Harrington takit

4 tuotteita
LajitteluMiehetAletuotteetSäästä enitenIlmainen toimitusIlmainen palautusPlus koko
Tuotetta ei valitettavasti voi hakea tällä hakuehdolla koko.
Koko
Väri
Mikään merkki ei vastaa hakua
Merkit
-
Hinta
Suosituimmat
Flyweight Harrington - Bombertakki
Superdry
Flyweight Harrington - Bombertakki
63,00
 
Harrington-takki
Lee
Harrington-takki
97,00
 
Takki - Edge Light Bomber
JUNKYARD
Takki - Edge Light Bomber
14,95
 
Takki - Classic Dot
Santa Cruz
Takki - Classic Dot
69,95
 

Harrington takki - tyylikäs perintö lentäjiltä

"Harrington takki" - tai kevyttakki, joksi sitä tyypillisesti kutsumme Suomessa - on ehdottomasti vaatekaapin välttämätön varuste. Se sopii kaikkiin tilanteisiin olemalla samanaikaisesti sekä käytännöllinen että tyylikäs. Tämän vuoksi takista on tullut niin suosittu, että useimmilla miehillä on jonkinlainen Harrington takki vaatekaapissaan.

Kun katsomme ajassa taaksepäin, on Harringtonin takki päätynyt muodikkaaksi tuotteeksi Bomber-takkien tapaan 1900-luvulla lentäjien innoittamana. Ensimmäisissä lentokoneissa ei ollut paljon tilaa, joten takeista valmistettiin pienempiä tilan säästämiseksi. Tämä tapahtui muuttamalla leikkausta lyhyemmäksi sen sijaan, että takki olisi ulottunut reiteen saakka, kuten tavallisesti. Koska lentäjät saivat osakseen suurta kiinnostustusta ja kunnioitusta, ei mennyt aikaakaan, kun tämän uudentyyppisen ja sporttisen takin kuvat levisivät muotilehtien sivuille ja sitä kautta miesten vaatekaappeihin.

Monikäyttöinen Harrington takki 

Alunperin takit valmistettiin lyhyemmiksi käytännön syistä ,mutta vähitellen lyhyemmästä mallista kehittyi muodikkaiden valinta - hyvästä syystä. Takki voidaan stailata lukemattomilla eri tavoilla, riippuen valitsemastasi mallista. Harrington takki löytyy useissa eri versioissa, väreissä ja materiaaleissa, jonka vuoksi ne ovat erittäin monikäyttöisiä.

Harrington takit

Valitsemalla klassisen mallin mustana, voit käyttää sitä melkein missä tahansa, ja vain mielikuvitus on rajana. Valitsemalla mallin, jossa on päälle ommeltuja merkkejä tai kuvioita, saat ilmeeseen rosoisuutta. Voit käyttää Harrington takkia muokkaamaan tyyliäsi juuri haluamallasi tavalla.

Vaikka Harrington takki onkin klassikko, voit silti leikkiä eri tyyleillä sen yksityiskohtien avulla. Monet eri brändit ovat suunnitelleet oman versionsa tästä klassisesta mallista, joten tee valintasi esimerkiksi yksityiskohtien, resoreiden tai kaulusten perusteella. Se on sinusta itsestäsi kiinni!

Löydä uusi takki sivuiltamme

Täydelliseen vaatevarastoon kuuluu osana upea Harrington takki. Se on täydellinen välikausitakki, jonka alle voit pukea puseron tai voit tietysti käyttää sitä myös sellaisenaan lämpiminä kesäiltoina.

Sivuiltamme löydät runsaasti erilaisia ​​takkimalleja useilta eri tuotemerkeiltä, kuten Superdry, jotka tarjoavat kivoja ja tyylikkäitä malleja tästä trendikkäästä kevyestä takista. Riippumatta siitä, etsitkö tästä takista klassista mallia vai jotain hieman räväkämpää, löydät sen varmasti valikoimistamme.

Luonnollisestikin löydät meiltä uusimmat tyylit eri tuotemerkeiltä, mutta lisäksi voit löytää myös upeita malleja alesta. Meiltä löytyy jokaiseen makuun ja budjettiin sopivat tuotteet. Minkä tahansa takin valitsetkin, tulet olemaan tyytyväinen, että sellainen löytyy juuri sinun vaatekaapistasi. Se on ajaton, tyylikäs ja käytännöllinen - mitä muuta voisit takilta toivoa?

Yhdistä Harrington - takkiin näitä asusteita: 

 

Valitse hakukriteerit:
 • Sukupuoli
  • Koko
   • Väri
    • Merkki
     • Hinta
     • Vain aletuotteet
     • Vain ilmainen toimitus
     • Vain ilmainen palautus
     Peruuta
     Katso kaikki tulokset