COACH laukut

5 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla väri.
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit (1)
Suosituimmat
Valintasi:COACH
Coach Chelsey Leather Bag Liblk Black One Size
COACH
Coach Chelsey Leather Bag Liblk Black One Size
429,90
One Size
Coach Chelsey Leather Bag Dkhgr Heather Grey One Size
COACH
Coach Chelsey Leather Bag Dkhgr Heather Grey One Size
429,90
One Size
Coach Turn Lock Leather Bag Liblk Black One Size
COACH
Coach Turn Lock Leather Bag Liblk Black One Size
429,90
One Size
Coach Edie Leather Bag Liblk Black One Size
COACH
Coach Edie Leather Bag Liblk Black One Size
429,90
One Size
Coach Swegger Leather Bag Liblk Black One Size
COACH
Coach Swegger Leather Bag Liblk Black One Size
429,90
One Size

All-American Coach laukut

Joshua Schulman perusti amerikkalaisen Coach laukkumerkin vuonna 1941. New Yorkin suurkaupungissa sijaitsevan perheyrityksen visio oli valmistaa laadukkaita laukkuja, joissa on klassinen ja toimiva muotoilu. Coach saavutti nopeasti aseman amerikkalaisena nahka-asiantuntijana iskulauseellaan ”The Original American House of Leather”.

Coach laukut kuuluvat luksusluokkaan olematta kuitenkaan erityisen kalliita. Nykyisin yhtiön johtajana toimii Creative Director Stuart Vevers, joka onnistui menestyksekkäästi uudistamaan tuotemerkin vuonna 2013 ja markkinoimaan sen kansainvälisten huippumerkkien kärkipäähän. Vuonna 2017 Stuart voitti myös arvostetun ”Accessory Designer of the Year” tittelin - palkinto, jonka Fashion Designers of American-raati valitsee vuosittain.

Tasker i forskellige farver og størrelser samt Coach logo

Coach laukku on toisin sanoen investointi klassiseen laukkuun, jota voi käyttää vuosi toisensa jälkeen, sesongista toiseen. Mallistot sisältävät aina laajan valikoiman asusteita, kuten olkalaukkuja, shopper laukkuja, matkalaukkuja, lompakoita, crossbody laukkuja ja clutcheja.

Hanki laukku parhailta tuotemerkeiltä

Täällä Katonilla tiedämme, kuinka tärkeä osa huoliteltua asukokonaisuutta asusteet ovat. Siksi olemmekin koonneet sivuilemme loistavan valikoiman laukkuja ja asusteita. Jos etsit clutch mallista laukkua seuraavia juhlia varten, tutustu koko clutch laukkujen valikoimaamme - sen lisäksi, että esittelemme sinulle Coach laukut, esittelemme lukemattoman määrän erilaisia tyylejä ja ihastuttavia tuotemerkkejä.

Jos arvostat amerikkalaista muotoilua, voit tutustua myös toiseen amerikkalaiseen design ihmeeseen - nimittäin DKNY -merkin laukkuihin. Kirjaimet edustavat Donna Karan New Yorkia. Nimessä yhdistyy tuotemerkin suunnittelija, sekä tuotemerkin kotikaupunki. Brändi perustettiin vuonna 1984 ja tuotemerkki on sittemmin kehittynyt valtavaksi kansainväliseksi menestykseksi. DKNY tuotteet yhdistetään perinteisesti tyylitietoisiin naisiin, mutta viime vuosikymmenen aikana se on saavuttanut erityisen suuren menestyksen valmistamalla myös laukkuja ja asusteita.

Laukkumarkkinoilta löytyy myös hieman kotoisampi tuotemerkki, nimittäin tanskalainen Depeche. Janni Hørdum perusti vuonna 2008 tuotemerkin, jonka tavoitteena on luoda laadukkaita ja hyödyllisiä asusteita. Brändin painopiste on hyvistä nahkamateriaaleista valmistetuissa laukuissa ja vöissä ja tuotteiden hinnat pidetään tasolla, johon meistä useimmilla on varaa. Myös By Malene Birgerin laukut ovat suosittuja tanskalaismerkin edustamia laukkuja. 

Riippumatta siitä, etsitkö kotimaisia vai kansainvälisiä laukkumerkkejä, löydät ne täältä. Tutustu koko laajaan valikoimaamme, löytääksesi juuri sen oikean Coach laukun ja ehkä lisäksi toisenkin. Muista myös, että nahasta valmistetut laukut kestävät kauniina pitkään, jos käsittelet ne suojaavalla aineella ennen käyttöönottoa.

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset