärti. Jos etsit rauhassa ja löydät hyvälaatuisen ja hyvin istuvan mustan kauluspaidan, on sinulla vaate moneksi vuodeksi. Sitä voi nimittäin käyttää yhä uudestaan aivan niin kuin valkoista paitaakin.

Musta paita auttaa luomaan persoonallisen lookin 

Yksinkertaiset ja tyylipuhtaat vaatteet, kuten miesten musta kauluspaita, antavat sinulle mahdollisuuden leikitellä ja tehdä asustasi persoonallisen muilla tavoin. Tämä tarkoittaa, että miesten musta kauluspaita on stailattavissa eri alaosien ja takkien kanssa, ja voit näin tuoda sen avulla persoonallisen tyylisi esiin. Myös musta poolopaita yhdistettynä upeiden farkkujen ja nahkatakin kanssa antaa sinulle  mielettömän arkilookin, ja pukemalla sen elegantin puvun ja solmion kanssa, olet valmis tärkeään kokoukseen tai viettämään iltaa kaupungilla.

Myös naisten musta kauluspaita luo paljon mahdollisuuksia. Jos haluat luoda huolettoman arkilookin, kannattaa yhdistää musta kauluspaita tai musta pitsipaita esimerkiksi värikkäisiin chinoihin ja kauniiseen takkiin. Musta pitsipaita on itseasiassa naisellisen kaunis vaihtoehto yhdistettynä kauniiseen hameeseen, korkkareihin ja moniin koruihin antaa juhlallisen lookin. Naisten musta kauluspaita, musta pitsipaita kuin myös klassinen musta paita tarjoavat lukemattoman määrän tapoja pukeutua ja stailata itsensä erilaisiin tilanteisiin ja juuri siksi me täällä Katonilla olemme loputtoman innostuneita juuri tästä vaatekappaleesta.

Shoppaa uudet suosikkipaitasi monista vaihtoehdoista

Etsitpä sitten naisellista vaihtoehtoa mesh-kankaasta, röyhelöin tai rusetein koristeltua tai lyhythihaista vaihtoehtoa miehille, löydät varmasti suosikkipaitasi täältä Katonilta. Meillä on laaja valikoima merkkejä, malleja ja tyylejä, joten joukossa on varmasti jotain jokaiseen makuun. Löydät kasoittain yksinkertaisia, mustia paitoja ja malleja, joita koristelee erilaiset yksityiskohdat. Tietenkin joukosta löytyy myös kuviollisia paitoja ja mustia T-paitoja printein koristettuna.  

Etsitpä sitten yksinkertaista ja tyylipuhdasta paitaa hillityissä väreissä tai vaikka sinistä, vihreää, punaista paitaa tai vaikka tietyn merkin kuten Vilan paitaa, löydät sen täältä sivustoltamme. Mahdollisuudet ovat monet ja siksi paidat eivät koskaan mene pois muodista.

 

Tsekkaa myös nämä mustat mallit:

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset