Alushameet

4 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Magic Bodyfashion Lite Dress Latte L
Magic Bodyfashion
Magic Bodyfashion Lite Dress Latte L
54,90
S / M / L / XL / 2XL
Magic Seamless Bodydress
Magic
Magic Seamless Bodydress
50,99
 
Magic Bodyfashion Lite Dress Black Xxl
Magic Bodyfashion
Magic Bodyfashion Lite Dress Black Xxl
54,90
S / M / L / XL / 2XL
Freya Deco Shape Strapless Dress Black * Kampanja *
Freya
Freya Deco Shape Strapless Dress Black * Kampanja *
100,95
 

Itsevarmuus tulee sisältä päin

Täällä Katonilla me olemme hulluina alushameisiin. Miksikö? Siksi, että me tiedämme, että itsevarmuus tulee sisältä päin. Kun olet sinut itsesi kanssa ja sinulla on hyvä olla, se saa sinut loistamaan ja näkyy ulospäin. Miksi siis et anna asusi auttaa sinua saamaan hyvää oloa? Muista, että kaikki keinot ovat sallittuja!

On hyvin tärkeää, että asusi alimmainen kerron on yhtä upea kuin sinä itse. Tähän tehtävään on fantastinen ja monikäyttöinen alushame - tai ’fond de robe’, kuten ranskalaiset sitä kutsuvat – ainoa oikea valinta. Se antaa sinulle mahdollisuuden tuntea olosi mukavaksi ja hyvin pukeutuneeksi. 

Alushame tuo ylellisyyttä ja hyvinvointia

Valitse silkkinen alushame, joka laskeutuu kauniisti muotojesi mukaan ja tuo sinulle ylellisen tunteen. Voit myös lähteä leikkiin mukaan ja kokeilla seksikkäämpää mallia erilaisin pitsikoristein ja eripituisilla helmoilla. Onko pitkä alushame eli niin kutsuttu kokoalushame sinun juttusi vai enemmin lyhyt? Mahdollisuuksia ja malleja on monia, joten varmasti löydät joukosta omat suosikkisi. 

Alushameen valinta riippuu myös siitä, mitä puet sen päälle. Jos rakastat kauniita pitsimekkoja, voit hyvin valita pitsimekkosi alle alushameen, jossa myöskin on pitsiä. Se antaa sinulle mahdollisuuden joko peittää tai korostaa pisistä mekkoasi – aina oman mielialasi mukaan. Samaan tehtävään sopivat tietenkin myös kauniit alusvaatteet. Valitse esimerkiksi kauniit pitsiset alusvaatteet, jotka voit yhdistää pitsireunuksella koristettuun alushameeseen.

Hienostuneet alusasut ja kauniit alushameet takaavat valitsemallesi asulle kunnon pohjan, ja tuovat sinulle itsevarman ja hyvin fiiliksen. Lisäksi voit samalla ehkä ilahduttaa myös partneriasi. Kauniit alusvaatteet ovat ehdottomasti win-win!

Kaunis istuvuus alushameen avulla

Muoti asettaa välillä suuria vaatimuksia, miltä meidän tulee näyttää, johon eri vartalonmuodot tuovat erilaisia haasteita. Tässäkin voi alushameet olla pelastus. Varsinkin innovatiivinen shapewear eli muotoileva alushame on erinomainen ’game changer’. Shapewear ei ole enää yhtä kuin tylsä, seksikkyyden vastakohta, sillä monet eri brändit ovat tuoneet markkinoille uusia malleja ja investoineet estetiikkaan ilman että on jouduttu päätymään kompromissiin käytännöllisyyden kanssa. Nykyään muotoileva alushame löytyy monissa eri malleissa, joita useat ovat tyylikkäitä ja naisellisia. Me olemme tietenkin varmistaneet, että ne löytyvät myös täältä Katonilta.

Perinteiset alushameet auttavat shapewear-asujen tapaan sinua tuomaan parhaat puolesi esiin. Voit käyttää upeata ’fonds de robea’ korostamaan tai hillitsemään muotojasi – miten päin vain haluat. Alushame on hyvin monikäyttöinen ja sinun on vain löydettävä sinulle parhaiten sopiva tapa käyttää sitä.

Välillä on myös hyvä ravistella pinttyneitä tapoja ja pukea esimerkiksi kokoalushame vaatteiden päälle eikä niiden alle. Laita alle vaikka T-paita tai korkeakauluksinen poolopaita ja voit sukeltaa suoraan nostalgiseen ja hyvin muodikkaaseen lookiin. Tämän 90-luvulla tunnetuksi tulleen trendin myötä alushameesta on todellakin tullut monipuolinen vaate. 

Upean tyylin ei tarvitse olla kallista

Vaikka alushame tuo sinulle tyyliä ja hyvinvointia, ei sinun tarvitse olla varakas ennen kuin voit haaveilla omistavasi sellaisen. Tutustu valikoimaamme täällä Katonin sivuilla ja huomaat, että mukana on paljon edullisia vaihtoehtoja, jotka eivät kuitenkaan näytä halvalta. Hinta ei saa olla este, kun shoppailet ja etsit sitä juuri oikeaa vaihtoehtoa asusi alimmaiseksi (tai ehkä myös päällimmäiseksi) kerrokseksi. Käytä meidän fiksuja hakufilttereitämme ja löydä suosikkisi netin parhaaseen hintaan. 

Tosin pelkkä halpa hinta ei tee tästä ihanasta vaatekappaleesta hyvää ostosta. Sen monipuolisuus lisää myös suosiota – sinä saat useamman pukeutumisvaihtoehdon ostamalla yhden alushameen, sillä kuten edellä mainitsin, sitä voi hyvin käyttää ’oikeana’ mekkona vaatteiden päällä tai asusi peruskalliona niiden alla. Malleja ja tyylejä on monia, ja sinun valintasi voi yhtä hyvin olla pitkä alushame kuin rinnoille tukea antava rintaliivillinen alushame. What’s not to like?

Liity monien tyylitietoisten naisten joukkoon ja päästä alushameen monet mahdollisuudet valloilleen – sitä päätöstä et varmasti tule katumaan! Täältä Katonilta löydät paljon kauniita malleja niin pienissä kuin isoissa ko’oissakin. Toivotamme sinulle onnea alushamemetsästykseen!

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset