Pitkät bleiserit

4 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Vero Moda Check Button L/s Blazer Snow White 40
Vero Moda
Vero Moda Check Button L/s Blazer Snow White 40
43,90
34 / 36 / 38 / 40 / 42
Pieces Carla Ls Blazer Light Grey Melange Xl
pieces
Pieces Carla Ls Blazer Light Grey Melange Xl
54,90
XS / S / M / L / XL
Only Carolina Wrap Tie Blazer Ash 42
ONLY
Only Carolina Wrap Tie Blazer Ash 42
49,90
34 / 36 / 38 / 40 / 42
Only Carolina 4/5 Blazer Blue Nights 36
ONLY
Only Carolina 4/5 Blazer Blue Nights 36
49,90
36 / 38 / 40 / 42

Pitkä bleiseri – moderni klassikko

Perinteiden bleiseri pääsi modernien vaatteiden seuraan vuonna 1820. Nimi on saanut alkunsa Cambrigde yliopistosta, Englannista, jossa soutujoukkueen takki oli ”blazing red”. Siitä syystä jossain tilanteissa bleiseriä kutsutaan myös klubitakiksi.

Nykyään alkuperäisestä klubitakista on jäljellä vain malli. Vuosien varrella on bleiseriä tulkittu monin eri tavoin aina ajan tendenssien mukaan: me olemme nähneet lyhyet bleiserit, pitkät bleiserit, kaksiriviset ja napittomat, taskulliset ja taskuttomat, löysät ja tyköistuvat ja bleiserit kaikissa mahdollisissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa.

Bleiseristä tuli hyväksytty vaate myös naisille 1950-luvulla. Nykyään sitä pidetään jokaisen hyvin pukeutuvan naisen perusvaatteena, jolle on paikka jokaisessa garderobissa. Naisten pitkä bleiseri on tämän hetken muodin suosikki. Se antaa rennomman vaikutelman kuin perinteiset, lyhyet ja tyköistuvat mallit.

Kvinder i lange blazere i forskellige farverBleiseri, rento kimono tai jotain siitä väliltä

Samaan tahtiin kuin löysä ja pitkä bleiseri on tullut muotiin, on suunnittelijoiden piirissä vallannut alaa tendenssi hakea inspiraatiota idästä. Ikoninen aasialainen kimono on suositumpi kuin koskaan aiemmin. Naisten pitkä bleiseri vaihtuukin usein kimonoon tai kimonosta inspiraatiota saaneisiin malleihin, jotka antavat kesäisemmän ja boheemin ilmeen.

Kimono on vähän kuin ohut viitta, joka on tyypillisesti tehty ohuesta materiaalista kuten silkki tai sifonki, ja se on hyvä vaihtoehto, jos pitkä bleiseri tuntuu liian jäykältä. Sana ’kimono’ tarkoittaa ’jotain mikä on päällä’ ja se on ollut vuosisatoja kansallispuku Japanissa. Meillä täällä lännessä on kimono muotivaate, joka näyttää elegantilta ja naiselliselta, kun sen pukee ohuen takin tapaan kauniin mekot tai T-paidan ja farkkujen päälle.

Bloggareiden suosikki

Me täällä Katonilla tiedämme, että suurelle osalle naisista on tärkeää näyttää hyvin pukeutuneelta. Se vaatii, että vaatekaapista löytyy monipuolinen valikoima vaatteita ja valinnanvaraa jokaiseen tilaisuuteen.

Naisten pitkä bleiseri on mieletön vaatekappale, koska sitä voi muuntaa moneen eri lookin sopivaksi. Juuri sellaisiin käytännöllisiin vaatekappaleisiin kannattaa investoida, kun haluaa estää tulevaisuuden vaatekriisit.

Naisten pitkä bleiseri löytyy monen vaatebrändin mallistoista, ja yksi niistä on tanskalainen Gestuz. Sanne Sehested perusti brändin vuonna 2008. Hänen visionaan on ollut luoda brändi, jonka pohjalta voi rakentaa oman tyylinsä. Siitä on tullut suuri menestys sekä Tanskassa että kansainvälisesti. Gestuz:n valikoimasta löydät kaikkea, mitä shoppailijan mieli kaipaa – muun muassa coolin pitkän ruudullisen bleiserin, joka usein on päässyt kaiken maailman muotibloggareiden sivuille.

Kauniiden Gestuz-tuotteiden lisäksi olemme tietenkin keränneet joukon trendikkäitä takkeja ja muita yläosia muilta tunnetuilta merkeiltä. Varaa aikaa, tutustu valikoimaamme ja inspiroidu löytämään omat henkilökohtaiset suosikkisi.

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset