Tervetuloa!

Tervetuloa Katonin suomalaisille suunnattuun blogiimme! Katonin digitaalinen alusta rantautui Suomeen huhtikuussa 2017 ja haluan toivottaa kaikki suomalaiset lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme!

Blogin takana kansainvälinen tiimi

Katonin digitaalista alustaa kehittää noin kymmenhenkinen  kansainvälinen tiimi. Pohjoismaalaisten lisäksi tiimiimme tuo väriä kielenkääntäjäksi kouluttautunut espanjalainen Jesus, merten biologian monimuotoisuuden suojelua koskevan viestinnän parissa aiemmin työskennellyt saksalainen Carina ja Ranskasta aikuisiällä Tanskaan muuttanut graafikko Frederik. Tiimiämme yhdistää halu hoitaa ostokset helposti verkkokaupoissa, koska se on parhaimmillaan helppoa, nopeaa ja vaivatonta, mutta myös inspiroivaa, elämyksellistä ja edullista.

Mitä aiheita blogissa käsitellään?

Katonin suomalaisille suunnatuissa blogikirjoituksissa  käsitellään erityisesti suomalaisia kiinnostavia ja koskettavia juttuja ja vinkkejä niin verkko-ostamiseen kuin muotiin, kauneuteen, trendeihin, hyvinvointiin, erilaisiin tyyleihin ja tarinoihin liittyen. Tavoitteenamme on tarjota teille erilaisia näkökulmia erilaisiin aiheisiin! Otamme myös lämpimästi vastaan ideoita ja vinkkejä.

Yhteyksiin!

Toimitamme sisältöä ja kehitämme sivustoa yhdessä tiiminä, mutta myös yhdessä
sivustomme kävijöiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Toivotamme kaikki verkko-ostamisesta, muodista, tyyleistä ja erilaisista elämäntavoista kiinnostuneet suomalaiset lämpimästi mukaan toimintaamme – tapoja on monia. Klikkaa itsesi mukaan yhteisöömme sosiaalisen median kanavissa  (Facebook,  Instagram, Pinterest, Google +). Mikäli haluat tiedustella lisää yhteistyömahdollisuuksista, meidät saa parhaiten kiinni sähköpostitse osoitteesta hello@katoni.fi ja sivuiltamme löytyvän chat-palvelun kautta.

Ollaan yhteydessä!

Parhain terveisin,

Steen Christensen
CEO
Katoni Aps

Steen Christensen on Katonin digitaalisen alustan kehittäjä. Kuudessa maassa toimiva Katoni ei ole verkkokauppa eikä myy muotia vaan kokoaa yhteen asiakkaiden suosimien niin pienten kuin isompienkin verkkokauppojen valikoiman tavoitteena helpottaa kuluttajien asiointia verkossa. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *