Tervetuloa!

Tervetuloa Katonin suomalaisille suunnattuun blogiimme! Katoni rantautui Suomeen huhtikuussa 2017 ja toivotamme kaikki suomalaiset lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme!

Blogin takana pohjoismaalainen tiimi

Blogikirjoitusten takana on joukko suomalaisia, tanskalaisia ja norjalaisia verkkotoimittajia, jotka liputtavat kaikki verkko-ostamisen puolesta. Miksi? Koska se on helppoa, nopeaa ja vaivatonta, mutta myös inspiroivaa, elämyksellistä ja edullista – parhaimmillaan. Tiiminä kehitämme samalla pohjoismaalaisten yhteistä muodin ostosivustoa tavoitteena helpottaa kuluttajia navigoimaan verkkokauppojen viidakossa ja auttaa tekemään ostoksia siellä, missä hinnat ovat parhaimmat.

Mitä aiheita blogissa käsitellään?

Blogissa nostetaan esiin erityisesti suomalaisia kiinnostavia ja koskettavia juttuja ja vinkkejä niin verkko-ostamiseen kuin muotiin, kauneuteen, trendeihin, hyvinvointiin, erilaisiin tyyleihin ja tarinoihin liittyen. Kirjoitusten näkökulmat vaihtelevat kirjoittajien omasta taustasta ja mielenkiinnon kohteista riippuen. Kööpenhaminalaisen vaatemerkin parissa aiemmin työskennellyt Britt kirjoittaa aiheista vähän eri näkökulmasta kuin vaikkapa SEO – markkinointieksperttimme Steen, Lapin pakkasista opiskeluaikoina nauttinut suomalainen vahvistuksemme Marjoannika ja Lontoon sykkeessä useita vuosia asunut norjalainen Marie. Parasta onkin, että voimme tarjota teille erilaisia näkökulmia erilaisiin aiheisiin! Otamme myös lämpimästi vastaan ideoita ja vinkkejä.

Yhteyksiin!

Toimitamme sisältöä ja kehitämme sivustoa yhdessä tiiminä, mutta myös yhdessä
sivustomme kävijöiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Toivotamme kaikki verkko-ostamisesta, muodista, tyyleistä ja erilaisista elämäntavoista kiinnostuneet suomalaiset lämpimästi mukaan toimintaamme – tapoja on monia. Klikkaa itsesi mukaan yhteisöömme sosiaalisen median kanavissa  (Facebook,  Instagram, Pinterest, Google +). Mikäli haluat tiedustella lisää yhteistyömahdollisuuksista, meidät saa parhaiten kiinni sähköpostitse osoitteesta hello@katoni.fi ja sivuiltamme löytyvän chat-palvelun kautta.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *