Samettihousut

3 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Rut & Circle Adina Velvet Pant Black M
Rut & Circle
Rut & Circle Adina Velvet Pant Black M
39,90
XS / S / M / L / XL
Only Poptrash Velvet Pant Vineyard Wine S/34
ONLY
Only Poptrash Velvet Pant Vineyard Wine S/34
27,90
S/34 / S/32 / XS/34 / M/34
Only Poptrash Velvet Pant Black Xs/32
ONLY
Only Poptrash Velvet Pant Black Xs/32
27,90
7 kokoa

Samettihousujen historia

Sametti on kudottua kangasta, joka on perinteisesti valmistettu silkistä, villasta ja puuvillasta, mutta nykyisin sitä valmistetaan enimmäkseen synteettisistä kuiduista. Tyypillisesti sametti on uurrettua, mutta se voi olla myös tasaista. Tällä suositulla materiaalilla on pitkä historia, ja se ulottuu 1300-luvulle Italiaan, jossa sitä käytettiin erityisesti takkien ja mekkojen valmistukseen.

Sittemmin sametti on yleistynyt myös muualla maailmassa ja nykyisin samettia käytetään housuihin ja takkeihin sen vahvan laadun vuoksi. Vakosamettihousut olivat erityisen suosittuja 1970-luvulla, jolloin hippi-tyylin edustajat pukeutuivat samettisiin trumpettihousuihin ruskean, viininpunaisen ja laivastonsinisen sävyissä.

Materiaali on kestävää ja vahvaa ja viime vuosina sametista on tullut jälleen suosittua. Tämä näkyy selkeästi niin suomalaisessa kuin kansanvälisessäkin muotiteollisuudessa, tyylikkäiden miesten ja naisten yhdistäessä retrotyyliä asukokonaisuuksiinsa. Nostalginen materiaali ja sametin pehmeä pinta antavat asulle tyylikkään twistin.

Fløjlsbukser i forskellige farver og snit

Sametin comeback

Housut, kuten farkut, kangashousut ja collegehousut löytyvät jokaiselta, mutta vakosamettihousut ovat tulossa takaisin. Sametti katosi hetkeksi muotimaailmasta, mutta tällä kaudella samettihousut ovat palanneet useissa eri sävyissä.  Nyt myös muut kuin isoisät haluavat vakosamettihousut! Erityisesti värit kuten beige, roosa ja musta ovat kauden suosituimmat värit - niin naisille kuin miehille.

Vakosamettihousut ovat saatavilla erilaisilla leikkauksilla kuten korkeavyötäröisenä, matalalla vyötäröllä, tiukkoina tai löysinä malleina. Rennon lookin saa yhdistämällä housuihin perus t-paidan ja avonaisen takin, jotta vakosamettihousut pääsevät oikeuksiinsa.

Housut ovat usein koko asukokonaisuuden perusta, ja siksi onkin tärkeää löytää housut, jotka istuvat ja ovat oikean kokoiset. Kaikki vartalot ovat erilaisia, ja samasta syystä erilaiset housut sopivat erilaisille ihmisille. Samettihousut ja farkut saattavat kulua ja haalistua, joten siksi niitä ei tulisi pestä liian usein. Pese housut vain tarpeen vaatiessa.

Löydä samettihousut ja muut upeat housut täältä

Katoni haluaa helpottaa sinua pysymään mukana ajan trendeissä ja kauden muotisuuntauksissa. Siksi olemmekin koonneet sivuillemme inspiroivan muotikokoelman. Löydät meiltä erilaiset naisten ja miesten samettihousut - ja useat niistä ovat alessa.

Samettihousujen lisäksi löydät meiltä myös paljon muita kauniita ja tyylikkäitä housuja, kuten farkkuja, collegehousuja, nahkahousuja ja kangashousuja. Valikoimamme kattavat kaikki sukupuolet, ikäluokat, koot, budjetit, suomalaiset ja ulkomaiset suunnittelijat, sekä uudet nousevat brändit. Näin autamme sinua löytämään etsimäsi. Hyviä ostoksia!

Tutustu samettihousuja mallistoissa esitteleviin merkkeihin: 

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset