Uimapuvut

1 tuotetta
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla koko.
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
Suosituimmat
Calvin Klein Playful Cami Hipster Set * Kampanja *
Calvin Klein
Calvin Klein Playful Cami Hipster Set * Kampanja *
70,00
 

Uimapuvut urheiluun ja vapaa-aikaan kätevästi netistä

Uimapuku on monikäyttöinen uima-asu, sillä se sopii niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Kokouimapuku on mukava päällä ja antaa reilusti liikkuvuutta. Siksi naisten uimapuku on oikea valinta, jos haluat auringosta nauttimisen lisäksi pulahtaa reippaasti uimaan.

Meiltä löydät laajan valikoiman uimapukuja sporttiseen makuun; merkkeinä mainittakoon esimerkiksi Hummel ja Speedo. Sporttiuimapuvut antavat parhaat edellytykset nopeaan ja tehokkaaseen uimatreeniin - ja sen lisäksi ne näyttävät tyrmäävän hyviltä!  

 

Kun ostat kuntouintiin tarkoitettua uimapukua, tärkeintä on istuvuus. Siksi voi olla hyvä idea ostaa yhtä numeroa pienempi puku kuin mihin olet tottunut, sillä kangas saattaa löystyä hieman vedessä. 

Jos haluat käyttää uimapukua vapaa-ajallasi, on tietenkin päivän selvää, että käytät sitä aina rannalla oleillessasi. UImapuku oon tässä tapauksessa oikea valinta, varsinkin jos olet todellinen vesipeto, joka rakastaa uimista ja uintia. 

 

 .   Korosta naisellisuuttasi kauniilla uimapuvulla

Kokouimapuku on palannut vahvasti takaisin muotiin, ja erilaisia upean naisellisia malleja on tarjolla valtava määrä yksinkertaisen klassisista mustista kuviollisiin ja koristeellisiin uimapukuihin, jotka taatusti herättävät huomiota, kun nautit auringon paahteesta ja vilvoittelet varpaitasi rantavedessä.

Ehkä juuri tänä vuonna on oikea hetki hankkia naisellinen mekkouimapuku helposti netistä!  

Voit käyttää uimapukua myös body-paitana korkeavyötäröisten farkkujen tai mukavan hameen kanssa. Valitse musta uimapuku, kun haluat viettelevän iltalookin. Yhdistä tähän vielä korkkarit, kun haluat vielä ripauksen lisää naisellisuutta. 

Tästä vastakohtana voit myös valita kuvioidun uimapuvun, jos haet trendikästä ilmettä päivään. Tällöin suosittelemme yhdistämään asuun tennarit  ja rennon tyylikäs kokonaisuus on valmis. Vartaloa myötäilevä ja hyvin ustuva uimapuku antaa mahdollisuuden käyttää uimapukua koko vuoden ajan - ja sitten se on melko hyvä sijoitus vaatekaapissasi.

Vartaloa muotoileva kokouimapuku tekee ihmeitä

Vartaloa muotoileva uimapuku on suosittu valinta, sillä sen napakkuus tuntuu mukavalta päällä ja hoikentava vaikutus saa vartalosi esiintymään edukseen - ja säteilet kilpaa auringon kanssa!

Jos olet äskettäin synnyttänyt, tukeva uimapuku isorintaiselle voi olla miellyttävä valinta. Se napakoittaa oloa ja tukee vyötäröä, mutta mikä tärkeintä, se lisää  vastasynnyttäneiden naisten hyväksyntää omaa muuttunutta kehoa kohtaan. Ja miellyttävyys on kaikkein tärkein tunne uimapukua valittaessa. Näin varmistat, että  voit nauttia päivästäsi vedessä täysillä. 

Etsitkö vaihoehtoisia malleja, kuten hoikentavia tai parhaita puoliasi korostavia uimapukuja, löydät meiltä monia hyviä eri malleja.  Hoikentava uimapuku on malliltaan vyötäröäsi kaventava, muotoileva uimapuku korostaa haluamiasi parhaita puolia kuten povea tai takamusta, lahkeellinen uimapuku suojaa paremmin auringon UV-säteilyltä ja mekkouimapuku on klassista uimapukua peittävämpi, naisellisempi vaihtoehto. 

Meiltä löydät luonnollisesti myös kaarituelliset uimapuvut, XXL uimapuvut isoille naisille, uimapuvut isorintaisille ja uima-asut miehille. 

Löydä juuri oikea kokouimapuku netistä 

Uimapukuvalikoimamme on jättimäinen - ja hakukoneemme on tehokas. Niinpä löydät helposti etsimäsi, oli se sitten yksinkertainen musta uimapuku, kirkkaanpunainen ihanuus tai juuri se tietty Adidas uimapuku. Hakukoneellamme voit rajata niin uimapuvun kokoa, väriä, merkkiä kuin hintaakin tai hakea vaikkapa vain aletuotteita tai tuotteita, joissa säästät eniten. Uimapukujen lisäksi löydät meiltä myös muunlaiset uima-asut kuten upeat bikinit, tankinit, tunikat ja muut ranta-asusteet. 

 

Nauti auringosta - ja upeasta uimapukuvalikoimastamme!

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset