Pavement kengät

8 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit (1)
-
Hinta
Suosituimmat
Valintasi:Pavement
Pavement Frigga Wool Black Suede
Pavement
Pavement Frigga Wool Black Suede
92,00
6 kokoa
Pavement Sage Black
Pavement
Pavement Sage Black
95,00
36 / 38 / 39 / 40 / 41
Pavement Lola Black/black
Pavement
Pavement Lola Black/black
92,00
36 / 37 / 38 / 39 / 40
Pavement Karen Black Structur
Pavement
Pavement Karen Black Structur
92,00
37 / 38 / 39 / 40 / 41
Pavement Jemma Wool Tan Suede
Pavement
Pavement Jemma Wool Tan Suede
100,00
6 kokoa
Pavement Rayna Black
Pavement
Pavement Rayna Black
84,00
37 / 38 / 39 / 40
Pavement Eden Black
Pavement
Pavement Eden Black
71,00
36 / 37 / 38 / 39 / 40
Pavement Ninna Black Suede
Pavement
Pavement Ninna Black Suede
71,00
36 / 38 / 39 / 40

Pavement, tanskalaista muotoilua

Pavement on brändien Erbs Denmark, Jeffrey Campell ja Woden tapaan osa tanskalaista Dope yritystä. Tuotemerkin kengät ovat hienostuneita ja niissä on runsaasti sähäkkää asennetta skandinaavisella ilmeellä. Brändin kengät ovat todella korkealaatuisia ja ne valmistetaan ihanista nahkamateriaaleista. Katonilla pidämme hyvälaatuisista kengistä, joihin kaikilla on varaa. Pavement täyttää tämän vaatimuksen täydellisesti. Siksi löydätkin Katonilta monipuolisen valikoiman moderneja kenkiä ja saappaita tältä tanskalaiselta brändiltä.

Tyylikkäistä nilkkureista kesäisiin sandaaleihin

Kengät ja nilkkurit ovat suunniteltu tämän hetken trendien ja muotisuuntauksien mukaan. Valitsemalla tämän brändin kengät, voit varmistua siitä, että olet aina muodin huipulla. Suunnittelu on ajatonta, joten kengät ja sandaalit ovat tyylikkäät vuodesta toiseen. Esimerkiksi kauniit mokkanahkaiset nilkkurit, joissa on pyöreä kärki ja pieni korko ovat klassikot, jotka varmasti ilahduttavat jokaisen kenkäkokoelmissa. Omasta persoonallisesta tyylistäsi riippuen voit valita kengät tyylikkään mustina tai sähäkän armeijan vihreinä. Väristä riippumatta nilkkurit sopivat yhteen kaiken tyylisten vaatteiden kanssa. Vaikkapa suosikki Levi’s farkkujen tai ihanan Ganni pitsimekon kanssa.

Suuressa suosiossa ovat myös Pavement espadrillot, jotka tuovat hieman etelän tunnelmaa kesäiseen tyyliin. Kevyet sandaalit olkipohjilla sopivat täydellisesti rentoon tyyliin, joka syntyy yhdistämällä sandaalit t-paitaan ja kauniisiin nahkashortseihin. Ilmeinen valinta kesäkuukausina - vietitpä sitten kesäpäivää Italiassa pienillä kujilla tai suomalaisilla kävelykaduilla.

Pavement on myös erittäin taitava tulkitsemaan kauden hittituotteita.  Riippumatta siitä onko kiikarissa talviset muhkeat ”moonboots” - saappaat, aina suositut biker-saappaat tai tyylikkäät nilkkurit niittikoristeilla, Pavement tarjoaa kaikki kauden katukuvassa vilkkuvat tyylit. Katonilta löydät suositut Pavement tyylit erittäin kohtuullisilla hinnoilla. Jos tämän hetkinen budjettisi ei yllä ”aitoon tavaraan”, sinulla on silti mahdollisuus löytää ihania ja edullisempia vaihtoehtoja luksusmerkeille Pavementin tulkitsemina versioina.

Pavement-kenkien online valikoima

Tämän kauden upeimmat kengät löytyvät tietenkin Katonilta.  Katso sivuiltamme kaikki ihanat kengät, saappaat ja sandaalit, jos etsit laadukkaita kenkiä hyvään hintaan.  Kuten aina, sinulla on myös mahdollisuus käyttää sivujemme hakusuodattimia ja etsiä kenkiä alesta klikkaamalla ”vain tarjoukset” filtteriä. Jos pidät Pavement kenkien tyylipuhtaasta ilmeestä, voit myös katsoa brändejä kuten ALDO ja Billi Bi, joiden valikoimista löytyy myös klassiset ja ajattomat kengät. Brändit, kuten Vero Moda ja Moss Copenhagen, ovat myös taitavia tulkitsemaan kauden trendejä budjettiystävälliseen hintaan. Erittäin hyvää kenkien metsästystä!

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset