Minimum takit

5 tuotteita
LajitteluMiehetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla koko.
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit (1)
-
Hinta
Suosituimmat
Valintasi:Minimum
Patrik 1501 Takki
Minimum
Patrik 1501 Takki
105,00
 
Carlow 3.0 Takki
Minimum
Carlow 3.0 Takki
108,00
 
-70%
Minimum Gjerlev 3438 Takit Vihreä
Minimum
Minimum Gjerlev 3438 Takit Vihreä
41,95 139,95 €
 
-60%
Minimum Strand 3451 Takit Khaki
Minimum
Minimum Strand 3451 Takit Khaki
55,95 139,95 €
 
-70%
Minimum Gjerlev 3438 Takit Navy
Minimum
Minimum Gjerlev 3438 Takit Navy
41,95 139,95 €
 

Cool ja laatutietoinen tanskalainen brändi

Minimum on tanskalainen, Aarhusin kaupungista lähtöisin oleva muotibrändi, joka tekee vaatteita naisille ja miehille. Materiaalit ovat korkealuokkaisia, design hohkaa pohjoismaista minimalismia ja hinnat ovat kohtuulliset. Minimum on ollut mukana pelissä 14 vuoden ajan, ja siitä on tullut vahva pelaaja skandinaavisilla muotinäyttämöillä. Syynä on varsinkin se, että merkin taustajoukot pitävät silmällä uusia suuria tendenssejä ja ovat hyviä tulkkaamaan niitä monipuolisesti ja suotuisasti.

Minimum tarjoaa uusia, fantastisia mallistoja monta kertaa vuodessa, ja jokaisessa mallistossa on keskitytty yksityiskohtiin, designiin ja vaatteiden istuvuuteen. Mallistoista löytyy sekä klassisia tuotteita, jotka ovat täydellisiä arkipäivän asuksi, että enemmän silmäänpistäviä ja yksilöllisiä vaatteita, jotka sopivat juhlallisiin tilaisuuksiin. Tsekkaa myös high street -brändi Selected Femme ja suosittu Gannni, jos pidät hillitystä ylellisyydestä tanskalaiseen tapaan. 

Minimum takit laatu- ja muotitietoiselle shoppaajalle

Minimum osaa jotain erityistä. Tyyli on kansainvälinen, mutta siitä paistaa vahvasti tanskalainen design ja hillitty eleganssi.

Kaipaatko uutta takkia? Siinä tapauksessa olet tullut aivan oikeaan paikkaan eikä Minimum takki ole ollenkaan hullumpi vaihtoehto. Minimum:lla on ehdottomasti upein valikoima sesongin parhaita päällystakkeja, ja me olemme koonneet parhaat mallit tänne sivuillemme. Hakutoimintojemme avulla saat mahdollisuuden luoda selkeän kuvan valikoimasta joko hinnan, värien, mallien, alennuksen tai palautuskulujen mukaan.    

Minimum takit naisille tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja huippumoderneista malleista ja käytännöllisistä välikauden takeista aina klassisiin trensseihin ja karuihin  nahkatakkeihin. Voihan myös olla, että sinun valintasi on yksi merkin pehmeistä untuvatakeista. Vaihtoehtoja on monia. Merkin väripaletti on lisäksi keskittynyt tummiin ja minimalistisiin sävyihin, joten sinun on helppo yhdistää uusi takkisi muuhun vaatekaappisi sisältöön. Se tarkoittaa myös, että sinulla on mahdollisuus lisätä rohkeita yksityiskohtia tai upeita värejä asuusi. Ne voivat olla esimerkiksi upeat asusteet kuten pehmeät nahkahanskat, joissa on räyheät yksityiskohdat, tai tyylivarma ja värikäs kaulahuivi.

Minimum takit miehille tarjoavat esimerkiksi sesongin ehdottomasti upeimmat nahkatakit. Juuri tämän vaatekappaleen sanotaan olevan välttämätön takkihankinta muotitietoiselle miehelle. Valikoimasta löytyy kyllä myös käytännöllisiä välikausitakkeja, upeita bomber-takkeja ja klassisia villakangastakkeja. Miesten Minimum-takit kattavat laajan alan erilaisia tyyliryhmiä, ja niitä voi stailata tilaisuuden ja oman tyylinsä mukaan.

Minimum takit alennuksessa päivittäin Katonilla 

Täällä Katonilla tiedämme, että investointi upeaan, uuteen takkiin, joka kestää useita sesonkeja, on kallista. Siksi olemme huolehtineet, että sinä voit hakufiltterin ’alennustuotteet’ ja ’säästä eniten’ avulla saada mahdollisuuden löytää Minimum takit alennuksessa ja tarjoushintaan. Näin sinulla on mahdollisuus tehdä muotitietoinen design-löytö.

Minimum:in klassiset ja modernit mallit tarjoavat houkutuksia, joita kaikki muoti- ja laatutietoiset miehet ja naiset, jotka ovat hullaantuneita upeasta skandinaavisesta designista, haluavat vaatekaappiinsa. Oletko sinäkin hulluna Minimum:in skandinaviseen tyyliin? Kannattaa myös käydä tutustumassa Minimumin takit ja Minimum mekot - valikoimiin. Oikein hyvää shoppailua!

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset