Yöpaidat

2 tuotteita
LajitteluNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla koko.
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Yöpaita Vivalentina Slip Dress
Vila
Yöpaita Vivalentina Slip Dress
34,99
 
Pauline Big T Yöpaita
Ellos
Pauline Big T Yöpaita
14,95
 

Upeita yöpaitoja naisille ja miehille

Suurin osa meistä on tottunut nukkumaan yöasu päällä, ja hyvän yöunen kannalta on tärkeää, että yöasu on mukava ja juuri sinulle sopiva. Yöasuja on hyvin monenlaisia - yöpaitoja, yömekkoja ja pyjamia - ja valintaan vaikuttaa ennen kaikkea se, kuinka lämpimän yöasun tarvitset.

Mand og kvinde der sover

Toisille riittää kevyt ja pehmeä lyhyt yöpaita, kun taas toiset haluavat verhoutua lämpimään pyjamaan, jossa jalatkin saavat lisälämpöä. Vuodenaikojen vaihtelut vaikuttavat myös yöasun valintaan: talvella tarvitaan lämpimämpi yöpaita, kun taas kesällä voi hyvin riittää kevyt yömekko.

Yöpaitojen materiaalikirjo on laaja. Niitä löytyy niin puuvillaisina, villaisina, satiinisina kuin viskoosistakin valmistettuina. Näin jokaiseen makuun ja niin naisille kuin miehille löytyy varmasti miellyttävä, mukava ja kaunis yöasu.

Pyjaman historia

Yöpaidan kaveriksi etenkin viileään vuodenaikaan voi olla mukava löytää sopivat yöhousut. Tällöin kannattaa tutustua pyjamasetteihin. Pyjama on kaikille tuttu yöasu - mutta mikä on sen historia? Pyjama on ollut perinteinen asu Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa satojen vuosien ajan, ja sitä ovat käyttäneet niin miehet kuin naiset. Sana pyjama juontaa juurensa hindin kielen sanaan "payjama", joka tarkoittaa "jalkapukinetta". Pyjama ei siis ollut alun perin kaksiosainen yöasu vaan tarkoitti mukavia, löysästi istuvia ohuita puuvillahousuja, jotka olivat miellyttävät pitää helteisessä säässä. 1600-luvun keskivaiheilla pyjama saapui Eurooppaan ja löysi tiensä rennoksi kotiasuksi. Mutta läpimurtoa ei pyjama vielä tuolloin tehnyt.

Kvinde i pyjamas

Vasta 1800-luvun lopussa pyjama valtasi toden teolla Euroopan. Tuolloin Englannin muoti sai runsaasti vaikutteita siirtomaista, ja pyjamasta tuli englantilaisten suosituin yöasu etenkin miesten keskuudessa. 1920-luvun paikkeilla pyjaman käyttö oli noussut myös naisten suosioon ja levinnyt laajalti ympäri Eurooppaa ja aina Yhdysvaltoihin saakka. Naisten pyjaman käyttö yleistyi kuitenkin toden teolla vasta 1970-luvulla, kenties naisasialiikkeen nousumaininkien myötä, olihan sen keskeisiä teesejä naisten ja miesten tasa-arvoisuus ja perinteisten sukupuoliroolien murtaminen. Naiset alkoivat yksinkertaisesti pukeutua miesten tavoin - myös nukkuessaan.

Calvin Klein – yöasujen aatelia

Jos haluat yöasultasi huippulaatua ja designia, kannattaa tutustua Calvin Kleinin yöasuvalikoimaan. Calvin Klein on ehdottomasti yksi arvostetuimpia merkkejä yö- ja alusvaatealalla. Merkin perusti sille nimensä antanut Calvin Klein USA:ssa vuonna 1968. Merkki pitää päämajaansa New Yorkissa, mutta sen tuotteita myydään ympäri maailman.

Muiden merkkien tavoin Calvin Kleinin tie on pitänyt sisällään niin ylä- kuin alamäkiä. Nykyisin merkin asema on kuitenkin vakiintunut, sillä se on onnistunut lyömään itsensä läpi upean linjakkailla mallistoillaan. Etenkin merkin yöasut ovat suosittuja, ja merkki on onnistunut houkuttelemaan yhä useampia miehiä yöasujensa käyttäjiksi.

Calvin Klein on tosin sanoen tehnyt yöpaidat taas must-asuiksi valmistamalla ne huippulaadukaasta puuvillasta sporttisen yksinkertaiseen tyyliin hyvin istuviksi - ja tunnetulla logollaan varustetuiksi. Yöpaitojen lisäksi merkin urheilurintaliivit ja bokserit on aina suorastaan revitty käsistä kauppojen hyllyiltä. Merkki on onnistunut myös valitsemaan kampanjoidensa keulakuviksi ikonisia tähtiä kuten näyttelijä Mark Wahlbergin ja teinien suursuosikin Justin Bieberin.

Yöpaidat netistä

Katonin tavoitteena on koota laaja valikoima upeita yöasuja yhteen paikkaan, joten voit helposti nähdä markkinoiden kaikki mallit ja löytää juuri sinulle sopivan yöasun. Valikoimastamme löytyy sekä naisten yöpaidat että miesten yöpaidat, silkkiyöpaidat, satiiniset yöpaidat, pitkät yöpaidat ja myös extra isot koot - you name it! Voit rajata hakusi myös tietyn lempimerkkisi valikoimiin kuten Calvin Klein tai Triuph - tämä onnistuu sivuiltamme löytyvän hakusuodattimen avulla.  

Löydät siis helposti meiltä yöpaidat naisille ja miehille ja ennen kaikkea juuri etsimäsi yöpaidan - ja vieläpä hyvään hintaan. Valikoimassamme on valtava määrä eri merkkeja eri hintaluokissa, javalintaasi helpottaa tehokas hakukone, jonka suodattimia käyttämällä voit nopeasti löytää juuri tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan yöpaidan. Mukavaa yöpaitashoppailua - ja kauniita unia!

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset