Miesten tuulenpitävät takit

4 tuotteita
LajitteluMiehetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla koko.
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
-30%
Adidas Sport Performance Tiro19 Aw Jkt Treenitakit Musta/valkoinen
adidas Sport Performance
Adidas Sport Performance Tiro19 Aw Jkt Treenitakit Musta/valkoinen
36,95 52,95 €
 
Adidas Sport Performance Own The Run Jkt Treenitakit Black
adidas Sport Performance
Adidas Sport Performance Own The Run Jkt Treenitakit Black
59,95
 
-40%
Under Armour Sportstyle Pique Track Jacket Treenitakit Vihreä
Under Armour
Under Armour Sportstyle Pique Track Jacket Treenitakit Vihreä
35,95 59,95 €
 
-50%
Björn Borg Anorak Apollo Treenitakit Camo
Björn Borg
Björn Borg Anorak Apollo Treenitakit Camo
49,95 99,95 €
 

MIesten tuulenpitävä takki on täydellinen kevät-, kesä- ja syyskuukausien takki 

Miesten tuulenpitävä takki on hyvä välikausitakki. Se on lisäksi casual ja tyylikäs valinta miehelle, joka haluaa panostaa tyyliinsä, mutta kaipaa käytännöllistä takkia.
Tuulenpitävä takki on täydellinen kevät-, kesä- ja syyskuukausien takki. Miesten veden ja tuulenpitävä takki sopii useimpien arkipäivän asujen kanssa sadetakin, tuulitakin ja fleecetakin yhdistävän Sofshelll - takin tapaan. Ilmojen kylmetessä tuulenpitävän takin päälle voi vetäistä ohuen kevytuntuvatakin ja varmistaa, että raikkaasta ulkoilmasta ja kylmenevistä illoista saa kaiken ilon irti pelkäämättä vilustumista. 

Pysy tyylikkäänä myös sateessa ja tuulessa 

Suomen sää on vaihteleva eikä sateelta ja tuulelta voi välttyä. Sateisimmat kuukaudet ajoittuvat Suomessa kesälle ja syksylle ja tuulisimmat kuukaudet talvelle, joten sateen ja tuulen pitävälle takille löytyy käyttöä Suomessa lähes ympäri vuoden. Oikealla varustuksella tuulisesta päivästä tulee yhtä hyvä ulkoilupäivä siinä missä tuulettomastakin piävästä, kun takki kestää tuulta eikä kylmä ilma pääse tuivertamaan takin läpi.

Jos sinulle tulee mieleen tuulitakista 70-luvun värikkäät takit, paljon on ehtinyt tapahtua tuulitakkirintamalla niistä ajoista. Tuulitakkien suunnittelu ja materiaalivalinnat ovat kokeneet harppauksen entisistä ajoista ja miesten tuulitakki on tänä päivänä moderni, tyylikäs ja sporttinen valinta.  Miesten tuulitakki voi tarkoitta montaa asiaa: aina vapaa-ajantakeista urheilumerkeiltä Adidas ja Nike moderneihin tuulenpitäviin takkeihin vaatemerkeiltä Superdry, Jack & Jones ja Minimum. Tikattu ja tuulenpitävä Fat Moose takki armeijan vihreänä, jossa kontrastia tuo oranssi vetoketju, sopii upeasti tummien farkkujen ja miesten paidan kanssa yhteen.  Jos valitset, kevyen Fred Perry bomber-takin, saat tyyliisi ripauksen lisää asennetta.

Miesten tuulenpitävät takit netistä 

Me olemme koonneet netin parhaat online-kaupat sivuillemme ja siksi voimme tarjota laajan valikoiman vaatemerkkejä. Etsitpä sitten urheilullista Hummelin tuulitakkia tai tyylikästä tuulenpitävää miesten takkivaihtoehtoa Gant - merkiltä, niin löydät takuuvarmasti tyylikkäät tuulitakit miehille täältä! Käytä hakukoneemme filttereitä seulomaan sopivat takit monien takkien joukosta, ja shoppailukierros on helposti ja nopeasti valmis. 

Löydät uuden tuulitakkisi täältä. Meillä on takkeja joka hintaluokasta, joten miesten tuulenpitävän takin hankkiminen ei välttämättä ole suuri investointi. Tule katsomaan monet tarjouksemme, jotka löydät helposti hakufilttereidemme avulla!

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset