Plus size vaatteet

1 tuotetta
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
Suosituimmat
Valintasi:Plus koko
Asos Curve One Shoulder Double Ruffle Midi Bodycon Dress-blue
ASOS Curve
Asos Curve One Shoulder Double Ruffle Midi Bodycon Dress-blue
17,49
56

Naiset rakastavat muotia kaikissa ko’oissa!

Meitä naisia löytyy joka koossa – ja niin löytyy myös muotia. Plus size vaatteiden ja isokokoisten naisten muodin tulee olla seksikästä, tyylipuhdasta, klassista ja rentoa, ja sieltä on löydyttävä jotain jokaiseen makuun ja tilaisuuteen – aivan niin kuin muodilla on tapana. Isokokoisten naisten ei ole aina ollut helppoa löytää upeita vaatteita. Ensimmäisten markkinoille tulleiden plus size - vaatemallistojen kohdalla ei kiinnitetty juurikaan huomiota designiin ja istuvuuteen.

Aluksi valikoimista löytyi vain löysiä ja aivan liian isoja vaatteita. Nykyään plus size -vaatteet alusvaatteista aina rintaliiveistä lähtien eivät eroa muista muotivaatteista muuten kuin koon puolesta. Kurvikkaat naiset haluavat myös seurata uusia trendejä ja valita erilaisten kuvioiden ja värien valikoimasta oman mielialan mukaan.

Flot kvinde i plus size tøj

Onneksi plus size vaatteet ovat kehittyneet positiiviseen suuntaan. Vaatesuunnittelijat ovat tulleet rohkeammiksi ja uskaltavat seurata ajan trendejä ja hakea inspiraatiota kansainvälisiltä muotiviikoilta, niin kuin muidenkin mallistojen kohdalla. Mutta suunnittelijat kuuntelevat myös asiakkaitaan ja saavat inspiraatiota heidän kurvikkaista vartaloistaan, joita he tutkivat tarkalla silmällä taatakseen parhaan mahdollisen designin. Täyteläinen povi, iso takapuoli, pyöreä vatsa ja leveät reidet tai sääret – kaikki nämä vartalonosat koostuvat kauniista linjoista ja kurveista, joita kannattaa korostaa. Nykyajan suunnittelijat ottavat tämän huomioon, kun he suunnittelevat nykyaikaisia vaatteita isoissa ko’oissa ja 

Monet kansainväliset merkit kuten New Look, Junarose, Chi Chi London, Zizzi, Little Mistress ja monet muut ovat luoneet niin kutsutun ’curvy’-malliston, joka keskittyy pelkästään luomaan upeita vaatteita – ja kauniita iltapukuja – isokokoisille naisille ajan trendien mukaisesti. Kaikki nämä merkit löydät Katonin suuresta valikoimasta, josta löydät upeimmat plus size vaatteet netistä!

Isokokoisten naisten vaatteissa ei koko ole tärkeää

Kurvikkaan naisen kannattaa olla varuillaan, että ei anna kokolapun häiritä ostopäätöstä. Koko 44 voi olla hyvin eri kokoinen eri merkeillä, joten on tärkeää valita vaate sen istuvuuden eikä koon mukaan. Valitse esimerkiksi plus size koon mekko sen mukaan, mikä mekko on mukavin ja istuu parhaiten päällesi – olipa koko mikä tahansa. Tarkista, että olkasaumat istuvat oikealla paikallaan ja että vaate ei ole vinossa rintojen päällä. Jos olet ostamassa uusia housuja, kannattaa sinun yrittää istua alas housut jalassa – tämä vinkki pätee kaikille naisille koosta riippumatta.

Kurvikkaita naisia on myös hyvin eri mallisia. Sinun on hyvä tuntea oma vartalotyyppisi, jotta saat luotua tasapainoisen tyylin ja tuot esiin parhaita kurvejasi. Se tekee vaatteiden etsimisestä myös paljon helpompaa, kun tiedät, millaiset plus size vaatteet sopivat sinun vartalotyypillesi. Minkä vartalotyypin sinä omaat?

Ympyrä eli omena

Tunnusmerkki: sinun povesi on usein pienempi kuin vatsasi, ja sinun olkapääsi ja lantiosi ovat lähes saman levyisiä.

Millaisia vaatteita sinun pitäisi etsiä? Keskity ylävartalosi ylempään osaan. Valitse yläosa, jossa on syvä leikkaus ja mielellään v-kaulus, joka korostaa poveasi. Valitse myös kaulaasi koruja tai asusteita, kuten esimerkiksi isot tai pitkät ja ohuet kaulakorut tai huivit. Sinun kannattaa myös harkita lyhyttä jakkua tai boleroa, joka loppuu heti rinnan alle tai lantion yläpuolelle.

Neliö eli H-tyyppi

Tunnusmerkki: Et ole kovin isorintainen. Sinun hartiasi ja lantiosi ovat saman levyiset, eikä sinulla ole selvää vyötäröä.

Millaisia vaatteita sinun pitäisi etsiä? Sinun kannattaa lisätä volyymiä ylä- ja alavartaloosi, jotta saat luotua itsellesi vyötärön. Valitse paita, jossa on huomiotaherättäviä yksityiskohtia, kuten röyhelöitä. Tai valitse malleja, joissa on kietaisupaitaefekti. Se luo vyötäröä korostavan linjan ja sitä kannattaa suosia myös mekkoja valitessa. Valitse housut, joissa on leveät lahkeet ja taskut sivuilla, jotta saat korostettua lantion seutua.

Kolmio eli päärynä

Tunnusmerkki: Sinulla on pienet rinnat ja lantiosi on leveämpi kuin hartiasi. Sinulla on selkeä vyötärö.

Millaisia vaatteita sinun pitäisi etsiä? Koska sinun ylävartalosi on pienin, kannattaa sinun lisätä näyttävyyttä sinne, jotta huomio kiinnittyy yläosaan eikä lantioon. Valitse jakku, jossa on olkatoppaukset, tai värikäs paita ja lisää vielä suuret kaulakorut. Sinun kannattaa korostaa kaunista vyötäröäsi esimerkiksi vyöllä. Valitse mekot ja hameet A-mallisina, koska ne piilottavat kauniisti levää alavartaloasi. Housumalleista sinulle sopii korkeavyötäröiset ja leveälahkeiset, jotka myöskin vievät huomion pois lantion seudulta.

Kärjellään seisova kolmio eli V-tyyppi

Tunnusmerkki: Povesi on pieni tai keskikokoinen. Hartiasi ovat leveämmät kuin lantiosi.

Millaisia vaatteita sinun pitäisi etsiä? Koska sinun alavartalosi on kapein, kannattaa sinun lisätä volyymiä sinne, jotta ero leveisiin hartioihin tasoittuu. Valitse A-linjaiset hameet tai kerroshameet, joissa saa mielellään olla yksityiskohtia, kuten taskuja. Housut saavat mielellään olla bootcut-malliset tai sivutaskulliset, jotta saat luotua illuusion leveämmästä lantiosta. Valitse yksinkertaisia puseroita, joissa on ¾-hihat ja empire-leikkaus, joka laskeutuu kauniisti lantiollesi.

Tiimalasi

Tunnusmerkki: Povesi on keskikokoinen tai suuri. Lantiosi ja olkapääsi ovat saman levyiset. Vyötärösi on kapea.

Millaisia vaatteita sinun pitäisi etsiä? Koska sinulla on luonnostaan naiselliset muodot, kannattaa sinun muistaa korostaa vyötäröäsi. Jos vyötärö hukkuu vaatteiden alle, voi vartalosi näyttää neliöltä. Valitse muotoon ommellut paidat ja mekot, mielellään syvään uurretuin kaula-aukoin varustettuna. Kynähame tuo muotosi kauniisti esiin samoin kuin mekot, jotka ovat ylhäältä kireitä, vyötäröltä istuvia ja leveähelmaisia – vähän 1950-luvun tyylin mukaisia.


Tutustu meidän curvy-eksperttiin ja tämän jutun kirjoittajaan

Nimeni on Tanja. Olen kolmekymppinen nainen ja asun Frederiksbergissä, Kööpenhaminassa. Minulla on ollut oma blogi Miss Cherry Lipz vuodesta 2011. Kirjoitan juttuja kotisivulleni ja sen lisäksi olen erittäin aktiivinen Facebookissa ja Instagramissa.

Minun kiinnostukseni ja kokemukseni plus size ja isokokoisten naisten vaatteista pohjautuu haluun inspiroida ja näyttää naisille, että heidän ei koskaan pidä tehdä kompromisseja kurviensa kanssa! Haluan muuttaa sitä kauneusihannetta, jonka muotiteollisuus on luonut ja mitä se edustaa – me tarvitsemme enemmän kurvikkaita naisia muotikuviin ja catwalkille!

Pidän yllä kiinnostustani muotiin seuraamalla muotilehtiä, internettiä ja kaiken maailman sosiaalista mediaa. Lisäksi käyn ahkerasti lehdistötilaisuuksissa ja muotiviikoilla Kööpenhaminassa. Siellä saa tutustua ajan uusimpiin trendeihin ja tuleviin mallistoihin, ja olen usein onnekas ja pääsen juttelemaan vaatesuunnittelijoiden kanssa ja kuulemaan, mikä heitä inspiroi ja kiinnostaa esimerkiksi vaatemalleissa ja leikkauksissa.

Viime aikoina on alettu kiinnittää huomiota enemmän siihen, että kuluttajien pitää löytää helposti ne tuotteet, joita he etsivät. Ja Katonin uusi plus size filtteri on mieletön! Heidän valikoimansa on laaja ja monipuolinen, ja sieltä löytyy monia erilaisia malleja ja vaihtoehtoja – ja lisää vaihtoehtoja on kuulemma tulossa, kuten esimerkiksi  valikoima isokokoisia vaatteita miehille. Olen iloinen, että Katonin taustajoukot ottivat minuun yhteyttä ja sain olla mukana esittelemässä heidän uutta pus size vaatteet -filtteriä. Yhteistyö on ollut ammattimaista ja mukavaa, ja siitä hyötyvät kaikki kurvikkaat naiset!
                       Tanja fra Miss Cherry Lipz                    

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset