Minimum vaatteet

1 tuotetta
LajitteluMiehetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Suosituimmat
Valintasi:Minimum
Highlander Ohut Takki Black Minimum
Minimum
Highlander Ohut Takki Black Minimum
110,00
S

Minimum – muotivaatteita Aarhusista netissä

Etsitkö upeita muotivaatteita? Hyvälaatuisia? Tyylikkäitä, aikuismaisia ja moderneja? Siinä tapauksessa on Minimum vaatemerkki ehdottomasti hyvä vaihtoehto. Brändin vaatteet ovat tyylikkäitä ja pienet yksityiskohdat antavat vaatteille yksilöllisyyttä. Tyylikkyys varmistaa, että et koskaan pääse tekemään pahaa pukeutumisvirhettä. Täältä Katonin sivuilta löydät Minimun vaatteita sekä naisille että miehille.

Minimum on tanskalainen muotibrändi, jonka päätoimisto sijaitsee Aarhusin kaupungissa Tanskassa. Ensimmäinen putiikki avattiin vuonna 1997 ja kaksi vuotta myöhemmin lanseerattiin brändin ensimmäinen itsenäisenä vaatemerkkinä tuotu miesten mallisto. Menestystä oli tiedossa ja vuonna 2007 brändi laajensi tuotantoaan ja sai ensimmäisen naisten mallistonsa. Vuosien myötä on brändistä tullut kansainvälinen menestys ja nykyään brändin putiikkeja on Euroopassa, Aasiassa, Australiassa ja Kanadassa.

Viileää ja tyylikästä eleganssia

Brändi tuottaa vuosittain jopa 10 mallistoa. Useat mallistoista sisältävät muotituotteita, jotka hohkaavat asennetta. Vaatteiden yleisilme tulee urbaanista tyylistä, johon on lisätty hurjasti viileää ja tyylitietoista eleganssia. Tähän yhdistetään tarkasti suunniteltuja materiaaliyhdistelmiä ja innovatiivisesti käytettyjä värejä, muotoja ja kuvioita. Minimumin tyylin taustalla on rakkaus klassiseen eleganssiin ja tietoinen valinta uusimpien trendien joukosta, joita yhdistetään dynaamisella ja erilaisella tavalla.  

Lisäksi mallistot pyrkivät luomaan vaatekaappisi perustan. Voit täyttää kaappisi Minimumin vaatteilla ja olla hyvin pukeutunut kaikkiin tilaisuuksiin. Samalla voit yhdistellä vaatekaappisi sisältöä muiden vaatemerkkien ja trendien kanssa. Voit esimerkiksi yhdistää nämä huokeamman hintaiset tuotteet ylellisemmän skandinaavisen brändin kuten Tiger of Sweden kanssa.

Minimum on erinomainen tuottamaan perusvaatteita, mikä tarkoittaa, että Minimum vaatteet ovat tyylikkäät ja ajattomat ja sopivat kaiken ikäisille, vaikka brändin tyylissä onkin nuorekas vivahde. Mallien väriskaala liikkuu hillityissä nyansseissa, joten vaatteita voi käyttää kaikkiin tilaisuuksiin ja monen sesongin ajan. Tunnetuin tunnusmerkki on pienet kiinnostavat yksityiskohdat, jotka tekevät malleista yksilöllisiä. Toinen huomattava tunnusmerkki on Minimumin kuviot. Löydät Minimumin mekkoja, paitoja ja toppeja upeiden kuvioiden ja efektien koristamina, mutta silti uskollisena tyylikkäälle eleganssille.

Osta Minimun trendit netistä

Täällä Katonin nettisivuilla meillä on paljon Minimum-tuotteita sekä naisille ja miehille. Naisille meillä on vaatteita kategorioissa: mekot, hameet, housut, trikoopaidat ja paidat. Miesten vaatteita löytyy kategorioista takit, paidat, printein koristetut T-paidat ja pikkutakit. Löydät varmastikin tuotteet, joka sopii juuri sinulle ja määrättyyn tilaisuuteen. Hakufilttereidemme avulla sinun on helppo navigoida upeiden tuotteiden seassa ja löytää toivomasi väri, koko ja paljon muuta.

Lisäksi löydät netti-universumin halvimman hinnat juuri täältä Katonin sivustolta. Kaipaatko viimeisen silaukset uuteen Minimum-asuusi? Käy katsomassa meidän upea kenkävalikoimamme – täältä löydät varmasti jotain sinulle sopivaa! Oikein hyvää shoppailumatkaa!

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset