Gladiaattorisandaalit

2 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Love Moschino Sandals 000 Black 40
Love Moschino
Love Moschino Sandals 000 Black 40
229,90
36 / 37 / 38 / 39 / 40
Steve Madden Irenee-g Sandal Black 36
Steve Madden
Steve Madden Irenee-g Sandal Black 36
81,90
36

Ikivanhat suosikkisandaalit

Vaikka Suomen kesä usein on arvaamaton ja joskus viileä, jokaisen meistä on kuitenkin investoitavat kauniisiin, uusiin suosikkisandaaleihin. Kesän lähestyessä sandaaleista tulee ehdoton osa suomalaistenkin kenkäkaappia – ja se on hyvin ymmärrettävää! Ne ovat kauniit ja käytännölliset, ja antavat varpaidesi hengittää lämpiminä päivinä. Jos haluat valikoimaasi erittäin muodikkaat versiot, ovat gladiaattorisandaalit täydellinen valinta.

Valikoimasta löytyy onneksi paljon eri vaihtoehtoja useilta kiinnostavilta merkeiltä. Ehkä haluat saada käsiisi mukavan ja käytännöllisen sandaaliparin, jossa on vain muutama remmi kiinnitettävänä? Vai onko toiveenasi autenttiset pitkävartiset gladiaattorisandaalit, joissa remmit nousevat pohkeeseen asti?

Vaikka gladiaattorisandaalit naisille ovat huipputrendikkäät kesän 2018 muodissa, ne eivät ole mitenkään uusi keksintö. Ne on tunnettu monen, monen vuoden ajan, ja ovat usein olleet osa muotia. Näiden sandaalien historia on pitkä ja rikas. Se saa alkunsa entisajan roomalaisista, ilmestyy muotimarkkinoille 1960-luvulla ja päätyy nykyajan muotitietoisiin naisiin.

 

Design pitää pintansa

Koska nämä remmein koristellut sandaalit ovat kulkeneet muodin mukana sitten Rooman valtakunnan ajoista asti, on niidet ulkonäkö ehtinyt muuttua moneen kertaan. Mutta jopa kaikkein uusin design vie ajatukset takaisin alkuaikojen paksuihin nahkaremmisiin kenkiin, jotka kiinnitettiin korkealle sääreen. Monet nykypäivän mallit ovat hyvin samanlaisia.

Tänä päivänä malleja on monia eri väreissä, muodoissa ja tyyleissä. Löydät matalia, korolla koristettuja sekä niin korkeavartisia kuin matalavartisiakin malleja. Vaihtoehtoja on siis monia, olipa tutkassasi sitten naiselliset mallit tai miesten gladiaattorisandaalit. Täältä Katonilta suuresta valikoimasta löydät molemmat ja kaikki niiden välimuodot.

Kesän ihana hitti

Gladiaattorisandaaleilla tulee aina olemaan suosiota. Pitkävartinen malli nahkanaruineen on todellinen must-have kesän festareille yhdistettynä boheemiin asuun, joka voi koostua tunikasta, lyhyeksi leikatuista farkkushortseista ja ihanista maksimekoista. Toisaalta klassinen lyhytvartinen ja matala malli, johon kauniit yksityiskohdat kuten hapsut ja mokka tuovat silmäniloa, sopivat hyvin arkipäivän kengäksi, joka piristää jokaista asua.

Valitse korkeakantaiset gladiaattorisandaalit, jos haluat pitää kesäfiiliksen pitkälle aamutunneille. Ne tekevät jopa kaikkein yksinkertaisesta kesämekosta naisellisen ja juhlallisen.

Gladiaattorisandaalit trendikkäälle naiselle

Suurin osa kenkävalmistajista on tehnyt oman tulkintansa tästä kauniista sandaalista. Jos etsin budjettiystävällistä paria, kannattaa sinun katsoa esimerkiksi tanskalaisen Biaco:n tai brittiläisen Aldon:n mallistoja. Jos taas haluat lelliä jalkojasi luksus-vaihtoehdolla, voi elegantti valintasi olla Day Birger et Mikkelsen.

Me olemme imuroineet parhaat kotimaiset ja ulkomaiset verkkokaupat parhaista malleista ja keränneet ne yhteen paikkaan, jotta sinun on helppo ostaa gladiaattorisandaalit netistä. Jos vaihtoehtoja tutkiessasi kaipaat muita kesäkenkiä, niin suosittelemme kurkkausta Katonin mielettömän suureen valikoimaan naisten kenkiä. Inspiroidu ja nauti!

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset