Kumisaappaat naiset

2 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Odd Molly Tide Rainboot Almost Black 36
Odd Molly
Odd Molly Tide Rainboot Almost Black 36
119,00
36 / 37 / 38 / 39 / 40
Odd Molly Low Tide Rainboot Almost Black 39
Odd Molly
Odd Molly Low Tide Rainboot Almost Black 39
109,90
36 / 37 / 39 / 40

Naisten kumisaappaat - käytännölliset ja muodikkaat 

Kumisaappaat ovat pakollinen varuste Venetsian kaduilla tulva-aikaan, mutta yhtä lailla kumisaappaille löytyy käyttöä myös Suomessa. Kumisaappaat kuuluvat jokaisen kesämökin vakiovarustukseen, mutta yhä useamman kodin kenkäkaapista löytyy ainakin yhdet lyhyet tai pitkävartiset kumisaappaat myös arkikäyttöön. Sen jälkeen kun kumisaappaista on valmistettu erinäköisiä ja -värisiä malleja, on niiden suosio räjähtänyt entisestään. Kumisaappaat ovat sekä käytännölliset, mutta myös 
trendikkäät! 

Naisten nilkkapituiset kumisaappaat vai pitkät varrelliset kumisaappaat? 

Naisten nilkkapituiset kumisaappaat eli niin kutsutut kävelykumisaappaat ovat investoimisen arvoiset. Sateisina päivinä ja varsinkin loskasäällä omia lempikävelykenkiä ei tee mieli pilata sateessa. Usein myös kävelykengät eivät pidä vettä, joten saat kaupan päälle vieläpä märät sukat. Kun vedät jalkaasi nilkkapituiset kumisaappaat, säästät lempikenkiäsi kuivemmilla kaduilla käveltäväksi ja pidät samalla sukat kuivina. Pitkät naisten kumisaappaat jalassa suojaudut entistä paremmin sateelta, mutta olet myös tyylikäs! Naisten korkokumisaappaat muistuttavat nahkasaappaita ja ovat tyylikäs valinta sadesäällä. 

Nilkkapituiset kumisaappaat ovat siitä kätevät, että ne mahtuvat paremmin vaihtokengiksi laukkuun. Naisten vuorelliset kumisaappaat ovat lisäksi lämpimät syyskeleillä. Naisten vuorelliset kumisaappaat ovat myös ehdoton ykkösvaruste naisille, jotka viettävät aikaa lasten kanssa retkeillen leikkipuistoissa tai metsissä. Sadekeli ei ole este ulkoilla, kun varusteteet ovat kunnossa! 

Naisten kumisaappaat netistä 

Katonin sivusto kerää yhteen kumisaappaat useimmista verkkokaupoista ja näetkin sivuillamme runsaan valikoiman naisten kumisaappaita eri väreissä ja malleissa. Hakufiltterimme avulla voit helposti hakea tietynkoisia, värisiä ja merkkisiä saappaita, joten jalkojen pitäminen kuivana ja oman tyylin muodikkaana ei voisi olla helpompaa. 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset