Softshell-takit naisille

4 tuotteita
LajitteluMiehetNaisetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla koko.
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Kuoritakki La Cote Flex 2,5l Jkt W
Salomon
Kuoritakki La Cote Flex 2,5l Jkt W
150,00
 
Shell Soahke W Kuoritakki
Áhkká
Shell Soahke W Kuoritakki
60,00
 
Shell Soahke W Kuoritakki
Áhkká
Shell Soahke W Kuoritakki
60,00
 
Barricade Waterproof Shell Wms Kuoritakki
Henri Lloyd
Barricade Waterproof Shell Wms Kuoritakki
104,00
 

Hyvännäköiset ja käytännölliset softshell-takit

Softshell-takki on sadetakin ja fleecepuseron täydellinen yhdistelmä. Softshell-takki päällä et kastu Suomen vaihtelevassa ilmastossa ja samalla takki lämmittää samaan tapaan kuin fleece. Jokaisella naisella on käyttöä tämän yhdistelmän omaavalle takille – softshell-takki päällä voi lähteä pihatöihin viileänä kevätpäivänä, retkelle eläintarhaan tai järvelle tuulisena päivänä.

Täältä Katonin sivustolta löydät laajan valikoiman naisten softshell-takkeja. Käytä sivustomme hakusuodattimia, joiden avulla löydät juuri kaipaamasi koon, värin tai suosikkimerkkisi, jos etsit tätä käytännöllistä takkia määrätystä mallistosta.  

Lyhyet ja pitkät softshell-takit naisille

Sinulla naisena on varmasti omat mieltymyksesi, jotka vaikuttavat uuden takin valintaan. Toiset suosivat lyhyttä ja käytännöllistä mallia, joka ei haittaa liikkumista. Toisten suosikki taas on pitkä softshell-takki. Yhteistä kaikille takeille on, että ne ovat käytännöllisiä, lämpiä ja sopivat rentoon arkipäivään.

Takkeja löytyy useissa väreissä. Värikkäät takit ovat sinulle, joka suosit piristäviä takkeja. Valkoinen malli puolestaan on upea kesätakkina: se sopii hienosti esimerkiksi farkkuhameen ja lempisandaaliesi kanssa. Musta, pitkä softshell-takki on klassisempi valinta. Se on hillitty ja voit käyttää sitä lähes kaikissa tilanteissa ja ympäri vuoden. Se on myös hyvännäköinen ja käytännöllinen takki naisille, jotka pyöräilevät töihin – se on vettähylkivä, lämmin ja hengittävä. Pidempi malli on mukava pyöräillessä, sillä se takaa, ettei viima pääse kylmettämään pyöräilijän selkää.

Löydä naisten softshell-takit netistä

Valikoima sivustollamme on suuri, mikä takaa sinulle mahdollisuuden löytää juuri sen takin, josta haaveilet. Ensin sinun tulee päättää, etsitkö lyhyttä vai pitkää mallia, ja sen jälkeen miettiä, mikä väri sinua kiehtoo eniten. Jos olet jahtaamassa takkia alennusmyynnistä, löydät monia alennuksessa olevia softshell-takkeja hakusuodattimen ’aletuotteet’ avulla.

Voit myös löytää useita edullisia softshell-takkeja käyttämällä hakusuodatinta ’säästä eniten’. Sinulla on erinomainen mahdollisuus tehdä hyvä takkilöytö täältä Katonin sivustolta. Muista kurkata myös, millaisia vaihtoehtoja muut tuoteryhmät – esimerkiksi tuulitakit ja fleecetakit – tarjoavat etsiessäsi hyvännäköistä ja käytännöllistä takkia!

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset