Noa Noa vaatteet

3 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla koko.
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit (1)
-
Hinta
Suosituimmat
Valintasi:Noa Noa
Meleerattu Neulepusero
Noa Noa
Meleerattu Neulepusero
119,95
 
Housut, Joissa Solmimisnauhat
Noa Noa
Housut, Joissa Solmimisnauhat
119,95
 
Kashbah-pusero
Noa Noa
Kashbah-pusero
109,95
 

Noa Noa collage med logo

Noa Noa  

Veljekset Harald ja Lars Holstein perustivat brändin Noa Noa vuonna 1981. Veljekset halusivat luoda elämäntapabrändin, joka toisi vaihtelua sen ajan kovaan ja monotoniseen ilmeeseen. Noa Noa luotiin sille vastakohdaksi. Brändin malleissa on paljon yksityiskohtia ja värimaailma on pehmeä, joten se edustaa erilaista ja naisellisempaa muotimaailmaa. Katonilta löydät laajan online valikoiman Noa Noa tuotteita. Käytä avuksesi eri kategorioita ja hakufilttereitä, ja löydät helposti tarvitsemasi. 

Inspiraatiota boheemista maailmasta

Pehmeä ja naisellinen Noa Noa universumi on etsinyt inspiraationsa idän mystiikasta, josta brändin nimi myös johtaa juurensa. Tahitin kielellä ’Noa Noa’ tarkoittaa yksinkertaista ja harmonista, ja brändin mallistot todellakin ovat nimensä mukaisia. Anna unelmien viedä sinut mukanaan kietoutuneena upeisiin silkkeihin ja pehmeään puuvillaan. Tai valitse mallistosta naiselliset kuviot ja pitsit. Oli valintasi mikä tahansa, on lopputulos upean esteettinen.

Yhdistä kauniit tuotteet upeisiin laatukenkiin, ja saat täydellisen lookin päästä varpaisiin. Tutustu Billi Bi kenkiin ja inspiroidu heidän malleistaan, jotka sopivat hyvin Noa Noan klassiseen universumiin. Valitse vaikka yksi kuviollisista mekoista, esimerkiksi pilkullinen, ja yhdistä se Billi Bi:n nahkasandaaleihin. Saat varmasti laadukkaan asun, jota voi käyttää monena sesonkina.

Noa Noa collage med tøj

Upeaa tanskalaista designia

Vaikka brändin mallit saavat inspiraationsa idän mystisestä lämmöstä, näkyy tuotteiden tanskalainen design selvästi ja dominoi brändin DNA:ta. Pääkonttori on Pohjois-Jyllannissa ja seudun tradition mukaan on brändin konttorissa lyhyt matka ajatuksesta toimintaan – tai tässä tapauksessa siis designiin.

Tarjolla on paljon muutakin kuin upeaa, skandinaavista designia: tuotteet ovat hyvälaatuisia ja tehty luontoa arvostaen. Noa Noa on aktiivinen Business Social Compliance Initiative (BSCI) – periaatteiden kannattaja ja sen mukaisesti vaatteet tuotetaan monien standardien mukaan, sosiaalista vastuuta korostaen. Brändi onkin saanut jalansijan jo yli 25 maassa ympäri maailmaa ja suositun päämerkin lisäksi tarjolla on alamerkit Noa Noa-Miniature ja Noa Noa-Miniature Baby.

Naisellista ja minimalistista

Pidätkö pitsistä, etnisistä printeistä ja helmistä, mutta kaipaat vastapainoa vaatekaappiisi? Sinun kannattaa yhdistää hyvin romanttiset mallit klassisempiin vaihtoehtoihin. Hyvä valinta on esimerkiksi perusvaatteet kalifornialaiselta merkiltä Esprit.

Espritin mallit tuovat yksinkertaista tyyliä, joka sopii hyvin yhteen sinun esteettisten vaatteidesi kanssa. Yhdistä esimerkiksi kaunis etninen Noa Noa-paita klassisiin, vaaleisiin farkkuihin ja saat luotua rennon lookin, joka korostaa boheemia elämäntyyliä. Käytä sivustomme hakufilttereitä, joiden avulla löydät helposti juuri etsimäsi tuotteen. Kokeile myös ’säästä eniten’ -filtteriä, ja saat näytölle kaikki parhaat alennustuotteet. Oikein nautinnollista shoppailua!

Jos olet villinä Noa Noa -tuotteisiin, katso myös nämä:

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset