Off-shoulder paidat

9 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Only Gaia L/s Off Shoulder Cloud Dancer L
ONLY
Only Gaia L/s Off Shoulder Cloud Dancer L
29,90
L
Only Bergen L/s Off Shoulder White Xl
ONLY
Only Bergen L/s Off Shoulder White Xl
39,90
M / L / XL
Only Bergen L/s Off Shoulder Deep Taupe M
ONLY
Only Bergen L/s Off Shoulder Deep Taupe M
31,90
XS / S / M / L / XL
Only Gaia L/s Off Shoulder Black L
ONLY
Only Gaia L/s Off Shoulder Black L
23,90
L
Pieces Gurli Ls Offshoulder Top Cloud Dance Xl
pieces
Pieces Gurli Ls Offshoulder Top Cloud Dance Xl
29,90
XL
Jacqueline De Yong Alice L/s Off Shoulder Vineyard Wine L
JACQUELINE de YONG
Jacqueline De Yong Alice L/s Off Shoulder Vineyard Wine L
23,90
L
Jacqueline De Yong Alice L/s Off Shoulder Dark Grey Melange L
JACQUELINE de YONG
Jacqueline De Yong Alice L/s Off Shoulder Dark Grey Melange L
23,90
L / XL
Vero Moda Ava Offshoulder Blouse Green Gables Xs
Vero Moda
Vero Moda Ava Offshoulder Blouse Green Gables Xs
25,90
XS / XL
Vero Moda Ava Offshoulder Blouse Zinfandel M
Vero Moda
Vero Moda Ava Offshoulder Blouse Zinfandel M
27,90
M / L

Tämän hetken trendi: off shoulder paita

Vaatteet, joista näkyy hieman paljasta ihoa, on aina yhdistetty naisellisuuteen ja eleganttiin pukeutumiseen. Tällä hetkellä suuri hitti on off shouder paita. Kuten englanninkielisestä nimestä voi päätellä, jättää paita olkapäät paljaiksi. Paidan kaula-aukko on syvä ja paljasta ihoa näkyy aavistuksen enemmän, kuitenkin ilman että se on liian rohkea tai paljastava.

Itse asiassa tämän trendin voi jäljittää 1800-luvulle asti, jolloin olkapäät avoimeksi jättävät mekot olivat kaikkien hienojen rouvien päällä. Sen jälkee off shoulder paita ja mekko unohdettiin yli vuosisadaksi ja niitä alkoi nähdä uudestaan vasta 1960-luvulla. Silloin off shoulder paita tuli rytinällä takaisin muotimaailman kartalle sen ajan suuren it-tytön Birgitte Bardotin toimesta. Paita onkin saanut lempinimen Bardot-paita, jota käytetään yhä virallisemman nimen ’off shoulder paita’ tai ’olkapäät paljastava paita’ vaihtoehtona.

Off shoulder paita on nykyään saatavilla monissa eri malleissa: lyhyt- tai pitkähihaisena, normaalin pituisena tai lyhyenä cropped-mallina ja monin yksityiskohdin, joista voi mainita esimerkiksi leveät hihat ja röyhelöt. Malleista löytyy vielä paljon lisää erilaisia vaihtoehtoja – mikä niistä on sinun suosikkisi?

Forskellige off-shoulder bluser samt tekst og pile
Naisellisuutta ympäri vuoden

Kauniin paidat, ja mielellään monia erilaisia, ovat must monien naisten vaatekaapissa. Trendikäs yläosa voi nimittäin pelastaa jokaisen vaatekriisin, sillä sen voi pukea niin farkkujen, hameen kuin shortsienkin kanssa. Nykyisessä muotikuvassa näkyy paljon värejä ja erilaisia materiaaleja. Varsinkin pitsipaidat ovat hyvin suosittuja, varsinkin juhlallisissa tilaisuuksissa. Se on kaunis ja elegantilla tavalla flirttaileva, ja tästä yhdistelmästä on tullut pidetty monien naisten joukossa.

Kylminä talvikuukausina voi pitsinen, pitkähihainen off shoulder paita olla hyvä vaihtoehto juhla-asuksi viikonloppurientoihin, mielellään puettuna elegantin hameen ja korkokenkien kanssa. Kesällä paidan kannattaa olla lyhythihainen, sekä kevyestä ja vaaleasta materiaalista valmistettu. Näin saat ultimaten kesälookin. Valintasi voi olla myös off shoulder toppi, jos lämpötila on noussut lukemiin, joissa hihaton paita on ainoa oikea valinta. Lyhyt, kevyt off shoulder toppi, kulahtaneet shortsit ja coolit aurinkolasit ovat varmasti oikea asuvalinta tämän kesän menoihin.

Paidat ja yläosat joka lähtöön

Me olemme valikoineet huolella laajan ja monipuolisen valikoiman naisten paitoja tänne Katonin sivuille. Meillä on yläosia arkikäyttöön ja juhlavampia vaihtoehtoja virallisempiin tilaisuuksiin. Kaunis paita on monelle osa jokapäiväistä työasua ja siksi vaatekappale, jonka uusia tuulia monet naiset seuraavat tarkasti. Meillä on tarjolla yläosia sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä brändeiltä ja monessa hintaluokassa. Inspiroidu monista malleistamme, joista löytyy paitoja konttorikäyttöön, trendikkäitä toppeja rannalle ja upeita paitoja juhlakäyttöön.

Muista myös, että useimmat yläosat sopivat moniin eri tyyleihin. Juhlava toppi voi hyvin käydä työvaatteeksi neuletakin tai bleiserin alla. Yleisesti ottaen ne paidat, joita voi käyttää usein erilaisissa tilanteissa ja asuissa, ovat kaikkein onnistuneimpia ostoksia. Yksi hyvä vaihtoehto on off shoulder pusero, jota voi stailata hyvin eri tavoin tilanteen ja tilaisuuden mukaan.

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset